• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Wireless packet radio - BUDUCNOST

Autor 9A6KII, 04. Veljača 2006, 14:24:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

Citat: 9a7pssmožda ne bi bilo loše da svoje rasprave oko WiFIHR-a i HRFreeNeta te drugih udruga nastavite i na www.hrfreenet.net/forum gdje bi masa ljudi voljela cuti sto to vi njima imate za reci...

Mislim da se ovdje uopće ne vodi takva rasprava.

Citat: 9a7pss
nazalost oni ne mogu do vaseg foruma da vam pojasne neke stvari...

S obzirom na tvoje komentare na HRS-ovom forumu izgleda da si ti njihov predstavnik pa nam pojasni stvari ....

A iz tvog komentara ("ne mogu do vaseg foruma") očitava se sva njihova potreba i želja - da im HRS omogući pristup internetu i linkove uzduž i poprijeko Hrvatske. No da ste malo pratili situaciju vidjeli bi da HRS to nije u stanju omogućiti ni svojim članovima a kamoli gostima :-) :-( stoga - lajete na pogrešna vrata....
73 de Ivo, 9A3TY

9A3QN

Citat: 9a4gl
Vele da QRV znači "ready", biti QRV ne znači predstavljati se kao radioamater, već biti član radio kluba i član saveza, tj. između ostalih prava i obaveza i plačati članarinu, ne ?

Evo, samo za tebe, 4GL, i slične za sitne dušice koje misle da će me ušutkati ako mi spomenu da navodno nisam uplatio članarinu HRS-u. Dokaz da sam platio članarinu i za 2005. i za 2006. (a zašto u HRS-u nisu imali taj podatak ne znam i uopće mi se ne da istraživati). A sad očekujem ispriku za ovu insinuaciju.

73
Kristijan
9A3QN

9A4GL

Citat: 9a3qnEvo, samo za tebe, 4GL, i slične za sitne dušice koje misle da će me ušutkati ako mi spomenu da navodno nisam uplatio članarinu HRS-u. Dokaz da sam platio članarinu i za 2005. i za 2006. (a zašto u HRS-u nisu imali taj podatak ne znam i uopće mi se ne da istraživati). A sad očekujem ispriku za ovu insinuaciju.

Iako te nisam ni za ništa optužio, pa vjerujem niti uvrijedio, niti sam kriv za tuđe propuste, for sake of peace:

Ovim putem, ja sitna dušica Tihomir, javno se ispričavam Kristijanu (9A3QN) što sam insinuirao da nije platio članarinu HRSu i mislio da ću ga time ušutkati.

Good enough ? Prihvačaš ispriku ?

Tihomir, OZ/9A4GL
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr