• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Zimski KV Kup 2009

Autor 9A1AA, 09. Siječanj 2009, 10:05:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Ostalo je još samo nekoliko sati do isteka roka za prijavu TIMOVA u sutrašnjem natjecanju Zimski KV Kup. Za sada je prijavljeno 5 timova i biti će vrlo, vrlo interesantno ovoga puta

Pravila natjecanja kažu slijedeće:

5.2. Kategorija TIMOVI
TIM čine tri postaje bez obzira na kategoriju (osobne ili klupske).
Svaki TIM prijavljuje se pod imenom koje sami odaberu i to najkasnije 24 sata prije natjecanja, tj. najkasnije do 15.00 MEZ (lokalno vrijeme) u petak 09.01.2009. godine.

Prijave se vrši isključivo na email: zimski.kup@hamradio.hr

Natjecateljska komisija će najkasnije 12 sati prije početka natjecanja (subota , 10.01. 2009. u 03.00 MEZ) na web stranicama www.hamradio.hr i www.cro-cc.net objaviti prijavljene ekipe i njihov sastav.

Čujemo se u Zimskom KV Kupu.

SRETNO  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A2D

Zli jezici spominju formiranje jakog tima Tuga s juga

73 de 9a2d

9A3GJ

Ako slučajno kome ustreba treći član tima za kategoriju timova u sutrašnjem contestu neka me slobodno priključi.
Ili ako netko planira osnovati koji još novi tim ,slobodan sam za sutrašnji termin.(naziv ili ime TIM-ekipe nije presudan)
A ako nebu zainteresiranih,onda ostajem solo,čist contest,40 w iz FT-902DM (oslabile stare cijevke) i home-made invetid V antenica .
Radit ću u kategoriji C iz BP-županije.
Ako me slučajno tko ubaci u koju TIM ekipu nek me izvijesti na mladen-9a3gj@hotmail.com da imam razlog više za poticaj.
Čujemo se sutra !
73
Mladen-9A3GJ

9a6c

Sam' da nam se tuga s juga ne utopi u T'ga na jug, to bi moj kefa bila prava tuga s još južnijeg juga...

Poučen KJ iskustvima, ove godine ne ulazim u nikakve timove, da ne bih koga zaribao... a nisam ni osobito potentan..

Kako sad stvari stoje - 9A6C CW only, LP, TS930 (bez garancije) i FD4...

QTH Split, županija SD, mikrolokacija kut dnevne sobe, a  možda se i javim /p SSB s balkona ;D

GG

9A3GJ

Pozor,
Treba nam i treći član ekipe za kategoriju TIM-ovi.
Zasad je u ekipi prijavljenoj pod imenom "ZIMSKI KV 2009" dva operatora koji će se pojaviti u contestu pod oznakama 9A6NDD i 9A3GJ (obadva će delati sa malom snagom u C kategoriji).
GG;Ak neš snikim,moga si snama da nam popraviš prosjek ,pokvarit ga sigurno nemreš da ga ..... !
Bitno je da i u kategoriji TIM-ova budne što više ekipa !
73
Mladen-9A3GJ

9A2D

Citat: 9a6c  u 09. Siječanj 2009, 11:52:24
Sam' da nam se tuga s juga ne utopi u T'ga na jug, to bi moj kefa bila prava tuga s još južnijeg juga...
;D

GG

No, no, GG, ne budi tragičar.
Ja ću raditi u antikoalicijskom timu Bolje rat nego pakt ali čujem iz povjerljivih izvora da će ih biti još iz mog kraja.

73 de 9a2d

9A5TO

Zdravo!

BB rulez  ;)

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A2D

Citat: 9A1AA  u 09. Siječanj 2009, 10:05:41

Svaki TIM prijavljuje se pod imenom koje sami odaberu i to najkasnije 24 sata prije natjecanja, tj. najkasnije do 15.00 MEZ (lokalno vrijeme) u petak 09.01.2009. godine.

Ivo, znam da je ovo tipfeler, 24 sata prije je valjda 14.00 MEZ (lokalno vrijeme).

73 de 9a2d

9A1AA

Tako je Kefa. Moja greška, no vrijeme je svakako iscurilo :)
Ima zgodnih timova (a i koalicija). Još malo ćemo Vas ostaviti u neizvjesnosti a onda će sve izaći na vidjelo 8)

Zimski Kup je idealna prilika za neke koji po ljetu imaju problema s poljoprivrednim strojevima ;D ;D 
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Alo Mladene, samo da znaš da sam KV manageru i CRO CC ovrhovoditelju poslao svoju pristupnivu za tvoju i 9A6NDD ekipu, ali sam rano poslijepodne omrknuo kao i svaki dan.

Znaš da mi Dalmatinci samo sviramo gitaru, vrtimo gofa na gradele i sve to zalijevamo bilin vinom. Nije graševina, ali pomaže, hi.

Pa ako me još primate, vaš sam, ali na žalost samo CW. Na žalost, još se nisam izborio za pravo na SSB rad u 14.30 po lokalnom vremenu.

Konkurencijo, drš'te gaće! Dosta je bilo tih vinskih i špek koalicija!

Dolazi naše vrijeme!

GG

9A6NDD

Jedan CW, jedan SSB i jedan obadvoje i tim spreman za akciju !  8)
Dobrodošao u tim!  ;)

9a6c

A, već sam mislio da ste me prežalili, hi...

Da vidiš kako se uzvrtila konkurencija, smrzli su se kad su čuli da nastupamo ;D

Lako je bit prvi na toj listi, ali zadnji, tu vas čekamo :D

Za neupućene samo da ponovim:

9A5K je u zadnji čas razvio poseban program za vođenje veza u Zimskom Kupu koji se u dosadašnjim testovima pokazao dobar, a svi se podaci mogu naći na web stranici CRO CC. 

Idemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GG

9a6c

Onima koji vole raditi u contestu, ali ne vole petljati s programima i dalje stoji ponuda:

CABRILLO format za Zimski kup bez naknade svima koji pošalju čitljiv log u privitku elektronske pošte na:

grongo <at> st.t-com.hr

Log mora biti poslan u roku koji predviđaju pravila natjecanja. Može i rukom pisano, ali da je sve čitko, s tim da će autor dobiti cabrillo format da pregleda i upozori na možebitne greške u prepisivanju.

Nitko nije savršen.

U Kupu Jadrana ovako je sređeno 14 logova, a žao mi je što nisam dobio i log od 9A3ASI - eto prilike za popravni!

Posao je dodatno olakšan, jer sad postoji i program posvećen ovom natjecanju čime se smanjuje mogućnost grešaka u prepisivanju i prilagođavanju raspoloživih contest loggera.

Plina nema, prema tome, vadimo pojačala iz garaže i dok ima struje, udri brigu na veselje :D

CU u ZK HRS!

GG

9A2D

Citat: 9A1AA  u 09. Siječanj 2009, 15:43:42

Ima zgodnih timova (a i koalicija). Još malo ćemo Vas ostaviti u neizvjesnosti a onda će sve izaći na vidjelo.

Da li ćemo morati čekati novi PLAYBOY- HRS izdanje ili ćemo tu našu požudu moći i ranije zadovoljiti ?

73 de 9a2d

9A1AA

Časopis broj 1-2009 će tako brzo izaći iz tiska da ćeš misliti da čitaš rezultate od Kupa jadrana, kad ono šipak, to je Zimski KV Kup :o
73, Ivo 9A1AA