• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Zimski KV Kup 2009

Autor 9A1AA, 09. Siječanj 2009, 10:05:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Možda ima veze, a možda (kako učtivo neki kažu), baljezgam.
Nakon instaliranja navedenog programa ( a nijednog drugog nisam instalirao u zadnju godinu dana) prilikom gašenja kompića je dolazilo, kako se oni izraziše "greške pri gašenju". Ja posla error report, kako mi i sugeriraše, oni meni da startam Driver reset tool, firme Dell , koja je i napravila kompić.
Kako ga u kompiću nije bilo, ja ga skinem, instaliram, pokrenem, i on ne nađe ništa kvarno.
Lažni alarm ? Nepodudarnost programa ? Ili, jednostavno, ne obraćati pažnju ?

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5K

Vjerojatno lažni alarm... no, ne bi bilo loše i iz drugih razloga instalirati zadnje verzije raznih drivera, "service packove" i slično. S obzirom na legalnu verziju Windowsa, ne bi smjelo biti problema.
Ono u što sam siguran je da program nema veze s time, instalacija sve što joj je potrebno instalira u svoj direktorij i ne dira nikakve sistemske postavke.

73,
Krešo - 9A5K

9A5TO

Zdravo!

Evo, i ja sam jučer skinuo program i ubacio jedan log u njega. FB!

Nego, može li potvrda o zaprimanju kako bih, ako bude problema, mogao na vrijeme ponovo poslati.

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A7WA

Nećete vjerovat ali čak sam i ja to uspio pokrenut i na moje
  iznenađenje to radi ko sat, samo je sad problem naći papir na koji
  sam pisao, a muči me još zbirni list i izjava, ili ja nisam dobro pogledao
  ili se to posebno dostavlja. Totalni laik sam za programe i nikad nisam
  poslao ni jedan log, uglavnom je to odradio neko drugi za mene.

73        de         9A7WA

9A1AA

Mirko, unesi log sa papira u postcontst mode 9ATest programa i napravi cabrillo format.
Taj txt file pošalji na zimski.kup@hamradio.hr do isteka roka i to je to....
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Ostalo je još par sati do kraja, ako još netko  želi mogu mu obraditi log zazimski kup.

Do sada je stiglo >70 dnevnika i svaki novi koji stigne povećava vjerodostojnost rezultata.

Do sada smo obradili desetak logova.

Može word, može excell, može scannirani švrakopis, PRIJEPIS d.o.o. prima do 18 sati poslijepodne.

Na na PM ovdje, samo na emajl grongo at st.t-com.hr.

QAP.

73 GG

9A2JG

Znači, nema neslužbenih rezultata do časopisa ?

73, Koki 9A2JG

9A9L

To je bilo i moje pitanje na CCC. Odgovor je bio vrlo neurednicki...

Mislim da tu politiku treba mjenjati.......

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Pohvalio sam te bio , javno, u dva navrata, zbog uočavanja te nedemokracije u malome. Nije sve interesantno što se bez razloga odgađa.
Ja sam laik za sve programe, ali, ako je jučer istekao datum za prijem LOG-ova, udarac o tastaturu, i rezultati su vanka.

Šta bi reka Hugh Hefner da mu zečica za siječanjski broj reče : Skinit ću se u idućem broju ?
Ne bi ta dočekala Kraljevicu, ne boj se.

73, Koki 9A2JG

9A5K

Citat: 9A2JG  u 27. Siječanj 2009, 17:45:19
Ja sam laik za sve programe, ali, ako je jučer istekao datum za prijem LOG-ova, udarac o tastaturu, i rezultati su vanka.
Pa ne bih se baš složio s tobom. Iz više razloga, ako hoćeš mogu i navesti kojih, jedan po jedan.
Ako misliš da je to samo jedan udarac o tastaturu, vrlo rado prepuštam obradu logova pa možeš probati bar za jedan contest. ;)

Osim toga trenutno je u tijeku paralelna obrada logova iz dva natjecanja, 9A CW contest i Zimski kup.. Na žalost, ni jedno ni drugo nije 5 minuta posla.

73,
Krešo - 9A5K

9a6c

Ako se ne varam, rok je istekao sinoć u 23.59 ???

Ljudi koji se tim bave u slobodno vrijeme imadu i neki svoj život, rade možda i do 18.00 sati, možda i manje...

Urednički - neurednički, za objavu rezultata ima nadležnijih od urednika...
Mi objavimo sve što dobijemo ;)

Nešto malo prije, nešto malo kasnije...

Da ne kažem da je jedan log došao i danas...

Znači, under construction...

Slijedi smajlić o uličnim radovima...

GG

9A5TO

Zdravo!

Ono što me ne veseli je da znam loše računati (svoje bodove) pa za to je robot tu. Samo da ne bude okrutan kod UBN-a  :P

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A3VV

Opaaaa, drugi sam u kategoriji! :) Odozdo... :-[ Za početak je dobro, vidjet ćemo kako će ići dalje.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A4W

Bravo  za komisiju .

73 Toma 9a4w

9A4W

Svaka čast komisiji  na brzom pregledu  dnevnika  i objavi rezultata.

Pozdrav od  ekipe 9a7B 

73 Toma 9a4w