• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Zimski KV Kup 2009

Autor 9A1AA, 09. Siječanj 2009, 10:05:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Vidiš ti, kamarade, kako to kod nas u zadnje vrijeme sve ide na mamlazni pogon. Čestitke.

73 de 9a2d

9A3GJ

Nek smo mi složili ekipu,iz ničega,a ko bi se i nada u zadnji čas !
I to iz tri različite županije,pokrivamo skoro cijelu 9A,tako da onima jačima baš nebude previše lako,a do sada se nikad nismo ni vidjeli,a neki ni čuli međusobno.
Kad mi je to danas naišlo na inspiraciju ,nisam vjerovao da se to ipak može za tako kratko vrijeme posložiti.
GG;Falija sam cilo popodne do maloprije,A di morem iščitati sastave i ostalih TIM-ova,ili će to bit predstavljeno sutra prije samog Contesta,što mi je nekako i najlogičnije.
73
Mladen-9A3GJ

9a6c

Ma ko nam šta može?  I još ćemo tražit subvencije iz fonda za nerazvijene ;D Pa kako oni misle da mi pobijedimo kad nam u cijevima fali pola vakuuma, meni uvalili neku otpisanu antenu koja radi samo do pola banda itd?

Samo Mladene, nije fora što smo se ovako rano otkrili, sad će bit opće panike i preslagivanja tih timova na sve strane, evo glavu mi otkini kao sutra ne osvanu neke monstruozne koalicije na sve strane ne bi li nam stali na rep ;D

Kako je krenulo, počet će se dijeliti brojeve ko u ambulanti ako ćeš zvat CQ na nekoj frekvenciji :D

Inače, još jednom da podsjetim da 9A5K contest software radi odlično, jedino slabo prima CW, to moramo sami.

Mene jedino strah da ne kleknu termoelektrane sutra, s plinom slabo stojimo, a spremaju se neke grde zvijeri po tim zagorskim vinskim cestama... Sve nešto mislim, da ne bude pretoplo u tim kletima, pa em se bu belo zgrijalo, a i špk se bude moral prek reda narezati...

Najte kaj zameriti, se tak veli pri vami?

GG

Nulla linea sine ratio.

9A2D

Kod mene je oduvijek zlatno pravilo bilo da se moram dobro ispavati prije contesta, pa ja odoh ča. Dolazim za ravno 16 sati na band (po MEZ-u).

73 de 9a2d

9A6NDD

Ak ćemo tražit subvencije za nerazvijene, moj QTH je u poručju posebne državne skrbi pa možda i tu nešto dodatno uhvatimo!  ;D
Jel ima o tome šta u pravilima za kontest?  ??? ;D

9A3VV

Jok brate, ništa, bit će da su autori pravila bili tvrda srca dok su pisali.

Kako su u pitanju samo dva sata mogao bih se i ja javiti iako nisam ljubitelj kontesta. Ako ništa bar ću nekome donijeti koji punat.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9a6c

Evo Dragec, a šta sam ja rekao, vidi te timove? Pola Hrvatske se ujedinilo protiv nas.

Dogovorili smo se , nagodinu tražmo subvenciju za OM6000, pola tebi  , pola meni. 9A4M zna kako se ta snaga dijeli na fete ko torta, lako ćemo za to. ;D

Još samo da je izdržat na nogama do c'testa...

Svaki punat dobro dođe, a 3VV osobito, taj se do sada baš i nije čuo, moglo bi se reći da je rjeđi od 5W1VV ;)

Ništa, nek' se konkurencija trese još malo, ni 10 kvadrata im neće pomoći...

GG

9A1AA

GG, znaš ti onu: koja ptica rano pjeva........
Evo Koalicija je spremna. Kablove ne razvlačimo jer mi OM-3500 ne bi mogli zajedno sastavit ;D
Ostavljamo drugima da idu na snagu, mi ćemo na tehniku ;)

SRETNO SVIMA (poglavito onima što rade s novim logerom  :-*)

9A3B - iz OB županije - kategorija E
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Tješi se ti moj Ivane, tješi...

Zna se - kome je malo, taj se baci na tehniku...

Novi logger je odličan i ja problema nemam. Jutros sam u 03.15 stavio sve kockice na svoje mjesto i samo čekam da zazvoni pa da zaprašimo...

Čujem da je konkurencija jutros rakijom snijeg topila da može doć na lokaciju, pa molim managera za KV natjecanja da provede testiranje na alkohol i ostale opijate, s tim da onih  pola o/oo priznajem samo za čaj s rumom, a nikako obratno ;D

Idemo ekipa- nek' se čuje i naš glas!

GG

9A2D

Ivo, molio bih te pojašnjenje pravila. Da li QRP konkurencija treba davati CALL/QRP ?

73 de 9a2d

9A7WA

13:04 LT 3675  9A4QV zove CQ Contest, da li je to on ili nije ?
   Kome ovdje treba doktor, pitanje je sad ? Možda prva pomoć ne
   obavlja dobro svoj posao ? Prevviše upitnika ?

73      de      9A7WA

9A4QV

9A7WA

Koliko sam ja čuo nije, sad jesi li bio ti ili ne, ostavljam tebi na
   dušu ?

73        de       9A7WA

9a6c

Vlado, mislim da ne treba davati /QRP, jer to nema smisla i nije nužno ni prema pravilniku. Ni ja neću davati /MALA SNAGA,a li ću potpisati izjavu da sam radio malom snagom kao i ti za svoj QRP.

Pošteno govoreći, to /QRP nije  u skladu ni sa čim osim s uspomenama iz rane mladosti.

Ajde pali tu pilu i čujemo se kasnije.

GG

9A5CY

pozdrav,

slušam malo band.....Istra se slabo čuje, Dalmaciju nikoga...zbog propogacija ili još dopunjavaju pile......
A evo 6C se čuje...dobro je..... 3.555
Zato na 28MHz 2GA praši Sj.Zap. EU u sporadiku...
bit će to zanimljivo popratiti propagacije u ovom testu...

Dečki, sretno.

I ja ću raditi..... sa IC706mk2g (petljati po funkcijama  :( ) i windom antena
u grubo 70-80w pa što uleti - uleti. 

ajmo na posao...

Dean 9A5CY