• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2Y

Dobro Drago.Meni je drago.I ja sam nešto dobio,ne da se hvalim.Ali ova trolistična odličja su mi posebno interesantna.Eto to.Hvala još jednom
       Milan

9A2JG

Usta moja falite me...

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Citat: 9A2Y  u 23. Ožujak 2009, 20:47:14
    Dobro Drago.Meni je drago.I ja sam nešto dobio,ne da se hvalim.Ali ova trolistična odličja su mi posebno interesantna.Eto to.Hvala još jednom
       Milan
Milane ,TROLIST je negdje zadnji ili predzadnji.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2Y

Hvala Drago
   Pokušat ću lobirat kod Mesića dok je još tamo.Mislim da bi meni odgovaralo baš takvo Odličje,prema mojem dorinosu Domovinskom ratu,bez obzira što neki pišu:"Usta moja hvalite me".Samo ne znam tko se u stvari hvalio,ja ili ti??!!
   9a2y

9A8DU

Citat: 9A2Y  u 24. Ožujak 2009, 09:11:48
    Hvala Drago
   Pokušat ću lobirat kod Mesića dok je još tamo.Mislim da bi meni odgovaralo baš takvo Odličje,prema mojem dorinosu Domovinskom ratu,bez obzira što neki pišu:"Usta moja hvalite me".Samo ne znam tko se u stvari hvalio,ja ili ti??!!
   9a2y
Neznam,Milane ja se nisam nikada hvalio,ali ti pitaš ja odgovaram,možda sam trebao prešutiti,nego koja ti odličja imaš?
nemoj se hvalit reci kako je!
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A7WA

Ima li netko kakvo radioamatersko odličje, ovo mi nalikuje više na ministarstvo obrane.

73            de             9A7WA

9A6R

Priča gluposti,ignorirajte ga.Vi ga ovim samo hranite.

9a6r
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

Citat: 9A8DU  u 23. Ožujak 2009, 19:26:22
Citat: 9A7WA  u 23. Ožujak 2009, 15:00:57

Dakle da ponovim, časopis ove godine neću uzimati, članarinu sam platio klubu i HRS-u, a i
  recesija je, treba se štedit. Časopis je odličan, urednik je odličan kao urednik, a kao čovjek  ..........

73           de           9A7WA

Napomena: ovo je samo moje mišljenje i ništa više.
Štedi ti Mirko na maksuziji,časopis tribaš čitati da budeš u tjeku,ako nečitaš onda je gotovo,sve se izmiša neznaš jesi Slavko,Mirki ili Zdenička.
P.S. ovo je samo moje mišljenje .
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Citat: 9A2Y  u 24. Ožujak 2009, 09:11:48
    Hvala Drago
   9a2y
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4WW

Čini mi se da bi ova tema trebala imati naslov Ham špirit i netolerancija....

Alen, 9A4WW

9A7WA

Citat: 9a4ww  u 25. Ožujak 2009, 08:40:43
Čini mi se da bi ova tema trebala imati naslov Ham špirit i netolerancija....

Alen, 9A4WW

9A7WA

Gluposti u hamspiritu i demokraciji  via   9A8DU.

73       de       9A7WA

9A2JG

Od HRS-a je dobiven novi repetitor kojeg namjeravamo postaviti na dominantnoj lokaciji unutar Županije

Ovo je izvadak iz članka od 19.3.2009. sa godišnje skupštine radio kluba u Sisku, objavljenog na www.sisak.hr. Drago nam je da bar neko dobije novi repetitor. Sve najbolje.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 23. Ožujak 2009, 18:59:18
Martine i prije par godina si proba sa ovakvim "biserima", pa si (normalno) neslavno završio. Jel' ti to sam izmisliš, ili ti neko šapće?
Pa, zar ti ne pročita sijaset drugih mišljenja i zadnji put ? Ili, ako prođe - prođe, pa ćemo reć da je to javno mijenje u Hrvata.
Dođi u Kraljevicu, sidni sa mnom, i svim zainteresiranim za tu problematiku, ako želiš, probne balone puštaj u Međimurju.

73, Koki 9A2JG

Ova pitanja i poziv su postavljeni u temi ''Kad će karte?''
Budući da ne spadaju u ovu temu, odgovaram ti u temi gdje to  najbolje odgovara (ne po imenu teme, nego po sadržaju).

Ne, Koki neću doći u Kraljevicu, jer sam fizički spriječen. A kad bi i došao, ne želim javno započetu raspravu završiti privatno.
To se jednostavno ne radi.

Dozvoljavam da su moje ideje ''biseri'', ali nikako ne razumijem ono: ''neslavno završio''??
Koki, da li stvarno misliš da sam ja nešto predložio radi ''slave''?

''Da li ti netko šapće?'' – Ne, Koki, nitko mi ne šapće.

Glede ''sijaset drugih mišljenja'', znaš kako kažu: ''Senilnost je divna stvar. Stalno čuješ nešto novo''.
Hajde, molim te, podsjeti me na ta ''druga mišljenja'' da opet čujem nešto novo.
Konkretno, lijepo te molim, ako je ikako moguće.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.