• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Da Gorane, u pravu si, ključ je proizvodnje Bane Sekulić, a pripadajući katanac na forumu.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Predsjedniče Koki,samo da te pozdravim.
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Drago, sokole, načeo si tamo pod Članarina pravu temu, samo, bez uvrede ijednom čitatelju, preteška za ovaj forum. Vrlo ću rado s tobom (i sa još bilo kime) to produbiti u Kraljevici, ili igdje drugdje.

Kako mi prijatelj Gogo piše već od 4 ure, tipkovnica ugrijana, mojoj se tek razmazuje ulje u karteru. On ne shvaća da zajednički prijatelj Reni njega, ustvari , voli, jer da nije tako, ne bi ga "smijenjiva". Nastranu činjenica da Reni više ne kupuje časopis, ne kupuju ga ni mnogi drugi, pa im ne smeta diskusija o njemu.
Uvik će se remitenda poklonit klubovima, kako radio, tako i inim u TK-i.
Činjenica jest da su svi veliki vlastodršci imali svoje vazale-pisce. Tako npr. ako prelistate naš časopis i časopis Tehnička kultura, pogledate potpisane članke, sve će vam biti jasno.

Ono što bode u oči jest činjenica da ti potpisnici pišu o svemu, od takmičenja, IOCA-e, DXCC-a, dx-iranja, EME, QSL-ki, rukometnog prvenstva, do svega što se pojavi na ovom web-u.
Kako bi to bilo da Blažičko komentira autotrke, a nikada nije sjeo za volan? Ili , da Dušanović komentira tenis, a reketa nikada nije ni vidio.
Davno su pisali o Indiji, Sudanu, i drugim živopisnim zemljama koje su samo sanjali. Ali ovi pisci nisu Sienkiewicz, Foster i ostali. Jedna je Christie koja je izbacila kamaru djela o umorstvima, a krv, ni mrtvaca nikada nije ni vidila.

Nadam se da će iduća dva mjeseca donijeti odgovore i na neka od ovih pitanja.

73, Koki 9A2JG

P.S. Evo, upravo je prijatelj 6AA odradio K5D, 0623 7 CW, mašala !

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 16. Veljača 2009, 07:24:06Činjenica jest da su svi veliki vlastodršci imali svoje vazale-pisce. Tako npr. ako prelistate naš časopis i časopis Tehnička kultura, pogledate potpisane članke, sve će vam biti jasno.

Ono što bode u oči jest činjenica da ti potpisnici pišu o svemu, od takmičenja, IOCA-e, DXCC-a, dx-iranja, EME, QSL-ki, rukometnog prvenstva, do svega što se pojavi na ovom web-u.
Kako bi to bilo da Blažičko komentira autotrke, a nikada nije sjeo za volan? Ili , da Dušanović komentira tenis, a reketa nikada nije ni vidio.
Davno su pisali o Indiji, Sudanu, i drugim živopisnim zemljama koje su samo sanjali. Ali ovi pisci nisu Sienkiewicz, Foster i ostali. Jedna je Christie koja je izbacila kamaru djela o umorstvima, a krv, ni mrtvaca nikada nije ni vidila.

Nadam se da će iduća dva mjeseca donijeti odgovore i na neka od ovih pitanja.

Metode demagoga:
"Prejudicirano pitanje" - narušavanje logike
"Nepovezane činjenice"
"Polu-istine"
"Lažna dilema" - narušavanje logike

Koki do kada misliš kontaminirati ovaj forum svojim rojevima ? A jel i subotom sanjaš ? Ajde nam malo i o tome ispričaj.

Jesi ti svjestan koliko si štete do sada napravio radioamaterizmu svojim lažima ?

Ja u Kraljevici glasam za onoga tko najavi uvođenje represivnih mjera protiv onih koji se ne znaju ponašati  ;D ;D ;D

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Dragi Tihomire, nisan zna da si službeni delegat svoga kluba. Nemoj da ti se dogodi u Kraljevici, ka i u Dalmatinskoj 12, da ne znaš ko je ko.
Čuvaj vjerodajnice ko zjenicu oka svoga. Život damo, vjerodajnice ne damo!

73, Koki 9A2JG

P.S. To si se ti, onda, pripozna u usporedbi, nadam se ne sa Agathom.

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 16. Veljača 2009, 09:09:42Nemoj da ti se dogodi u Kraljevici, ka i u Dalmatinskoj 12, da ne znaš ko je ko.

Ha ? Na koga misliš ?

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Na mene, Tihomire. Zar si zaboravija vlastite riči, da si bija kraj mene na IS, a da se nismo ni upoznali. Sve primjedbe , pohvale i prijedloge primam samo osobno.

Glede predbilježbe za sobu, već iman druga (Mihovila), u susjednoj su Branko i Reni, u trećoj Žeki sa ženon, a četvrtu će, nadan se, bezecirat Urednik sa Učenikon, pa će se hodnik zvat Splitska...

Balkanskom, ulicom, prolazim...

73, Koki 9A2JG

9a6c

Činjenica jest da su svi veliki vlastodršci imali svoje vazale-pisce. Tako npr. ako prelistate naš časopis i časopis Tehnička kultura, pogledate potpisane članke, sve će vam biti jasno.

Ovo je već malo uvredljivo, da ne kažem bezobrazno i neodgojeno.

Baš Balkanskom ulicom prolazim, nema šta.

Bravo za možđane i kućni odgoj.

Okačim te na pelcovanje.

GG

9A2JG

Donijet ću sa sobom primjerke u Kraljevicu, ako slabo pamtiš, ili vidiš, pa ćemo dati neovisnim čitateljima.
Svoje kriterije o neuljudnosti pokušaj najprije primjeniti na sebi.
Brzo bi se samoizbacio sa ovoga foruma, da je dosljednosti.

Rečenica Okačim te na pelcovanje zaslužuje puno više od Mirkovih 60 dana, samo mi nemamo moderatora.

73, Koki 9A2JG

P.S. A taman držim u ruci QSL-ku, potpisanu tvojom rukom YT9MI/4 od 10.12.1978. Baš Balkanskom ulicom prolazimo...

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 16. Veljača 2009, 10:36:25

..................., pa će se hodnik zvat Splitska...

Ne bi li bilo bolje Bračka?

Citat: 9A2JG  u 16. Veljača 2009, 10:36:25

Glede predbilježbe za sobu, već iman druga (Mihovila), u susjednoj su Branko i Reni,................

Kako si samo zna da volin muške?  :P

9A2D

Branko, bolje bi ti bilo da spavaš u predsjedničkom apartmanu, tamo je veselije a ni medikamenata ne fali.

73 de 9a2d

9A2JG

Ovo ti je išlo onon linijon, radio štafeta voljenom drugu Titu.
Evo , gledan u Pazinu ruše njegovu bistu, morat ćemo in opet poslat našega Edu 2TW, zadnji put kad je bija tamo, sve je bija doveja u red, od ormara za QSL-ke, do zapisivanja za radit u PPS-u (vojni rok, 1979.g.).

73, Koki 9A2JG

P.S. Glede naziva ulice , i meštar je reka da, svako jutro kad se probudi , gleda u koju je ulicu osvanija, San Giovanni antiquario No. 6 .

9A7YY

Citat: 9a2d  u 16. Veljača 2009, 12:17:06
Branko, bolje bi ti bilo da spavaš u predsjedničkom apartmanu, tamo je veselije a ni medikamenata ne fali.

73 de 9a2d

Počašćen sam pozivom u predsjednički apartman. Odazivam se s radošću.  :D

9a6c

Glede  okačinjanja i pelcovanja, to su tvoje umotvorine,

YT9MI/4 je radio Felix 9A2RG s Kupresa, a odakle moj potpis na njoj i kakve to veze ima s tvojim bezobraštinama, to valjda samo ti znaš.

GG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 16. Veljača 2009, 12:21:16

Glede naziva ulice , i meštar je reka da, svako jutro kad se probudi , gleda u koju je ulicu osvanija, San Giovanni antiquario No. 6 .

Tako i ja neznan u koju ulicu gren kad otiđen u Split.
Najpri je bila Bosna, pa Kozjačka a sad je Smojina. Sutra ko zna........