• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9A20HQ

Autor 9A1AA, 06. Srpanj 2012, 14:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Kao što ste mogli već pročitati ove godine je 9A20HQ u igri pa je red i da otvorimo novu temu....da se malo razlikuje od prijašnjih godina  ;)

Na HRS-ovoj web stranici i na CRO CC portalu tijekom natjecanja biti će redovno objavljivane frekvencije na kojima se nalazi pojedina 9A20HQ postaja.

Vjerujem da će to pomoći da nas lakše pronađete...
73, Ivo 9A1AA

9A6R

Krešo,pokušat ću se javit ali taj vikend sam u QRL-u 2X12 sati dan/noć.SRI
GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9a6c

Pa to se onda ptičica nešto zabunila pa krivo šaputala ;)

Neka naših, upregnićemo i osobne i kupske potencijale za dobrobit 9A20HQ.

Meni može i XL majica, opa san jedno 2-3 konfekcijska broja ;D

GL GG

9A5K

Citat: 9A6R  u 06. Srpanj 2012, 14:50:17
Krešo,pokušat ću se javit ali taj vikend sam u QRL-u 2X12 sati dan/noć.SRI

Bitna je volja.. svaka čast..  :)

Još jednom čestitke Ivi na organizaciji ekipe unatoč svim poteškoćama proteklih mjeseci.
Sretno našim kockicama u natjecanju, te se nadam se se čujemo na opsezima čim više puta.  ;)

73,
Krešo - 9A5K

9A1AA

Neki će nam se javiti jer smo ipak množitelj  ;)
Vjerujem da će nešto donijeti prigodna pozivna oznaka.....

Uglavnom ekipa će sigurno dati sve od sebe da to odradimo maksimalno dobro i kvaliteno a onda neće izostati ni dobar rezultat ni dobar plasman.
73, Ivo 9A1AA

9A6R

Samo pazi,ne dobijem li kartice,ajme ti ga se! ;)

73,9A6R

9A1AA

I majice i qsl kartice biti će spremne za podijelu na Jarunu, u rujnu ove godine.
73, Ivo 9A1AA

9A5K

QSL kartice će tijekom kolovoza prema odredištu (u biro), vjerujem da će ih dio dobiti i na Jarunu kroz QSL biro.
Podjela majica na Jarunu, kako je Ivo napisao, a oni koji ne mogu do tamo, dobit će poštom.

73,
Krešo - 9A5K

P.S. Što se tiče Renija, njemu QSL-ka direktno, kad toliko dugo čeka na nju.
Ja poštarinu, a on će pivo kad se vidimo.  ;)

9A6R

Ajde da..opet pošteno. :D Da konačno i ja ugledam tu karticu.Nebi da je Navassa isl. :D
Nadam se da ću ove godine stići do Jaruna :'(
GL

9A6R

P.S.Pazite,ja držim do danog obećanja!Bez ikakve dvojbe.

9A1AA

Neki dečki su se već dogovorili s Marinkom da žele svoje qslke direktno na svoju adresu (poštarinu plačaju pouzećem) tako da će i to smanjiti mogućnost da netko ne primi karticu.

Ja nemam problema s HQ karticama....valjda zato što eto već petu godinu za redom ne smijem odraditi vezu sa 9A0HQ a sad ni sa 9A20HQ. Valjda će biti prilike odraditi to što sam propustio slijedećih godina kada netko drugi bude to sve organizirao i proveo  ::)
73, Ivo 9A1AA

9A3TA

"Hrvatski radioamaterski Savez odlucio je ove godine dodijeliti diplome
postajama iz 9A..."

a kaj bi bil tolki problem i trošak da piše "iz 9A i ostatka svijeta..."

pa jel za promociju 9A ili kaj se tu promovira
naši znaju gdi smo...
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A5K

Hmmm...  :-X

Ostatak svijeta je imao diplome u 2008. i 2009. godini.. ove godine je dogovor da iste budu samo za 9A, a 9A20 joker omogućuje i 9A postajama, kao i onima iz ostatka svijeta jednu drugu diplomu.

Osim toga, dosta je bilo kritika 2008. i 2009. godine na račun te diplome od stranaca odnosno privlačenje drugih postaja da rade naš HQ na taj način (ovo nije išlo samo na naš račun, već i na druge HQ-ove).
Stoga je dogovor ovaj puta bio da diplome idu samo za 9A postaje, isto kao i majice, odnosno želja je da se aktivira što je moguće više 9A postaja, pa je stoga i poseban naglasak isključivo na njima.

Sretno svima u lovu na 9A20HQ... još 4 dana do starta...  ;)

73,
Krešo - 9A5K

VE3ZIK

ako uradim 12 QSO sa 9A20HQ kao DK8ZZ, dobijam li diplomu :)?

8)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A1AA

Naravno da NE  ;D
Ti odradi ko 9A/VE3ZIK i to je to  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A5TO

Malo da oživimo temu...

Lani sam uspio dozvati svih 12 postaja iz grada sa jednostavnim antenama i sa 100W.

T.

P.S. Se čujémo ovaj vikend  ;)
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»