• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IOCA sezona 2009.

Autor 9A5AN, 15. Travanj 2009, 00:26:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7WA

Ne bi  trebalo biti greške kod VE3SUN DX MONITORA, probaj skinit program pa ponovo
   instalirat, ako te zeza registracija programa, javi se pm, ja imam registraciju.

73                  all                     de                        9A7WA

9A5TO

Citat: 9A7WA  u 12. Svibanj 2009, 14:20:30

Ne bi  trebalo biti greške kod VE3SUN DX MONITORA, probaj skinit program pa ponovo
   instalirat, ako te zeza registracija programa, javi se pm, ja imam registraciju.

73                  all                     de                        9A7WA
Ponovo sam skinuo (ovaj put direktno sa stranice autora) i instalirao. Kod pokretanja se javlja ista greška, slika je u privitku.
Kad pokrenem program, javit ću se za registraciju.

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A7WA

Provjeri poštu na hamradio.hr ili daj neku drugu adresu da ti pošaljem.

73                        de                      9A7WA

9A5TO

Citat: 9A7WA  u 12. Svibanj 2009, 15:18:32

Provjeri poštu na 9a5to (na) hamradio.hr ili daj neku drugu adresu da ti pošaljem.

73                        de                      9A7WA
Još nije ništa stiglo, koristim ju. Ispravi u svom postu adresu da me roboti ne pronađu  ;)

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A7WA

Ispravljeno, a imaš li neku drugu ili zvrcni  485720.

73      de      9A7WA   

9A2JG

Neno posla QSL-ke, Mato obradija, ki švicarska vurica...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5AN

Koki,

Jesi li provijerio Honor roll?

73 de Neno  8)

9A2JG

Jesam, hvala. Još se čekaju masu karata , od Aniko, Livija (Ivo je dobio prošli tjedan od njega, ja ne!), Toma, one druge penziće neću ni spominjati...
73, Koki 9A2JG

9A2JG

Fala Mato i Neno, superbrzo, potrudit ćemo se i za ostale QSL-ke, čim dođu odgovori.

73, Koki 9A2JG

9A5CY

samo se vi veselite,

čekajte kad vam ja prijavim stanje IOCA koje skrivam ka zmija noge.......

hi,   ;)

Dean, 9a5cy.....73

P.S.  koga zanima, dobije info ma PM, meni se to ne da slat na čeking svako malo....
        a 3SM će platit pivu što ga ne masiram s time.....HPE (?)

9A3SM

Dogovoreno Deane, to uvijek što se tiče piva.
Samo Vi šaljite zato sam ja tu ...
Čekamo sljedeće karte pa da i ja nešto prijavim ...hihihihi
VY 73 de Mato

9A7YY

Prema posljednjim informacijama dobivenim sa "plejs of d fejs" 9A2AA/P i ekipa planiraju danas oko 10. 00 loc biti na CI-419 i CI-889, a popodne oko 18.30 loc CI-911 i CI-730.

Dobra kob rekli bi pravi lovci.  ;)

9A2JG

Moram javno sve pohvalit, od Mate, Nene, Branka , Livija i Toma, svakog za svoj dio odrađenog posla, u finalnom dijelu, brzinom kako nikada nije bila u IOCA programu, zadnjih par godina. Nekoliko nas je probilo "psihološku" barijeru od pola rađenih otoka, a neki još čekaju QSL-ke. E pursi muove...!
Ma što se pojedini urednici sprdali s mojom izjavom na ovom forumu, a i šire, da nam je taj program perjanica HRS-a. Bogme jest.

73, Koki 9A2JG

P.S. Čak nam i Nijemci javljaju da će preuzeti neke karte u F-hafenu...

9A6R

Ja čekam od svih njih ali najduže od gdina Tibora exp.2007 !Lipo.Iđemo dalje.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Dobio sam noćas mail od Aniko da mi je poslala odgovor na direkt iz travnja o.g. i da će biti u F-hafenu. Možda tamo pokupite QSL-ke?

73, Koki 9A2JG