• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

A kad bi i došao, ne želim javno započetu raspravu završiti privatno.

Da si dobro čitao što sam napisao, ne bi pisao što napisa. Ja, baš suprotno, pozva tebe, i sve zainteresirane, za JAVNI okrugli stol, jer nijedan pojedinac nije najpametniji. Dozvoli da neko ima bolje ideje, koje mu se nisu izrojile u glavi, nego je obišao svijeta, vidio tuđa iskustva, i , u svjetlu stalnih pritisaka za "uštedom" na QSL-iranju (bez obzira ko je na čelu HRS-a, Pero ili Krešo, isto ponašanje) ima ideje, koje je spreman dati na okrugli stol. To je demokracija, dragi Martine, a ne spuštanje na nivo osobnog verbalnog obračuna.

Ja tebi NEĆU spominjati senilnost. Poslat ću ti sažetak sa okruglog stola, ako do njega dođe.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 16:50:10
A kad bi i došao, ne želim javno započetu raspravu završiti privatno.

Da si dobro čitao što sam napisao, ne bi pisao što napisa. Ja, baš suprotno, pozva tebe, i sve zainteresirane, za JAVNI okrugli stol, jer nijedan pojedinac nije najpametniji. Dozvoli da neko ima bolje ideje, koje mu se nisu izrojile u glavi, nego je obišao svijeta, vidio tuđa iskustva, i , u svjetlu stalnih pritisaka za "uštedom" na QSL-iranju (bez obzira ko je na čelu HRS-a, Pero ili Krešo, isto ponašanje) ima ideje, koje je spreman dati na okrugli stol. To je demokracija, dragi Martine, a ne spuštanje na nivo osobnog verbalnog obračuna.

Ja tebi NEĆU spominjati senilnost. Poslat ću ti sažetak sa okruglog stola, ako do njega dođe.

73, Koki 9A2JG

Da si dobro čitao što sam napisao, pročitao bi da sam ja senilnost pripisao sebi, a ne tebi.
Svejedno, ja ti se ispričavam ako sam te nehotice uvrijedio.

Citat: 9A2JK  u 25. Ožujak 2009, 16:40:25

Glede ''sijaset drugih mišljenja'', znaš kako kažu: ''Senilnost je divna stvar. Stalno čuješ nešto novo''.
Hajde, molim te, podsjeti me na ta ''druga mišljenja'' da opet čujem nešto novo.
Konkretno, lijepo te molim, ako je ikako moguće.

73
Martin 9A2JK

Da si dobro čitao što sam napisao, pročitao bi:

Citat: 9A2JK  u 25. Ožujak 2009, 16:40:25
Dozvoljavam da su moje ideje ''biseri'', ali nikako ne razumijem ono: ''neslavno završio''??

73
Martin 9A2JK

Glede ''obilaženja svijeta i viđenja tuđih iskustava'' u tome se ti i ja ne možemo uspoređivati.  ;)

I molim te nemoj mi slati zaključke sa nikakvih okruglih stolova.
Te zaključke javno objavi da ih vide svi koji to žele.

73
Martin 9A2JK

P.S. Baš je dobar ovaj ''SPIRIT'' poslije neprospavane noći.  ;D  ;D
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A8DU

Citat: 9A7WA  u 25. Ožujak 2009, 10:22:13

Gluposti u hamspiritu i demokraciji  via   9A8DU.

73       de       9A7WA
Poštovani ,Mirko ti  si stvarno ne naspavan ,ili što je u pitanju?od kuda meni pripisuješ (Ham spirit ili demokracija)
koliko me možđane služe mislim da je gospodin Raduka ,od milja zvani Momo započeo narečenu temu.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
P.S. pa to je Mirkec,Slavko ili Zdenička tvoja tema,sjećaš se kada si je zaključao,ili su opet bjeli miševi u pitanju?
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Prošlo dva dana od dead line-a za prijam LOG-ova za natjecanje Bilogora 2009, a organizator - ni riječi.
Bar koliko je LOG-ova došlo, koje su postaje poslale, koji je neslužbeni rezultat... Ako je elektronički, nije na tovaru.

73, Koki 9A2JG

9a6c

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 19:23:17
Prošlo dva dana od dead line-a za prijam LOG-ova za natjecanje Bilogora 2009, a organizator - ni riječi.
Bar koliko je LOG-ova došlo, koje su postaje poslale, koji je neslužbeni rezultat... Ako je elektronički, nije na tovaru.

73, Koki 9A2JG

Alo, a off-topic?

Šta smo se dogovorili?

GG

9A2JG

Šjor pučanstvo, oli bi još jednu žurnatu ?

73, Koki 9A2JG

9A2Y

A ja bih isto došao u Kraljevicu,ako bi se upriličio JAVNI Švedski ili Ovalni stol.Ali ,ako će bit Okrugli,onda sigurno neću doć.I sad će onaj napisat ko i onda:"e baš će mo plakati za tobom" ,već znam,,
    9A2Y

9A2JG

Znan ja, dragi Milane, da ne moreš doć. Oli nisi javno izreka na R2 da češ se kandidirat za gradonačelnika Hvara, čulo te je po Dalmacije. Razumimo, u to doba je finale predizborne utrke, obe ruke dižemo za te, Pjerino nan ne šmeka. Neka te srića prati.

73, Koki 9A2JG

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 19:23:17

prijam LOG-ova za natjecanje Bilogora 2009, a

postoji rubrika KV natjecanja

NHF  ;)

9A2Y

Ajd dobro da je već taj grebeni R2 proradio.Bar nešto lijepo da se čuje.Vidiš ovo danas i večeras na TV?? Tuga pogolema,e,,,,,
   73 Milan

9A2JG

Ni ti, kumpanjo, ne ulizaš u kino kad vidiš dvadeset svita unutra. NHF !

73, Koki 9A2JG

9a6c

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 19:56:38
Šjor pučanstvo, oli bi još jednu žurnatu ?

73, Koki 9A2JG

Privatne šale na javnom mjestu i u širem društvu nisu baš u razini spolnog odnosa, ali ni su ni pristojne. Ako možeš pojasnit, OK, ali nije problem da i na ovome ostane, ne vjerujem da bilo koga i zanima pozadina.

NHF

GG

9A2JG

Šta govoriš Reni, oni ka u Sisak nije ni bija predviđen za Dalmaciju ?
Najbolje da stup režima neće branit (nevidljivi) dobitak u programu!

73, Koki 9A2JG

9A6R

Sad će on i u Dalmaciju prid izbore priko ovih providura.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9a6c

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 20:28:16
Šta govoriš Reni, oni ka u Sisak nije ni bija predviđen za Dalmaciju ?
Najbolje da stup režima neće branit (nevidljivi) dobitak u programu!

73, Koki 9A2JG

Naravno, Kokijeva namjera u ovom slučaju jest da ukaže kako osobno obraćanje i razmjena mišljenja ima svoje mjesto  u PM...

NHF

GG