• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4QV

Počeo sam čitati Kokijev post pa odmah na početku zapeo ??? Što mu to dođe po PS-u , je li to po power supply ili nešto drugo. Daj mi razjasnite, da sklopim to u cjelinu. Što je taj PS, jel to primopredajna sekcija, što li.
Koki pomagaj, razjasni.

QV

9A8DU

73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4QV

Drago hvala.
Koki kakvo sad pravilo službe? Je li to , to? Koki je li to što kaže Drago ili nešto drugo? Idem pogledati u Wikipediju.

Drago, jel postoji negdje na webu ta "Perkovićeva lista" ?
Bio bih zahvalan ako je gje ima za pročitati...

QV

9A8DU

MM, pitaj Kokija,onaj prvi je na doživotnoj.
znaš onu ako nema na internetu nema nigdje.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A9L

U sto su bile zeznute te VP sa okruglim brojevima .....cak i ona sarajevska....8000....hehehe
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A8DU

Evo vidiš Adame ,možeš i Leona pitati!!!
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A9L

I sta sam opet ja kriv....svi bi me nesto pitali.....

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2D

Ajde manite se ćorava posla. Izašao prijedlog novog pravilnika https://rasprava.telekom.hr/default.aspx?rasprava=355 , uključite se u javnu raspravu.

73 de 9a2d

9A2JG

Dragi Drago, od Pančeva sam vidio samo QSL kartu, i to jednu jedinu, u bivšem sustavu. Lažem, vidio sam ga i na zemljopisnoj karti. Toliko o podmetanjima.
Emire, niko se ne "prepoznaje" , nego ti stvarno misliš (baš kao i Adam) da su čitatelji glupi. A nisu, vjeruj na riječ.
Adame, kad ti je propalo podmetanje sa UDBOM i ulicom, sad okrećemo na zaj.....u. Tako to ne funkcionira u civiliziranom svijetu. Onaj koji drži da je normalan, treba odgovarati za svoju napisanu riječ. SK.
Leone, što se tiče pismenosti, u svako doba na test iz hrvatskoga, po janje. Pa kom obojci , kom opanci. Kako i kaže narodna pjesma Glava glavi, pleća harambaši, a fukara more i rebara...Glede prisluškivanja, sweet dreams...
Dragi Gorane, jedina je istina koju si napisa da ne mogu s toliko prijetvornih likova vodit verbalni boj, ne mogu ni bolji od mene. Zato ću te poslušat, i pisat na drugome mjestu.
Želim da ti sve honorare, sa svih izvora, na vrijeme isplate. Trebat će ti. Bujrum.

73, Koki 9A2JG

51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7YY

Baš ste vražji 

Mir kući ovoj.

9A3GE

Koki....nemaš muda ..nemaš muda...aaaa aa aaaaa aa..! M.

9A9L

Pa Koki...ako nije pismenost u pitanju onda je nesto drugo.... Ja skruseno priznajem da sam slab u novohrvatskom jeziku...
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9a6c

Dragi Gorane, jedina je istina koju si napisa da ne mogu s toliko prijetvornih likova vodit verbalni boj, ne mogu ni bolji od mene.

Ajde, bar jedna pohvala. Nisam baš reka da su prijetvorni, to si izmislija, ali ajde, opraštam, kad je već pohavala, a nije to lako zaradit od tebe kad san ja u pitanju :D

Hvala na dobrim željama glede honorara, u pravu si, trebat će, skupo je naše zdravstvo, a posebno kad upadneš u onkološku čekaonicu.

Nadam se da ne misliš kako nisu zalsuženi, ali da ne potežemo vraga za rep neću zamjerit ako ne dođe odgovor.

Znao sma ja da si ti ipak skalinu iznad kolege koji jednom prilikom trguje dnevnikom, drugom poželi da se nekome sruše antene ili mu glave dopadne čekaonica.

Ima u tebi ono nešto, samo se bojiš pokazat, a nije to tako strašno.

Kad smo već pri pismenosti, ipak bi me zanimalo odakle dođe to iskličavanje, jer uz svu muku nađoh ono što i prije znadoh  - isklicavanje, radnja vezana za izdvajanje klica kukuruza, a nikako uz ono što ti spominjaše.

Nema rižota do crnog rižota od sipe...

GG

9A9L

Citat: 9a6c  u 09. Ožujak 2009, 16:50:41

Nema rižota do crnog rižota od sipe...

GG

Moze i taj rizi bizi ali samo kao prilog nekom dobrom kilasu brancinu...

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A4QV

Koki, nema meni šta propasti...
Tri puta sam ti pokušao objasniti, ali ne ide.

Inače, ako bi se povodio tvojim posupcima i razmišljanjima, trebao bi zazivati moderatora jer je Koki spomenuo PS. (Sad ja mogu misliti da si ti napisao Power supply ili Pravilo službe u oružanim snagama JNA).

I sad opet neki SK  ??? Što je sada taj SK ? (jel Savez komunista ili Silent key ili nešto novokomponovano)..