• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IOCA sezona 2009.

Autor 9A5AN, 15. Travanj 2009, 00:26:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Prema provjerenim informacijama danas bi još trebao uslijediti Krapanj CI-044.  ;)

9A5ST

Jesu li Tom i Neno gotovi sa aktivacijama?
73 de 9A5ST
Zeky

9A3ASI

Jucer su rekli tokom aktivacije da ce i danas nastaviti ako budr ljepo vrijeme

73

9A3ASI

9a5an/p Neno na 14260.00 ci-222
sretno

9A7YY

Neno je upravo qrt, ova tura je završena. Momci idu doma puniti baterije.

Hvala im za ovo.

Na redu su Daki & Co sa Palagruže i okolnih hridi.  GL

DJ2MX

Tom i Neno, hvala vam na aktivaciji.
I pored poslovnih obaveza uspio sam vas odraditi sa 5 otoka (svih 5 su novi  :))
Srdacan pozdrav iz suncanog München-a.
73, Mario DJ2MX,9A4MX,NØMX,E73DX

9A5ST

9A0CI su trenutno na 14260!
73 de 9A5ST
Zeky

9A5AN

Gospodo Lovci,

Nadam se da ste zadovoljni našim malim tourom od Jadrije do Primoštena.
Hvala na pomoći spotiranjem u cluster jer nije bilo uvijek lako skupiti 50 veza.

Tome, ideja o filtriranom clusteru na IOCA webu je odlična. Popričati ću s Markom o tome!

Čujemo se uskoro s južnih Kornatskih otoka o ćemu ćete biti obaviješteni na vrijeme putem IOCA weba.

73 de Neno  8)

9A2JG

Na redu su Daki & Co sa Palagruže i okolnih hridi.  GL

Je, srce mi se topi od miline, kad mi jutros Daki na 7 CW, a poslin Mathias na 14 SSB kažu : QSL via DE0MST.
Poslin toga gledan prijenos iz Topuskoga, i radim TP60CE. Sretan van dan pobjede nad fašizmom u 2. svj. ratu.

73, Koki 9A2JG

P.S. TP60CE je via F5LGF, nije via DE0MST, da ne bi bilo zabune...
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Kao i obično sve nove IOCE nastojte aktivirat do 15-16 sati lokala tako da nama koji do te ure radimo ne ostane ništa za uradit.O vikendima da ne govorimo.E moj narode!

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Dobio sam izlist veza sa 9A7YY/p, na čemu mu iskreno zahvaljujem. Ono što mi nije drago jest zaglavlje, gdje lijepo piše Active filter. Sad je meni jasno zašto nas Milan nije čuja sa svojih nekoliko zadnjih aktivacija, bija je uključen Active filter ! Po Srbije i Vojvodine mu viče : Zove te 9A2JG, on ne čuje (dobro).
Sad mu se moran škužat, čin ga vidin, znači, stvar je u filteru...
A bidan Reni se mučija dobavljat Inrad filtere, od Švabije, do Kalifornije...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A1AA

Franjo 9A2MF/P na 14016.7 (sluša 2 up)..............
Dado 9A3TA/p je na 21.200 MHz.......vrlo tanko kod mene ali me čuo.....

PS. Morat ću stvarno u mirovinu da i ja počnem ganjat ove IOCE dopodne :D
73, Ivo 9A1AA

9A7WA

Nema druge Ivo, u mirovinu, i onda uvesti dežurstvo i čim se pojave, to je to, ali ujutro
   obično oni grme preko devet i plus, a popodne je već lutrija za ove naše krajeve.

73                  all                      de                       9A7WA

9A8MM

Hi Tom.

Baci oko na ovaj link:
http://ioca.hamradio.hr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=105&lang=hr

Malo dizajnerski izgleda primitivno, više sam se pozabavio funkcionalnošću. Što stvar radi? Gleda zadnjih 100 postova na DX clusteru (dxsummit.fi), primjenjuje filtere koje si napisao (da znak počinje s 9A, da je u opisu IOCA ili CI) i postove koji ih zadovoljavaju ispisuje na ekran. Lista se osvježava svaku minutu i prikazuje nove spotove koji zadovoljavaju navedene kriterije.

Komentari dobrodošli (naravno, ovo vrijedi za svih).

Marko, 9A8MM

9A5TO

Zdravo!

Citat: 9A8MM  u 12. Svibanj 2009, 13:51:17
Hi Tom.

Baci oko na ovaj link:
http://ioca.hamradio.hr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=105&lang=hr

Malo dizajnerski izgleda primitivno, više sam se pozabavio funkcionalnošću. Što stvar radi? Gleda zadnjih 100 postova na DX clusteru (dxsummit.fi), primjenjuje filtere koje si napisao (da znak počinje s 9A, da je u opisu IOCA ili CI) i postove koji ih zadovoljavaju ispisuje na ekran. Lista se osvježava svaku minutu i prikazuje nove spotove koji zadovoljavaju navedene kriterije.

Komentari dobrodošli (naravno, ovo vrijedi za svih).

Marko, 9A8MM
FB za početak. Što kažeš da ne gleda zadnjih 100 postova (problem će biti za vrijeme contesta kada ih je mnogo), nego zadnjih sat vremena (koliko može potrajati aktivacija jednog u CI broja kada aktivatori napadaju više njih).

BTW. DX Monitor od VE3SUN instalacija "prošla", ali mi javlja grešku pod pokretanja.

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»