• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9L

Ma to mene vjerojatno neovlasteno snimaju. Ovim putem obavjestavam da zabranjujem neovlasteno snimanje mojih pisanija.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Prije par minuta me je telefonom zvao jedan zagrebački gospon. Moli me da javno demantiram neistine, napisane po 4QV. Kaže mi da u Zagrebu NIKADA nije bila Đorđevićeva ulica, te da je napisano notorna laž.

Samim time, napisano od 4QV je obična objeda, i kao takvu je treba i tretirati. Što se tiče Urednika mu, koji je aplaudirao, i meni spominjao GPRS i ostale sprave za navođenje, za početak mu savjetujem da kupi Plan grada Zagreba.

Još jednom fala fetivim Zagrepčanima, zna san ja da bratska pomoć neće izostati.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 19:23:12
Martine, ti si se pridružio plejadi onih što pišu o nečemu što se nisu udostojili ni pročitati, ni vidjeti naslov.
Glede repetitora, dobro je da nešto imaš za mučat po ustima, jer lupaš ko Maksim po diviziji. Nisi se udostojio bar pokupiti činjenice, nego kad neki drugi lupaju, što ne bi i ti.

Koki, da li si pretplaćen na Radio HRS
ili da li ga možda čitaš u klubu?

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9a6c

Ko je spominja GPRS? Je li ja?

A šta ti tom ZG gopsponu nisi lipo reka neka sam demantira ono što mu se ne dopada? Oli taj samo zna čitat, a ne pisat? I otkad si ti glasnogovornik zagrebačkih gospona?

Brale, toliko si naporan posta s tim svojim kokodakanjm da je to strava. Više nisi ni zabavan.

Da je to do jučer, ajde, ali ima bit da ti je to beteg odavno.

GG

9A2JG

U vezi ulica, obrati se Adamu, on ti je meštar za GPS, APRS i sve na struju, on će ti sve objasnit.

Dragi Gorane, napisa bi ti da patiš od koje bolesti (kad zaboravljaš da si ti ovo napisa), ali neću, jer bi se time spustija na Tvoj i Adamov nivo, koji ste (ne samo meni, nego i šire) dijelili "dijagnoze".
Ili si i to zaboravija?

Još uvijek stojim na poziciji da bi se Redakcija trebala ogradit od izjava pojedinaca. Čak i urednikovih, da ne bi bilo zabune.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Prijatelj, jedan šjor iz Splita, poslao mi je ovo prije par minuta. Bratska je pomoć, pa rekoh, da to podijelim s vama, mada je nekima to dobro znano.
Pročitajte, poučno je. Kada pročitate i nastavak, sami sebi recite da li ste prepoznali osobu koju donji tekst tako lijepo opisuje? Tu je, među nama...

Ako ste vrijeme ikada provodili u chat sobama, internetskim forumima ili usenet grupama, vjerojatno ste se već susreli s jednim od ovih problematičnih iritantnih stvorenja koja obitavaju na internetu. Pateći često od ozbiljnog poremećaja kompulzivnog štancanja upisa, trollova temeljna životna misija je proizvodnja provokativnih postova s ciljem stvaranja sukoba i uništavanja konstruktivne i disciplinirane rasprave. Umjesto da ganjaju ženske, piju pivo s prijateljima ili čitaju dobru knjigu, oni zgrčeni nad tipkovnicom ostavljaju gomile besmislenih i razarajućih upisa jer je to njihov internetski lifestyle izbor. Trollovi imaju veze sa Schopenhauerovom logikom umjetnosti kontroverze (koriste tzv. dijalektičke stratageme) i slijede per fas et nefas načelo - ustraju u svojem ponašanju bili u pravu ili u krivu.
Najčešća vrsta trolla jednostavno traži pažnju tako da pun entuzijazma objavljuje niz off-topic sranja ili tako da je nespretno provokativan ...

...Ignorirajte ih. Potrebno je neko vrijeme da se stekne navika i disciplina da se na trollerski upis jednostavno ne odgovara. Apsolutno najgora stvar koju možete napraviti je pokušati ih uključiti u racionalnu debatu. Trollovi ne ostavljaju upise da bi raspravljali nego da bi dobili reakciju...

Cijeli tekst: http://pollitika.com/beware-of-the-troll-sto-je-to-internetski-troll

"DX never sleeps..."

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 09. Ožujak 2009, 08:39:56Prije par minuta me je telefonom zvao jedan zagrebački gospon. Moli me da javno demantiram neistine, napisane po 4QV. Kaže mi da u Zagrebu NIKADA nije bila Đorđevićeva ulica, te da je napisano notorna laž.

Ajde ti nama reci koji to gospodin zove tako rano ujutro i daje ti hranu ? Koki, ulicu Ignjata Đorđića neki zovu Đorđićeva a neki Đorđevićeva, nema potrebe objašnjavati što je krivo, a za mene ta ulica više nikada neće biti ista ;D ;D ;D Mislim da je vrijeme da ispravimo nepravdu i promjenimo ulici ime  :P

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9a6c

Lipo oko moje, baš mi je drago da si citira ono šta ja ne mogu nać pa te upućujem još jednom da pročitaš napisano, iako je to najteže.

Di san ja spominja GPRS. Osim ako GPS+APRS=GPRS, dozvoljavam.

Nitko tebi kume ne daje dijagnoze, ali da si slučaj - jesi , i to odavno. Ako te zanima, mogu ti ukazat na detalje.

A meni  se čini da, ako i ne dobiješ ulicu, na najboljem si putu da dobiješ svoj sindrom :(

Ma šta se uredništvo (ne redakcija, uredništvo) ima od koga ograđivat? Šta je tebi? Nije ovo SSSR, svatko ima pravo mislit svojon glavon.

A ko bi to i stiga? Mora bi zaposlit jednoga samo za to, a onda bi meni malo ostalo. Ionako cili dan iman posla s ograđivanjem od tvojih umotvorina.

Istina je da se na linku:

www.forum-opp.com/index.php?action=printpage;topic=14301.0

Može nać Đorđevićeva ulica (gle čuda - Ustanova za hitnu medicinsku pomoć ???), ali je podatak očito kriv i temeljen na asocijativnosti oba prezimena, ma što mi mislili o tome.

Osim toga, ja držim da ti kao deklarirani i osvjedočeni humanist i kršćanin usvajaš i instituciju oprosta i temeljem nje bi po defaultu trebao imati daleko viši prag tolerancije. Osim ako nije tako, a ti me slobodno demantiraj.

Aj sad, plotunom - pali!

Ka Sergej Bondarčuk u Neretvi.

GG

9A8DU

Predlažem da ulicu nazovemo"ĐOKINA",ako se slažete moramo jedan apel uputiti ,prema gradonačelniku glavnog nam grada,da se Đorđićeva ulica preimenuje u ĐOKINA ulica.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A9L

As ti miša malega potopirca....još su i stavili i broj brzoglasa.....  ali im se ne vidi IP ko meni ovdje.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Neprincipjelna koalicija na djelu, nema šta, zbili ste redove, po PS-u.
Dragi Tihomire, ulice se ne zovu čas ovako, čas onako, nego su egzaktnog naziva.
Gorane, nisam ni sumnjao, ni na tren, da češ se vratit ispisivanju i iskličavanju dijagnoza, ide te to. Lijepo sam ti već jednom bio napisao, ko se maća laća, od mača i pogiba...
Drago, vidim da si i mene stavio u kontekst Pančeva, dobar, ali podbačaj.
O Emiru Mahmutoviću nemam riječi, on sve kazuje o sebi. Ali, ako bude trebalo, ne sumnjaj .
Leone, nemoj si davati više važnosti nego što zaslužuješ. Niti je ko na tebe mislio, a još manje pisao o tebi, glede (neovlaštenog) snimanja, samo je trebalo pročitat prethodno napisano.

Znači da zaključimo, jednoglasni ste da je u redu pisati o UDBI, stavljati u kontekst s jedinim aktivnim RA istog prezimena, i to razbacivati po forumu. Svaka Vam čast! Imate kus obraza! Vjerujem da ćete imati obraza i u oči me gledati.
Posebno tebi, Gorane Grubišiću, koji kao urednik časopisa, nastojiš sebe prikazati kao građanina svijeta.
Možeš, zajedno sa Mahmutovićem, i dalje pabirčiti po trpezi HZTK i HRS-a. Do idućeg gospodara.

Moderatore moj (moj, u žalosnom smislu) ti definitivno nisi za ovaj posao, kad ovo dopuštaš.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 09. Ožujak 2009, 12:57:15
...O Emiru Mahmutoviću nemam riječi, on sve kazuje o sebi. Ali, ako bude trebalo, ne sumnjaj...

Pa dobro Đoko, da li sam ja igdje spomenuo tvoje ime ili prezime? Nisam.

A to što si se našao prozvanim, drugi je par postola. Ili prvi.

Pročitaj još jednom http://pollitika.com/beware-of-the-troll-sto-je-to-internetski-troll

"DX never sleeps..."

9A9L

Citat: 9A2JG  u 09. Ožujak 2009, 12:57:15

Leone, nemoj si davati više važnosti nego što zaslužuješ. Niti je ko na tebe mislio, a još manje pisao o tebi, glede (neovlaštenog) snimanja, samo je trebalo pročitat prethodno napisano.

73, Koki 9A2JG

Koki....hoces ti meni obasniti zasto opet mene prozivas??? Stvarno si ili nepismen ili nesto drugo....Ja ni jednom rjeci nisam napisao nista o snimanju nego samo da mene snimaju. Vidim ovaj moj IP pa sam to i komentirao. A za tvoje fiks ideje i polurazumjevanje napisanog potrazi adekvatnu pomoc i otkaci se od mene vec jednom.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9a6c

Posebno tebi, Gorane Grubišiću, koji kao urednik časopisa, nastojiš sebe prikazati kao građanina svijeta.

A šta je sad ovo?

Ja sam urednik samo kad uređujem časopis, a inače ne vidim kako se u tom smislu želim prikazati građaninom svijeta ili bilo čega? U biti sam samo GG, podvrsta običinalis simplkes, komada 1.

Skrušeno priznajem da ne znam šta je iskličavanje, bilo čega pa i dijagnoza.

Vidiš, kako sam samokritičan i malen?

Ajde brale oladi, počeja si igrat simultanku na šest frontova, još malo pa će jedan web tribat samo za tvoja posla.

Kako ne razumiš da svojin stilon ideš na jetra golemoj većini ljudi, osim onih "gospona" čiji si glasnogovornik kad su demantiji u pitanju.

Boje bi ti bilo par dana Nulla linaee per dies, i to ti ide odlično od ruke.

Nije sve tako crno kako se tebi čini, niti ćeš ti išta na ovaj način promint na bolje, moš samo do sebe učinit arlekina, a to ti ne želin ni ja ni bilo ko ovdi. Virova-ne virova, tako ti je. A publiku koja ti toliko nedostaje na R2 i via 600 oma uvik uzmi s rezervon. I mene su zvali razni ZG "gosponi" koji su imali dobre ideje o tome što bih ja trebao napisati na forumu, ali ne toliko dobre da bih to i uradio. A neki su me zvali i iz posve drugih, mogli bi reči seksualnih, pobuda s negativnom konotacijom gerontološkog profila.

Jedan put si napisa  da ti najprijeo baviš sve svoje poslovne  i privatne obaveze viš kako pantin, a?) pa onda opleteš po forumu, a drugi put da besposlen pop i jariće krsti. E sad, kad ga jutrom mrkneš na forumu oko sedme ure, pitan se koja od ove dvi drži vodu?

Aj malo na mjestu odmor svima.

GG

9A8DU

UH al je napeto,Koki ti si genije,nikada nisam spomenuo da si ti bio na izobrazbi u VP 5000 Pančevo,nikada nisam tvrdio da se tebe spominje u OP akciji "JANJIČAR",nikada nisam tvrdio da si ti početkom 1989 otišao na tromjesečni tečaj sigurnosti u Pančevu,nemoj si davati na važnosti,sve to sada skupa je nebitno.73 od mene i susjede.
Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???