• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Citat: 9A8MM  u 25. Ožujak 2009, 15:00:38
Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 14:53:32
Otvori se zadnja strana, ponekad predzadnja, i prva, ono između - prazna stranica, ne prijavljuje nikakovu grešku.

Znači, tebi se klikom na sljedeće linkove otvara prazna stranica:
http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=4178.75 - stranica 6
http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=4178.150 - stranica 11
http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=4178.345 - stranica 24

Dali još netko ima ovaj problem?

Btw, "natrag / naprijed" vode na prethodnu odnosno sljedeću temu, a ne na stranice unutar iste teme!

MM

Sve se otvaraju bez problema (Google Chrome)

73 i bravo za expediciju.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 15:05:11
Neću više pisati o ovome, jer ispada da samo ja imam taj problem, a to ne stoji. Svako dobro.

OK, ajmo ovako:
- ti si meni iznio problem, i ja sam problem pokušao rekonstruirati - koristeći www.hamradio.hr/forum link pregledao sam temu "HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?" s IE i FF preglednicima, kao registrirani korisnik i kao gost. U oba dva slučaja mogao sam pogledati svaku stranicu i svaki post
- zatim sam to napisao ovdje, kao post u forumu, i naglasio sam da, ako se forumu pristupi preko www.hamradio.hr/forum linka stvar meni radi ok
- u tom sam istom postu postavio pitanje, citiram sam sebe: "Dali još netko ima ovaj problem?"

Ja bi volio da mi, ako je moguće, pošalješ screenshot slučaja kada si pokušao otvoriti neku stranicu navedene teme, i dobio prazan ekran. Tako bi provjerio link koji se poziva i rezultat koji dobiješ.

No, ako ne želiš više pisati o tome, nisam siguran da ću ti moći pomoći.

MM

9A6R

Poštovani 9A8MM!
Neodoljivo me podsječaš(po retorici)na bivšeg predsjednika Petra Miličića.I on je govorio da sve radi super i prekrasno što god bi pustio u pogon.U praksi zapravo nije išlo ko"podmazano".Neću ti se miješati u posao,ako i ugasiš cijeli WEB sigurno neću zaplakati.Puno uspjeha u radu ali molim bez prevelikog"pumpanja"ako kužiš što želim reći.Ja završio po ovom pitanju.NHF

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8MM

Hi Reni.

Možeš završiti pisati po tom pitanju, kao što sam kažeš, ili možeš poslati screenshot na kojemu se vidi da stvar ne radi.

NHF

MM

9A8MM

9A2JG

Mislio sam više ne pisat, ali si me stvarno naljutio, a to nije dobro.
Pod OVIM naslovom topica, lijepo otvaram stranicu po stranicu, od prve do zadnje.
Na Ham spiritu, zadnju otvorim, predzadnju također, i onda tek - prvu (početnu).

Ne pomažeš ti meni, i nemoj tako postavljati stvari, nego stvar NE RADI kako treba.
Imam IE, MF i Operu, sve najnovije, i XP sa svim zakrpama, tako da kompić nije u pitanju.
Ovi šta se javljaju da je sve med i mlijeko samo zamagljuju problem, ali to je druga sfera.

Zaista se više po ovom pitanju neću javiti, nema smisla.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 16:16:55

Koki, na tvojoj sam strani.
Napravi taj screenshot i pomogni čovjeku replicirati stvar, da bi on
mogao pomoći tebi, a i svima nama. Slika govori milijun riječi.
Ako se to kod tebe danas događa, ne znači da se neće kod nas sutra.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JG

Evo ga, sada radi, a nije radilo tjednima....

73, Koki 9A2JG

9A4QV

Citat: 9A6R  u 24. Ožujak 2009, 15:03:12
Priča gluposti,ignorirajte ga.Vi ga ovim samo hranite.

9a6r

9A6R

9A4QV-BALANSEROS

9A7WA

4QV = 99

74        de        9A7WA     

9A8MM

Hi Koki.

Ne pomažeš ti meni, i nemoj tako postavljati stvari, nego stvar NE RADI kako treba.

Mislim da si krivo shvatio, a ja se ujedno ispričavam ako sam krivo rekao. Obraćao sam se tebi, s obzirom da si ti iznio problem prvi. Da je to učinio Juro, Ivek ili Tino, obratio bi se njima.

Mislio sam više ne pisat, ali si me stvarno naljutio, a to nije dobro.

Postove koje sam danas napisao, napisao sam u najboljoj namjeri da pomognem tebi (još jednom napominjem: jer si ti problem predstavio), a i ostalima kojima se, eventualno, taj problem javlja. Pretpostavljam da te naljutilo moje pitanje o screenshotu - ja sam svoj screenshot poslao, na kojem sam istaknuo dijelove koji bi me interesirali, da lakše otklonim problem. Konkretno: zanima me URL, da se uvjerim da na ispravan način pristupaš forumu, a zatim i stranica, da se uvjerim da je to stranica 6 za koju smo ustvrdili da kod tebe ne radi, a kod mene da.

Ovi šta se javljaju da je sve med i mlijeko samo zamagljuju problem, ali to je druga sfera.

Upozorenje: izraziti ću svoje mišljenje kojim ne želim nikoga uvrijediti niti naljutiti!
Ako ne radi tebi, ne znači da ne radi svima. Isto tako, ako radi meni, ne znači da radi svima. Ja bi bio sretniji da se još više ljudi javilo i reklo dali imaju isti problem kao i ti, ili nemaju. Tako je lakše otkriki grešku i ispraviti problem. Ali, slučaj je bio takav da su se javili oni kojima radi.

Dozvoli mi da ti, prije nego prestaneš pisati po ovom pitanju, pokušam povući jednu analogiju na stvar koju ti radiš. Ajmo uzeti za primjer automobil i mehaničara. Ti dođeš kod mehaničara i kažeš: "auto mi ne radi". Mehaničar zatim pita: "recite mi što točno ne radi? Ne pali? Ručna ne drži? Zakuha nakon 3 km?". Ti zatim kažeš: "Meni auto ne radi! Ti si me naljutio, i ja idem doma.".
Poanta je: ne pitam ja tebe sva ta pitanja da ti dokažem da griješiš, nego te pitam da lakše otkrijemo i riješimo problem (opet se moram ponoviti: bio on kod tebe, kod Tonija ili kod mene).

Također, a ovo se ne odnosi na tebe, mislim da nikad nisam spomenuo da sve radi perfektno, dapače, čak sam zamolio sve korisnike portala da prijavljuju greške. Žao mi je što se je moj odgovor "molim vas da počekate dok ne izađe nova verzija" protumačio na sasvim drugi način. Nekoliko sam puta rekao da poveznica portala i foruma nije idealna, pa, iako razumijem Renijev izraz "pumpanje", nisam siguran da ga mogu primjeniti u mojem (ovom) slučaju.

Za kraj, zamolio bih tebe Koki, Renija (koji više ne piše), a i ostale da ne slijede vaš primjer i kažu "više neću pisati koji su problemi na webu", nego da baš nasuprot, probleme prijavljuju. To ne znači da ću ih ja riješiti istog trenutka, možda neke od njih neću znati/moći riješiti, ali ću svakako pokušati.

Marko, 9A8MM

9A8DU

Pozdrav,kod mene isto radi ,iako je bilo je problema,mada iskreno ja ne kontam što je ovdje sada bolje za razliku od prije,meni je činimi se prije bilo jednostavnije,buni me recimo na oglasniku,pola je Engleski pola Hrvatski,a obzirom da manje više Hrvati ili poneki Bugarin se oglašava,bilo bi dobro ako je moguće,i ako vrjeme dozvoljava,i kada bude dozvoljavalo da se prevede,zbog mene( švercera )da Mrku,Slavku ili Zdenički? skratim muke pisanja i vrjeđanja,od sada se sam vrjeđam.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Drago je sve sažeo u jednoj rečenici, i to je bit stvari, prosječan korisnik ne vidi boljitak s ovim programom.

To me podsjeća na članak u svim današnjim  tiskovinama o (nedopuštenoj) nabavi tel. centrala za potrebe DUZS-e od tvrtke Ericsson, da bi ih poslije par miseci stavili u skladište, i vratili one stare, Panasonicove.

Šta je reka oni, nama je bolje, samo mi to ne znamo.
Pisali, ne pisali.

73, Koki 9A2JG

9A6R

KO NAM JE TO UGASIJA SVIĆU? ;D

9A6R