• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8MM

Omogućio sam pristup forumu na sljedeći način:
http://www.hamradio.hr/forum/

Marko, 9A8MM

9A8DU

Pozdrav,ja isto tako nisam mogao otvoriti ham radio,pokušam sve drugo ide,nevjerujem u nečiju zloću,strpit ćemo se dok proradi,zato sam i molio da mi se na PM pošalje što je Koki napisao,poslano,otvorim novu temu,probam i svaki put otvorim.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Sada mi se događa kada odem na stranicu HRS-a,traži prijavu,naravno upišem korisničko ime i lozinku,dobojem odgovor korisničko ime nepostoji,koda odem sa stranice ,vratim se ,ovaj put je sve uredu,WEB MASTERU znanja radi.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Marko, između prve, i predzadnje strane na topicu Ham spirit, ništa se ne može otvoriti, bez obzira kako si ušao na stranicu. To nije prvi put, već stalno, otkako smo na "novom" programu.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3AG

pozdrav svima,

Koki meni to radi kada uđem na forum preko www.hamradio.hr/forum.
Kada idem sa naslovnice onda imam problema da mi ne otvara.

koristim firefox v3.0.7

možda negdje u postavkama browsera...

73,

Saša, 9A3AG

9A2JG

Baš sam zato i napisao, kako god ušao na stranicu, da ne bi bilo dvojbe. Imam nekoliko pretraživača, svugdje isto. Dozvoljavam da sam oskudnog kompjuterskog  znanja, ali prije nisam nikada imao takvih problema.

73, Koki 9A2JG

P.S. O ovome je već pisano na ovom forumu, možda ne pod ovim naslovom, nisam jedini...

9A6R

Zalud vapaji kad niko ne čuje ka nekad Mišo Kovač !

9a6r
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

Isto i u Mozilla Firefox.

73, Koki 9A2JG

9A8MM

Pozdrav forumaši.

Reni: Što je bitnije: da čuje Mišo Kovač, ili da čuje webmaster? :) Mislim da sam se očitovao već po tom pitanju i rekao da ću počekati da izađe nova verzija komponente koja povezuje forum i portal, te zamolio za strpljenje. S obzirom da sam dao alternativno rješenje (www.hamradio.hr/forum) vjerujem da nije problem koristiti taj način pristupa forumu i počekati još koji tjedan da se to riješi. Dali su "zalud vapaji", s obzirom da sam ja dao odgovor (više puta, a evo me opet), najbolje je da procjeniš sam :)

Koki: Slažem se da je o ovome već pisano, ali bi također molio da uvažiš da je na to i nekoliko puta odgovarano. Poveznice između raznih sustava (u našem slučaju između portala i foruma) nisu idealne - greške se uočavaju svakodnevno, isto tako se i ispravljaju, a široj javnosti su dostupne s novim verzijama. Upravo je nova verzija ono što čekam da izađe, s, nadam se, riješenim i ovim problemom.

Marko, 9A8MM

9A2JG

Marko sve stoji što si napisao, samo ne stoji da to radi kad se uđe preko www.hamradio.hr/forum . Pa napisao sam to maloprije dvaput.

73, Koki 9A2JG

9A2JK

Koristim Mozilla Firefox v 3.0.6 na Windows XP sa svim najnovijim zakrpama.
Kao neregistriranom korisniku ova ''DEMOKRACIJA'' se otvara bez ikakvih problema (na žalost).
Jednako sa glavne stranice kao i sa foruma.

Kad se prijavim, onda ''DEMOKRACIJA'' u nekim momentima neće, ali na kraju ipak sve otvori.

Već duže vrijeme i ja imam problem sa dvostrukom prijavom, ali vjerujem da Marko to zna i da će
to srediti, kad za to dođe vrijeme. Čovjeku dobre volje nije nikakav problem dva puta upisati
korisničko ime i zaporku. Onima drugima ''ne pomaže ni sveta voda...''.

Ovih dana ću nadograditi ''vatrenu lisicu'' na najnoviju verziju.

73
Martin 9A2JK

P.S. Ovaj post sam sastavljao prije Markovog (ovog iznad moga).
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 14:26:05
Marko sve stoji što si napisao, samo ne stoji da to radi kad se uđe preko www.hamradio.hr/forum . Pa napisao sam to maloprije dvaput.

OK, sad je malo jasnije. Isprobao sam sad na nekoliko načina, s nekoliko preglednika, i meni se uredno prikazuju sve stranice teme "HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?".

Molim te da mi malo detaljnije opišeš problem:
- dali dobiješ neku grešku na ekranu?
- dali dobiješ samo praznu stranicu?
- gdje klikaš (dali klikaš na broj stranice) kada ne vidiš postove?

Tnx.

MM

9A2JG

Klikam na broj stranice, a i pokušavam sa naprijed/nazad (to kada uđem preko www.hamradio.hr/forum), uvijek isto, sa različitim pretraživačima. Otvori se zadnja strana, ponekad predzadnja, i prva, ono između - prazna stranica, ne prijavljuje nikakovu grešku.

73, Koki 9A2JG

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 14:53:32
Otvori se zadnja strana, ponekad predzadnja, i prva, ono između - prazna stranica, ne prijavljuje nikakovu grešku.

Znači, tebi se klikom na sljedeće linkove otvara prazna stranica:
http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=4178.75 - stranica 6
http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=4178.150 - stranica 11
http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=4178.345 - stranica 24

Napomena: Joomla prebriše link i napiše svoj - ispravan put za testirati je preko www.hamradio.hr/forum/ linka!

Dali još netko ima ovaj problem?

Btw, "natrag / naprijed" vode na prethodnu odnosno sljedeću temu, a ne na stranice unutar iste teme!

MM

9A2JG

Stranica 6 se ne otvara, odnosno prazna je, a stranice 11 i 24 su u redu.
Neću više pisati o ovome, jer ispada da samo ja imam taj problem, a to ne stoji. Svako dobro.

73, Koki 9A2JG