• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 8 Gosti pregledava ovu temu.

9A2JG

Dobro je oni reka nikidan na opsegu, samo što ne zna dojit. Ili si se, u međuvremenu , i to izvještio ?
Dosta nan je Obermoderatora, i onih koji se tako ponašaju. Drago mi je što su te i ostali kužnili, za mene, manje-više, ja te znan od malih nogu. A biće da i ti mene znaš, kad "pamtiš" da su me izbacivali. Samo, javnosti i istine radi, u kojoj zbirci bajki to piše, baruna Munhausena, H.S. Andersena ili, pak, u zbirci braće Grimm ? Bilo bi veoma ružno, da ja tebi napišem ovdje ono što si ti meni u PM-u. Ali, ne boj se, tipkovnica služi, dokle će , ne zna se. Ostaj mi zdravo i veselo.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Pa to bi bila fora Koki.Daj "preslikaj"nam ovdje taj PM šta ti ga je posla da ljudi zorno vide kakav je on lik s kojim mi boj bijemo 30-40 godina.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Reni, ne truj mi dušu. Doće i to , ne boj se.
Nego niko ne spominje Plan za 2009.g.
A na današnji dan 1941 su počele demonstracije u Beogradu protiv pakta sa silama Osovine, i trajale tri dana, sa kulminacijom 27.3. Zato si ti, biće, Reni napisa onemu u Istru da je balanser, to je oni šta je u prikolicu, ona dva gori su Prle i Tihi.

73, Koki 9A2JG

9A2Y

9A2JG

Reče ORCO, i zavi sve Forane u crno.

73, Koki 9A2JG

9A3GE

Šta....braća Grimm i oni Anderson...još nisu Radioamateri....pa kad će.....valjda čitaju ovu papazjaniju from Južna Rvacka ...pa im se na da stupiti u redove "radioamatera"...? Ala lupetanja...a bilo se smirilo...? Krenulo "normalno" ....ali mora se ukakiti ...? To se zove dosljednost..! M.

9A6R

A bilo nam je dosta vidit onaj video isječak na YOU TUBE made by 9A3GE pa da nam svima bude jasno ko je otklonija od vertikale.

9A6R

9a6c

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 20:51:38
Dobro je oni reka nikidan na opsegu, samo što ne zna dojit. Ili si se, u međuvremenu , i to izvještio ?
Dosta nan je Obermoderatora, i onih koji se tako ponašaju. Drago mi je što su te i ostali kužnili, za mene, manje-više, ja te znan od malih nogu. A biće da i ti mene znaš, kad "pamtiš" da su me izbacivali. Samo, javnosti i istine radi, u kojoj zbirci bajki to piše, baruna Munhausena, H.S. Andersena ili, pak, u zbirci braće Grimm ? Bilo bi veoma ružno, da ja tebi napišem ovdje ono što si ti meni u PM-u. Ali, ne boj se, tipkovnica služi, dokle će , ne zna se. Ostaj mi zdravo i veselo.

73, Koki 9A2JG

Ma ko je tebe izbacija i odakle?  Odakle ti to?
Koliko vas to ima kojima je dosta Obermoderatora?
A opet, nije mi jasno kako ti nije jasno da san i dojenje savlada? Pa svako malo dobiješ bočicu, samo ti nikad nije dosta...

PM si dobio za osobne potrebe, zato i je PM. Mogu razumjeti da ti nije mirisao po volji, ali sadržaja se ni danas ne odričem...

Kome smeta red na forumu?

NHF

GG

9A7WA

Nikome ne  smeta red na forumu, ali onda ajmo pisat o radioamaterizmu i po temama,
  može bit žešćih rasprava ali ne bi valjalo vrijeđat, a kad neko piše ili kopira tuđe nečije i doda par
  rječi koje nemaju veze sa amaterstvom onda se događa ovo što se događa. Ne treba nama moderator
  ako hoćemo biti radioamateri u pravom smislu rječi, al kad se izlazi iz toga onda ni sto moderatora
  neće rješiti problem. Pitanje koje se nameće je jedino možemo li mi to ???????

73           de           9A7WA

9A2JG

Sram te bilo govnaru lažljivi!
Smeće jedno odurno.
Govno lažljivo!

Dakle, drugovi i gospodo, ovo Vam je repertoar glavnog Urednika, koji se još i hvali, da je to rezervirano za osobnu poruku!

Dragi Gorane, ja tebi NEĆU napisat da si govno lažljivo, jer bi uvridija govno. Ti samo - lažeš, i to patološki, od moje veze sa UDBOM, JNA do izbacivanja iz kluba. Koliko san se informira, za to nema lijeka. Zato te Reni i čeka sutra na Firule. Nemoj okasnit, kombi ne čeka.

Ja tebi i ubuduće želim svako dobro,
srdačno Vaš,
Koki 9A2JG

9a6c

Ja ne bih gubio nadu.
Možemo mi to.

Bit će u pravih par puta obješenih nosova, ali svijet neće propasti.

Problem je foruma što sudionici nisu anonimni pa onda i rasprava dobije neželjene prizvuke.

Posebno kad se reda nije zavodilo u početku, odnosno počelo se u krivi tren i na krivi način.

Prst gore za red na forumu, ali ne srednjak ;D

GG

9A6R

DOBAR VOKABULAR GG UREDNIČE,DAPAČE ODLIČAN.MA KOJA TE MONA POSTAVI ZA GLAVNOG UREDNIKA KUPUSNOG LISTA DA MI JE ZNAT?

9A6R

9A2JG

Bilo je nekad davno u Splitu nekih koji su minjali klubove pa ih izbacivalo  pa se vraćali natrag, ali to je bilo prije, dok san ja bija još mali. Ako se ti ne sitiš, niko neće

Vidiš, lažljivče, ko je pisa, i šta je pisa, a ti dokaži jednu rič od napisanoga.

I usprkos svemu, ja ti želim dobro zdravlje, i duševni mir,
Koki 9A2JG

9A7WA

U  uuuuuuuu   te riječi su teške, uvredljive, užasne, ne valja to nikako pa ni na P.M.

73             de              9A7WA

9A6R

Eto Mirko jel sad vidiš da nisam pisa bez veze o 30-to godišnjem ratu sa dotičnim likom?Neka sada cjelokupna RA javnost vidi njegov lik i ne(djelo).Ali nije to sve....ima još...ali polako..serija uvik ima više nastavaka...TO BE CONTINUED.

9A6R