• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Sad je tebi, Emire, što kaže naš narod, ajram-bajram. Do sada si mahnita, sada samo možemo zamislit šta ćemo čitat.
Ti stvarno misliš, da sam ja, kao i ostali čitatelji, budale, kada napišeš skoro cijeli list teksta, a u uvodu staviš "da ti je posla prijatelj iz Splita", napišeš gomilu bljuvotina, i to začiniš slikom?
Nismo mi ovce čuvali zajedno, pa da me ti prozivaš nadimcima, i to više puta. Moga bi i ja tebe, ali se ne spuštam na tvoj nivo.
O vjeri, QSL-kama, dragovoljcima i sl. ne govori, jer te kategorije ne poznaješ. Možeš o pisanju, prepisivanju i sl.
Okani se mene.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 13. Ožujak 2009, 14:41:59
...Moga bi i ja tebe, ali se ne spuštam na tvoj nivo.
O vjeri, QSL-kama, dragovoljcima i sl. ne govori, jer te kategorije ne poznaješ. Možeš o pisanju, prepisivanju i sl.
Okani se mene.

73, Koki 9A2JG

Polako Kokolo.
Ne možeš lupiti pa ostati živ te završi s "Okani se mene". Na moj se nivo ne možeš spustiti, možeš se samo podignuti.
I zbog čega bih ja uopće trebao znati pisati o vjeri i braniteljima (tako sam napisao, a ne dragovoljcima)? To što sam branitelj ne daje mi za pravo da druge na ovome Forumu maltretiram s time. O tome i ostalim neradioamaterskim temama ti trabunjaj na renta a blogu. On guta sve.
Od navedenoga ostale su QSL-ke, a o njima i te kako znam pisati.

Baš me zanima da li ćeš prestati.

Hoće, neće, hoće, neće, hoće, neće, hoće neće...

"DX never sleeps..."

9A2Y

Nešto sam u zadnje vrijeme pisao po Forumu.Renija nisam spomijao,jer mi čovjek nije mogao replicirat.Vratio se i Saši odmah napisao Osmrtnicu(Počivao u miru.)
Ovaj Forum nije više stvar moderatora.Ovo je sad stvar ,onih "koji su insrtuirali Sašu" po Kokiju,Ovo je stvar I.O. i Suda časti.Samo ima jedan mali problem.Izborna skupšina u Kraljevici je za samo 35 dana.
  Milan

9A8DU

Citat: 9A3AG  u 13. Ožujak 2009, 13:55:12
Citat: 9A2JG  u 13. Ožujak 2009, 13:35:46
Zašto, to samo on, i oni koji su ga postavili znaju.

oni ne znaju...

neću više imati posla s ovim forumom. Previše je tu sirovih likova koji zbilja nemaju što pisati o radioamaterizmu pa mlate praznu slamu.....

kad ovo objavim skidam zabrane koje sam izrekao i šaljem mejl na odgovorne nek si nađu novog moderatora. meni ovo ne treba.

uživajte mi u ham spiritu i demokraciji.... kako to mora izgledati možete vidjeti na onoj snimci na YOU TUBE, u onom postu što ga je 9A6R editirao, u jednom postu na HRVHF, postovima od 3VV i 7WA i još podosta toga... samo vi uživajte u vrijeđanjima a ja se idem baviti radioamaterizmom...

73 i da se čujemo u eteru (neću nikog opsovati niti mu poželjeti da mu se antene sruše)

Saša 9A3AG

p.s. zaboravih napisati da N1YU ostaje trajna zabrana od mene... a ako mu netko želi omogućiti pisanje neka izvoli...
Saša moga si profesora vratiti,on se svejedno nebi snaša,ja zujim po vas cili dan,ništa meni nije jasno,em dobijam MAIL da su napisali novi post,još me obavišćavadu da san se priplatija ,evo vidin da mi ni ovaj Dalmatinski neiđe baš najboljše,a MAIL-om me izvišćuju,ko je post napisa,neznam sa čin san ja to zaslužija,Saša ako vratiš profesora,cili dan ću te častiti u Kraljevici.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

Šta ekstremne kure i djete učine od VKV kuhara....ha..ha

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7YY

Ajmo fajrunt, gotovo je. Krčma se zatvara na sedam dana zbog renoviranja i angažiranja nove pjevačice.
Za to vrijeme tastere, majkrofone u ruke i svi rekao bi Bregović "marš na bandove".
Zatvaramo, ajmo,ajmo...............šta se čeka..............nema više................gotovo..........zatvaramo............ :P

PS.
Ako netko bude prostačio ispred zatvorenog lokala stegovne mjere će se primjenjivati retroaktivno.  ;D

9A7WA

Gle čuda i ja sam amnestiran, a za što sam kažnjen za istinu, što sam ja rekao a da nije istina pa i ovo:

" Nabijem bivšeg moderatora na vertikalku, da mi služi ko radijal "  i jel to sad bezobrazno, prema onome što

je on učinio meni, a zašto, što sam rekao da se još neke stvari , nisu promjenile, a trebale bi, za boljitak

HRS-a, radite što hoćete, ja mogu i bez ovog foruma a mogu i pisati na njemu. Toliko !!

73         de         9A7WA

9A2JG

Dobro san ja napisa, ti Emire misliš da je došlo tvojih pet minuta, ajram-bajram.
Kad već vučeš za jezik, ne znaš što su dragovoljci DR-a i ne možeš ni pisati o njima. Nabrojio sam već, bezbroj puta, koliko si se sprdao s vjerom, vjerskim osjećajima i vjersko-narodnim običajima.
Jedino o čemu se slažemo jest da tome nije mjesto na RA forumu. Ali, tome je opet "kriv" tvoj drug iz tandema. On je produžija bit tamo di je bija u bivšem sustavu u rezervi, a sad bi tija bit prvoborac. Ne mere!

O QSL-kama nisi kvalificiran govoriti, jer SUSTAVNO ne šalješ odgovore na direkte za ODRŽANE veze. Sustavno NE ČUJEŠ osobe koje ti ne begenišu. Sustavno ne dozvoljavaš kolegi sa ekspedicije da odgovori za QSO-ove koje je on održao.
Emire Mahmutoviću, ja neću propast za fakat da ne mogu verificirati par otoka koje sam uredno radio, i poslao direkte. Bijeda je tvoja, i sistema koji te podnosi, da javno potvrđuješ takvo ponašanje, i time se hvališ.
Zato nisi kvalificiran govoriti ni pisati o QSL-kama. Ali ne, ti bi još i polemizirao!

Možeš odgovarat, koliko očeš, ja danas više ne bi. Daleko ti lijepa kuća.

73, Koki 9A2JG

P.S. Ako je hrs.bloger rent-a-blog, što je tvoja privatna stranica, koja svojom podlogom (očigledno) ima pretenzije da ponovo bude ekskluziva za IOCA program? Da li se zato "ne vidi" ono što Neno stavi na HRS-ovu IOCA stranicu? Prozirno, na milju.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7WA

O slatka, O draga, Slobodo, pa ma koliko trajala, lijepa li si, ajmo u provu.

73        de        9A7WA

9A6R

Branko nije to kako ti govoriš.Ja bija 52 dana u pržunu,tek izaša i sad ti nebi da meni pisat.Ajde ti iza rešetki 52 dana pa mi se javi kad izajdeš :P

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

A,tko će mog profesora pomilovati?
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A7WA

Sutra mi iz srca Bilogore radimo istoimeno takmičenje na KV po prvi puta sa domaćim imenom,
 pa me sram ne pojaviti se barem u SSB, pošto mi taster lijepi crte i točke, ne, slabo radi, ma slab sam
 u cw i točka.
             Samo ne znam da li da radim po željama i pozdravima, ili po hamspiritu, ma kako drugačije nego
radioamaterski za razliku od drugih koji to samo glume, pa onda kažu, e tebi ću se javit, a tebi neću, užas
ne mogu ni smislit takvo nešto, radim po cijelom bandu pa ko me nađe, nađe. Pokušat ću čak savladat i
onaj program od Kreše, samo ne vidim što će mi tu BJ, DA i sl. kad to ne treba.

73            de             9A7WA

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 13. Ožujak 2009, 16:19:58
...

i sistema koji te podnosi

...

Tako je majstore! Što bi mi bez tebe!

(sistem = sustav
9A2JG =  not in log)

"DX never sleeps..."

9A1AA

Mirko, imaš novu verziju 9A Test programa u kojem odabereš "Bilogora" contest i onda nema ovih množitelja iz Hrvatskog radioamaterskog kupa.
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Jedino o čemu se slažemo jest da tome nije mjesto na RA forumu. Ali, tome je opet "kriv" tvoj drug iz tandema. On je produžija bit tamo di je bija u bivšem sustavu u rezervi, a sad bi tija bit prvoborac. Ne mere!

Ma koji prvoborac, o čemu brale lupetaš?

Ako je tebi hrvatska policija problem, to je druga priča... broj moje iskaznice imaš pa kreni u istragu.

Samo naprid, u nove pobjede, do istine vaše ili naše ;D

GG