Najbolje je da se svatko hvali na svojim stranicama.
Nemoj tako Njofra. Ja skidam kapu svima na tim listama jer znam koliko je vremena, truda i novca trebalo da se to sve postigne.
Ja sam dugo u ovim vodama ali nisam po prirodi dx-er već contester ali volim i dxcc, wpx, iota, ioca, wff program diploma no nema se za sve vremena.
Uvijek me fascinira kad vidim koliko imamo samozatajnih ljudi koji rade iz svog zadovoljstva i ne lupaju se u prsa junačka. Šute i rade. Ako njihov znak bude objavljen ovdje ili na nekoj drugoj stranici časopisa ili weba u 9A, dobro, ako ne bude oni opet imaju svoje zadovoljstvo i neće zbog toga prestati (demonstrativno) sa onim što njima pričinjava zadovoljstvo.
Kako znam što si (2TN) htio reći mislim da bi trebali baš poraditi na tome da takva postignuća budu javna a ne objavljena na skrivenim mjestima.
Još jednom "kapa dolje" svima u Honor Rollu, DXCC Challlenge-u i sličnim programima.
I samo još jedna napomena. Kao moj mali prilog za ovu stvar prije 10-ak dana otvorio sam novu temu u Galeriji pod nazivom "Diplome i trofeji".
Jako bih volio na tome mjestu vidjeti slike nekih trofeja o kojima (zbog raznozanih razloga) mogu samo maštati.
Ajmo 9A2EU, 9A5CY, 9A3SM i mnogi, mnogi drugi.....dajte nam te slikice trofeja za koje se valjalo pomučiti i s kojima se s pravom imate ponositi.....
PS. Ovaj post objavljen je istovremeno kada i Borisov post....drago mi je da ima podudarnosti