• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Inzvaredna skupština HRS-a

Autor 9A4OE, 12. Rujan 2012, 16:13:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1IW

Citat: 9A6R  u 12. Studeni 2012, 21:46:20
I na kraju zanima me jeli se kandidirao još koji RA koji bi bio voljan stati na kormilo našeg Saveza u idučih nekoliko godina?

Pa, nekako ne znam da baš ima toliko "ludih", pogotovo što će para biti još manje. ;D
A kad nema na kostima mesa, svi se grizemo međusobno...
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A3VV

Je, Reni, ja sam to napisao i svakim danom sam sve uvjereniji da nisam pogriješio u procjeni. Po meni je za dobrobit HRS-a nužna brza i temeljita smjena generacija. Mladi naprijed, mi stari u zapećak i baviti se hobijem za svoju dušu. Na mladima tako i tako svijet ostaje. Odlaskom starih prdonja Zemlja se neće prestati okretati, neće se čak ni usporiti ;) Ovaj gaf sa jednim predsjedničkim kandidatom nam zbilja nije trebao. Predsjednik bi ipak trebao pošteno priznati da nije dorastao situaciji i da Savez pod njegovom dirigentskom palicom nije ništa napredovao, a ne se jedini, u tipičnom boljševičkom stilu, kandidirati za novog-starog predsjednika. Mora da mu je jako stalo do te funkcije. U subotu ćemo imati jednu žalosnu farsu jer će, uvjeren sam, biti onako kako je Emir predvidio: u zakazano vrijeme neće biti kvoruma, pričekat će se pol sata i onda će se održati skupština bez kvoruma i izabrat će se novi-stari predsjednik. Ako će tamo, a po svoj prilici hoće, biti organizirani glasački stroj i Izvršni će odbor biti u njemu podobnom sastavu.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

A čuj..."složna braća kuću grade"što mi sigurno nismo.Ja ti to tvrdim.Odatle i onaj"feeling". ;D

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Damire,dobro si napisao.Neće se Zemlja prestat vrtit a ako HRS propadne ni ja se neću prestat vrtit po frekvama.Bit ću i UNLIS ako treba...dok me ne otkriju i uhapse. ;)

73,9A6R

P.S."Život damo,RA ne damo"!

9A3VV

Baš dobro ako te u'ite, postat ćeš politički ;D Pa ćeš moći dići na noge sve moguće i nemoguće NVO da brane tvoja ljudska i građanska prava i onda lijepo mic-po-mic napraviti karijeru kao disident, unovčiti tu traumu i nabaviti si novu opremu ;D
73 Damir 9A3VV

9A6R

Šalu na stranu.Osobno smatram da će vremenom a već i je utjecaj klubova pa i Saveza biti sve "tanji".Pa ko to sad ne vidi slijep je pored zdravih očiju.To je jednostavno činjenica i od nje ne treba bježati jer se i ne može.Sve u Svemiru ima svoje rođenje,život i na kraju smrt-kraj.A onda se negdje u nekom kutu istog rodi novi život.

73,9A6R

9A1IW

Citat: 9A6R  u 12. Studeni 2012, 22:32:55
Šalu na stranu.Osobno smatram da će vremenom a već i je utjecaj klubova pa i Saveza biti sve "tanji".Pa ko to sad ne vidi slijep je pored zdravih očiju.To je jednostavno činjenica i od nje ne treba bježati jer se i ne može.Sve u Svemiru ima svoje rođenje,život i na kraju smrt-kraj.A onda se negdje u nekom kutu istog rodi novi život.

Definitivno stoji da se sadašnja forma i način rada moraju mijenjati. Savez kao savez mora postojati, ako želimo biti dio amaterske zajednice, no ne smije biti sam sebi svrhom i ne smije ostati u sadašnjoj financijskoj konstrukciji. Pare nitko ne daje samo tako, dakle, načine financiranja treba definirati na drugi način, a pogotovo se treba pozabaviti rashodima. Na kraju, da bi netko uopće htio biti član nečega - nešto mora i dobiti. QSL biro i dobar časopis su početak. Kao da bih ja uopće bio član ARRL-a, da nema QST-a...

73 de 9A1IW - Boris

9A3VV

Ova je skupština bila prilika za temeljitu promjenu. Bila je, ali je propuštena kao i mnoge druge prilike i sada nam ostaje čekati do sljedeće. Ako je uopće više bude... :-\
73 Damir 9A3VV

9A6AA

Zbog nedostatka kvoruma Skupština počela u 11.00 s nazočnih 46 zastupnika.

Izabran je novi - stari predsjednik.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3VV

Reci da se šališ, reci, molim te ;D
73 Damir 9A3VV

9A2VX

Bravo i čestitke novoizabranom vodstvu!
Uspješan rad i mnogo napretka u slijedećem razdoblju, malo više nabavki radioamaterske opreme po nižim cijenama u organizaciji HRS, kao i bolji status HRS i radioamatera u društvu!

9A6XX

čestitke na ustrajanju i sretno!

73,
Hrle - 9A6XX

9A1IW

Citat: 9A2VX  u 17. Studeni 2012, 22:29:07
Bravo i čestitke novoizabranom vodstvu!
Uspješan rad i mnogo napretka u slijedećem razdoblju, malo više nabavki radioamaterske opreme po nižim cijenama u organizaciji HRS, kao i bolji status HRS i radioamatera u društvu!

Od opreme nista, od APRS-a opet nista, od...nista. Kako vic veli: para nema.

73 de 9A1IW - Boris

9A7PJT

Steta  za  APRS , . . ..   steta  :(  . . .

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je