• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HRK-ljuš 2016, HF robot i ost.

Autor 9A3TY, 15. Travanj 2016, 13:01:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

I baš kad sam mislio da me ništa više ne može iznenaditi Miljenko je dao sve od sebe i TaDaa ... opet iznenađenje.
Za početak, podaci za HRKljuš u SuperKup tablici su copy paste podataka Zimskog kupa. Yeeeeah !!!
73 de Ivo, 9A3TY

9A2MI

Čuj Ivo, pa tebi stvarno trebaju naočale...

Ovaj poredak super kupa stoji tako od završetka zimskog kupa.
Daj si metni naočale pa pročitaj zaglavlje tog poretka...

Nije mi jasno što bih trebao napisati u zaglavlju stupca UKUPNO (a zbrojen je samo jedan, ZIMSKI kup)
da bi tebi to bilo jasno.

Dakle, nisam još ažurirao super kup, jer sam zaboravio, a kasnije me je Damir potsjetio ali je rekao da to ažuriram sutra.
73 de Miljenko 9a2mi

9A4DC

Umoljavaju se susjedi informaticke struke da prilikom citanja Tablice Super Kupa obrate pozornost na nazive kolona u prvom redu tablice.
VY 73 ES GL ES GN TO ALL
9A4DC

9A3TY

Citat: 9a2mi  u 30. Lipanj 2016, 23:44:01
Čuj Ivo, pa tebi stvarno trebaju naočale...

Touche !!!

Citat: 9a2mi  u 30. Lipanj 2016, 23:44:01
Nije mi jasno što bih trebao napisati u zaglavlju stupca UKUPNO (a zbrojen je samo jedan, ZIMSKI kup)
da bi tebi to bilo jasno.

Sorry. Ali očito da ću osim nošenja naočala morati usput i isključiti dio mozga koji služi za zdravu logiku.
Nisam do sada vidio nikoga tko radi zbroj jednog jedinog podatka (a niti program koji je završio obradu ali je ispisao polovične rezultate) pa me zaskočilo.

A što ćeš, i ti nekad ispadneš u pravu. Nije da brojim ali mislim da te još uvijek vodim barem 5:1  ;D
Ja se barem ne sramim priznati kad pogriješim.
73 de Ivo, 9A3TY

9a6c

Comedia e' finita...

U prijevodu - rezultati na robotu postali službeni...

Kad ono ističe mandat ovoj garnituri ::)?

Nisam išao u detalje, vidim da fali 9A1CFN log u plasmanu i tako...

Trebalo bi zabranit logove koji imaju bazu podataka iz koje iskaču znakovi s množiteljima pa bise više slušalo i bolje primalo...Osobito kad imaš nekoliko slova C na bandu ;D

Ali eto, valja reći da je KV povjerenstvo pošteno i bez zamjerke odradilo svoj posao te nam sada ostaje pričekati listopad i posljednji od naša tri kupića i time zaokružiti godinu.

CU KJ!

9A3TY

Citat: 9a6c  u 02. Srpanj 2016, 07:49:24
Nisam išao u detalje, vidim da fali 9A1CFN log u plasmanu i tako...

Iz izvora bliskih zoni sumraka saznajemo da se povećao broj check logova ....
73 de Ivo, 9A3TY

9A4DC

No dobro.
Po definiciji KO RADI TAJ I GRIJESI.
Kv Povjerenstvo se ovaj put i malo "oznojilo".Detaljno obrazlozenje svega je spremno vec 60sati.
Ceka se samo da 9a2r to posalje web masteru i da on to objavi!
9a2r oprosti,znamo da trenutno jako puno radis,AL PSE NADJI OK WIFI SIGNAL I SALJI TO da ljudi znaju sto i kako je bilo.
PSE.

9A1AA

Damire! Mislim da bi to trebalo ipak poslati web uredniku......webmaster i web urednik su dvije različite osobe i imaju dvije različite zadaće.
Kao i obično 9A2R će čekati da počnu kontesti na KV i UKV i onda će poslati materijale .....već sam naučio na to  :(
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Citat: 9A4DC  u 02. Srpanj 2016, 12:00:16

Kv Povjerenstvo se ovaj put i malo "oznojilo".Detaljno obrazlozenje svega je spremno vec 60sati.

Care,

Vi toliko griješite da se ponekad pitam koliko to radite, a i znojite se uz to...rekao bih da najveći dio posla sami sebi proizvedete i sve mi više počinjete sličit na prvi radioamatarski perpetuum mobile, ko da vam je dosadno... Od nečeg jednostavnog skrojite nezamisliv problem i onda skidate kile rješavajući ga.

Enivej, moram vas pohvalit za službene rezultate ma koliko još uvijek neprecizni bili, jer sam intimno očekivao da neće bit prije kolovoza, a gle :D

Svaka čast!

9A2VX

Citat:No dobro.
Ceka se samo da 9a2r to posalje web masteru i da on to objavi!
9a2r oprosti,znamo da trenutno jako puno radis,AL PSE NADJI OK WIFI SIGNAL I SALJI TO da ljudi znaju sto i kako je bilo.
PSE.
Pa ako vam je "el prezidente of KV povjerenstvo" bio na tom sastanku, i toliko zauzet da ne može poslati jedan papir mailom, onda je tebi mogao dati papir da pošalješ nadležnima "ZAPISNIK O RADU KV povjerenstva u 60 sati"  uz detaljno obrazloženje.
Režiseri, gdje ste Imat ćete novi scenario za film! Možda i u nastavcima - kao neka serija? Već se vuče taj scenario 3 godine!
Možda nadmašite i kultni film "KUM"

9A4DC

Zvone (i dr),
98ipo posto problema su nam ovaj put pricinile Strucne sluzbe HRSa glede tocnosti azuriranja Popisa clanstva (da ne pricam o tom kak bi ga dostavljali nepotpunim na kapaljku i totalno neuporabljivim u elektronskom obliku-toliko o e-Hrvatskoj), necitanju sluzb mail adresa HRSa, nejavljanju na sluzb tel u uredovno radno vrime isl.
Islo toliko daleko da sam osobno zaprijetio IO Prijavom glede neizvrsavanja radnih obveza u skladu s ZORom!(smirio sam se,al ne znaci da necu!)
ukratko-znojenje se odnosilo na vrime (i novac) utrosen na mailove,tel,mob isl glede ovog (rucna kontrola nekih logova bila cista relaksacija u odnosu na ovo!ma robot mila majka u odnosu na bazu podataka,koja,po mom saznanju-jos nije 100 ok.je tako Kreso i 9a3ty??)
ajmo ovako-
KJ i novi admin djel HRSa (dokazani ham od ranije 9a6pax i kci extra opa!)
da li ovom il novom Povjerenstvu ce OBVEZATNO tribat azurirana baza podataka clanstva na dan KJ2016,uporabljiva u elektronskoj formi za direktno uvezivanje s robotom!
Marija,u duhu ham spîrita (jel ti to kuzis) te lipo molim da to pocnes pripremat.imas 3 miseca vrimena.
IO od Vas ocekujem da se malo angazirate u svezi s tim (veze Vas Zakon o udrugama,cini mi se,zar ne)
necu vise o ovom na forumu.onima kojima triba saljem sluzb mail.
VY 73 TO ALL
9A4DC

9A2VX

1. 9A4DC:
Citat:Marija,u duhu ham spîrita (jel ti to kuzis) te lipo molim da to pocnes pripremat.imas 3 miseca vrimena.
IO od Vas ocekujem da se malo angazirate u svezi s tim (veze Vas Zakon o udrugama,cini mi se,zar ne)
necu vise o ovom na forumu.onima kojima triba saljem sluzb mail.
VY 73 TO ALL
Šefe, jesi li pobrkao lončiće? Gdje ti je HAM SPIRIT?. Pa ona je radio amater i zna što je to, a nije ti mogla pomoći jer radi dva ( 2 ) dana , petak i ponedjeljak u srpnju!
2. 9A4DC:
Citat:Zvone (i dr),
98ipo posto problema su nam ovaj put pricinile Strucne sluzbe HRSa glede tocnosti azuriranja Popisa clanstva (da ne pricam o tom kak bi ga dostavljali nepotpunim na kapaljku i totalno neuporabljivim u elektronskom obliku-toliko o e-Hrvatskoj), necitanju sluzb mail adresa HRSa, nejavljanju na sluzb tel u uredovno radno vrime isl.
Pa ja ne znam zašto ne radim sve te 9A konteste....
Ja sam mislio najprije da je kriv robot koji dobro ne radi, kad ono ispada da su krive stručne službe HRS.
A kad malo razmislim i jesu krivi, jer kod kvalitetnog  bivšeg robota , izabrali novog KV povjerenika i novog robota. Čak je i komisija ( ili KV povjerenstvo ) traljava koja bi im ( ovoj dvojici prije spomenutih ) mogla i trebala pomoći.
A ako vam je problem slati mailove ( koji se ne naplaćuju ) i SMS ove koji se negdje naplaćuju, promijenite mobilnog operatera koji daje i do 1000 besplatnih SMS mjesečno... Stvarno mi je nejasno što povjerenstvu tako teško padaodrada ta 3 kontestića po 70-tak logova. Još bih shvatio da se bunite zbog 9A CW kontesta, ali s ovim kontestićima vas stvarno ne shvaćam...

9A6C:
Citat:Povjerenstvo je odlučilo da seŽalba prihvati i da se
bodovi koje je ostvaro 9A6C pribrajaju Klubskoj kategoriji za 9A1CPB.
Gogo, Gogo, zar se nismo dogovorili da se iz ravne Slavonije vraćaš u moj klub?! :'(  pa što si opet došao na jug?. Onako bi lijepo samo promijenio " boje" kluba, a ostao u Rijeci...