• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

R2

Autor 9a6c, 20. Prosinac 2008, 08:45:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

E78BDB

Steta sto nema za ovaj R2 niko postavljen ECHOLINK super pokriva more a dao bi se povremeno prelinkovati da se mozemo javiti kolegama.

9A7PJT

A di  je taj  R2  :o  ?

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

E78BDB

9A7PJT

Samo nam jos  to fali pa da Taljani po cili dan vise na njemu   >:(.

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

E78BDB

Ha ha Talijane cujem na R4 stalno a na R2 nebude niko. Javio mi se prekjuce 9a7mak kad sam se vracao za BL. To je sve. A ima i neki rpt na 438.800 i taj se dobro cuje. Steta je da se ne moze kad si na moru kratko prelinkovati po potrebi i javiti.

9A6R

Evo smo to pribilježili.Prije nego se spustiš na more idući put javi nam da ga na vrijeme znamo linkovat.I molim te navedi na koju QRG želiš linkovanje ??? ::)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A1AA

Prošle godine, kada smo za IOTA contest išli na Žirje, repetitor je radio izvrsno.
I ove godine računamo na komunikaciju preko njega. Nadam se da sve radi.
Već u četvrtak (26.07.) ekipa 9A0D je na Žirju pa se čujemo preko R2.

73, Ivo 9A1AA

9A7YY

Citat: 9A1AA  u 23. Srpanj 2012, 13:24:25
I ove godine računamo na komunikaciju preko njega. Nadam se da sve radi.
Već u četvrtak (26.07.) ekipa 9A0D je na Žirju pa se čujemo preko R2.

Pokorno javljam da je R2 u besprijekornom kozmetičkom stanju. ;D
Murphyju ako se umiša ću grebat malter.

Lijepi pozdrav
Branko 9A7YY
Member of IOTA c'test support team ;)

VE3ZIK

Cujemo se u cetvrtak na R2... ili /MM ili /p sa Sjevernog Zirja.

pozz IOTA Team Supporteru :)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A3ST

Nevezano direktno uz temu...
Poslao mi mail amater iz G landa, dolazi ovih dana u Cavtat,
pa ga zanima pokrivenost repetitorima, APRS i echolink.
Pošto ja ne znam kakva je dole situacija, volio bih se da mi se javi
netko tko zna  aktualno stanje da mogu čovijeku odgovoriti.
Hvala, 3ST 

9A7YY

Citat: 9A3ST  u 24. Srpanj 2012, 18:30:47
Poslao mi mail amater iz G landa, dolazi ovih dana u Cavtat,
pa ga zanima pokrivenost repetitorima, APRS i echolink.
Pošto ja ne znam kakva je dole situacija, volio bih se da mi se javi
netko tko zna  aktualno stanje da mogu čovijeku odgovoriti.

http://www.hamradio.hr/maps/

Lijepi pozdrav
Branko 9A7YY

9A7YY

Obaviještavamsve one manje ili više zainteresirane da je nakon kratke i lake bolesti vaš voljeni R2 u UFB funkcionalnom stanju, te ga možete koristiti do mile volje.
Do disfunkcije dotičnog je došlo zbog kroničnog nedostatka slobodnog vremena i lijenosti odgovornog operatora tj.mene.
Culpa mea,mea maxima culpa.  :)

9A7PJT

A fala in  Sjor Graco , . . . falia nam je  R2  ka  Materi ona cer  ::) .
Pari mi da  ide bolje jer se javlja stari  Michele priko njega , a on je oko  Baria ?

Nego , kad  si se vec  vera gori do Rep.   moga  si i  "sluzbeni  9A/SUB TON (173.8!"  metnit , . .da se nemuce ovi iz unutrasnjosti po ovoj vrucini , guzvi i nesigurnom redu plovidbe   dolazit samo radi toga  ;) !

73 PJT

9A7YY

Citat: 9A7PJT  u 26. Lipanj 2014, 17:09:45

Nego , kad  si se vec  vera gori do Rep.   moga  si i  "sluzbeni  9A/SUB TON (173.8!"  metnit , . .da se nemuce ovi iz unutrasnjosti po ovoj vrucini , guzvi i nesigurnom redu plovidbe   dolazit samo radi toga  ;) !

A je je, imaš prav.
Tija san stavit i voice odziv. jedan puno lipi ženski glas.  ;)

Grebi ga,nemere otelo mi kabel za programiranje.

9A7YY

Ovim putem obaviještavam rodbinu i prijatelje a i svekoliko RA pučanstvo u domovini a i šire da je s danom 08.kolovoza 2015 repetitor
9A0VVS (RV52 (R2)) isključen iz električne mreže i da će ubuduće biti napajan isključivo ekološkim energentom.
O vlastitom trošku postavljen solarni panel, solarni regulator i bakterija.

Čeka se naredba za daljnje postupanje. Beaconi, APRS naprijed, ostali stoj.

PS
Osobne želje i pozdrave molim na PM, da ne spamamo temu.