• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9A20HQ

Autor 9A1AA, 06. Srpanj 2012, 14:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Ajde izvukao si se ovoga puta. Ja već pomislio da su te komarci previše ispikali  ;D
Bilo je teško složiti sve ali mislim da je 5 godina za redom ipak nešto što nije lako napraviti.
Kako će biti slijedeće godine vidjet ćemo.
Vjerojatno će taj projekt provoditi novo vodstvo HRS-a pa će možda biti bolje organizirano.
U svakom slučaju 9A20HQ ostat će zapisan u rezultatima IARU HFC (nadajmo se u top-ten plasmanu), qslke će otići svima koji su veze odradili, a nekima će ostati i majica za uspomenu  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A6XX

Ivo, kako to misliš možda? Ja sam siguran da će biti bolje organizirano.

73,
Hrle - 9A6XX

9A1AA

Da, nespretno sam se odrazio, trebao sam upotrijebiti riječ vjerojatno ili sigurno no u svakom slučaju svaku sreću želim organizatorima 9A21HQ ekipe.
Pet godina je bilo dosta i za one sa čeličnim živcima. Mislim da sam ja dovoljno svojih živaca dao. Treba ostaviti prostora i drugima da se iskažu.
73, Ivo 9A1AA

9A5TO

Amaterski uradak možete vidjeti http://www.youtube.com/watch?v=P8KOo0_GJuU&feature=plcp.
Za promjenu malo SSB  ;)

T.
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A6W

Prilikom skidanja diplome na CRO CC portalu ne mogu dobiti diplomu sa svojim pozivnom znakom, naime moj znak nije "dva O šest" već "dva nula šest".
Slashed zero!
Hvala i 73!
Dragan

9A1AA

Dragane, upozorit ću autora generatora na ovaj propust.
Kad riješi javim ti na mail.
73, Ivo 9A1AA

9A5K

Citat: 9A6W  u 20. Kolovoz 2012, 18:27:09
Prilikom skidanja diplome na CRO CC portalu ne mogu dobiti diplomu sa svojim pozivnom znakom, naime moj znak nije "dva O šest" već "dva nula šest".
Slashed zero!
Hvala i 73!
Dragan

Prvo sam mislio da je problem u bazi, a tek kasnije vidio da je problem do fonta.
Probaj ponovo, trebalo bi biti OK, tj. nula prekrižena, iliti slashed zero.

73,
9A5K

9A3SM

Citat: 9A1AA  u 23. Srpanj 2012, 15:38:13
Pet godina je bilo dosta i za one sa čeličnim živcima. Mislim da sam ja dovoljno svojih živaca dao. Treba ostaviti prostora i drugima da se iskažu.

Prijatelju,hoćeš li zadržati mač ili sjekiru ????  ;D ;D ;D

Mato

9A6W

Sada je sve u redu s diplomom. Hvala!
73

Dragan

9A1AA

Drago mi je da je sve brzo i uspješno riješeno.
Ukoliko još netko ima problema sa downloadom diploma javite, obavezno.

73, Ivo 9A1AA

9A3MN

na stranu diplome, koji je očekivani rezultat 9A20HQ u kontestu (otprilike)??

73! Zlaja 9A3MN

9A1AA

Za sada smo po prijavljenim rezultatima na 11. mjestu gdje ćemo najvjerojatnije i ostati.
73, Ivo 9A1AA