• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QSL received...

Autor 9A3MN, 05. Lipanj 2007, 09:17:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

9A3MN

neki dan stigla kartica 1A0KM (ekspedicija iz srpnja 07)

73! Zlaja 9A3MN

9A1AA

QSL za 1A0KM poslana na adresu IK0FTA 16.08.2007. sa SAE i 1 IRC kuponom. Odgovor došao 10.10.2007.
Sasvim korektno i relativno brzo (za tu cijenu) ;)
73, Ivo 9A1AA

9A2JG

George , KZ1H mi danas u vezi obznani da ne šalje QSL-ke. Svekolikom operatorskom pučanstvu na pažnju.
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Ivo 2GF mi reče sinoć da su mu stigle QSLke za Unije i Morovnik prije cca 2 tjedna. Meni nisu, a poslo direktno prije njega. Neka, proći će i pre-election feaver.

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Onom rekordu za Guinessovu knjigu rekorda-hrvatsko izdanje, možemo priključit i otok Vis, provjereno 100%.
E sada, nema nam druge nego angažirati našeg monsinjora Slobodana Štambuka, biskupa bračko-hvarsko-viškog.
A i slanja se poklapaju s crkovnim blagdanima, za Uskrs, i (ko Bog da) za Sve svete.

73, Koki 9A2JG

9A7WA

Mene i dalje muči 1A4A, nema pa nema, a poslano prije
    više od pola godine, uredno, irc itd. , jedino ako nisu
    vratili via biro, ili neko drugi prebacuje tuđe karte u
    što sam se već više puta uvjerio.

73   de   9A7WA

9A2D

Koki, da te utješim, ja primljene QSL-ke (za klupske oznake i članove) nisam vidio bar 5 mjeseci. Postoje naznake da ih je netko preuzeo i da će ih poslati dalje.
Bravo, to je pravi QSL biro. Da ja ludujem za QSL-kama, ja bih već napravio općenarodno veselje i bilo bi svega. Ovako, čekam pozitivne promjene.

73 de 9a2d

9A3MN

Citat: 9A7WA  u 23. Listopad 2007, 21:53:46

Mene i dalje muči 1A4A, nema pa nema, a poslano prije
    više od pola godine, uredno, irc itd. , jedino ako nisu
    vratili via biro, ili neko drugi prebacuje tuđe karte u
    što sam se već više puta uvjerio.

73   de   9A7WA

i ja sam čekao tu karticu jako dugo
međutim, pomogao mi je Emir 9A6AA jer je kontaktirao talijanskog menadžera
nakon toga je kartica stigla vrlo brzo...

nadam se da ćeš i ti uspjeti

73! Zlaja 9A3MN

9A7WA

Možda i hoću, ali navedenog garant neću moliti.
         Radiće oni opet sad u WWDXC, a onda ako ne
         pošalju otići ću tamo i razbiti im nos.

73   de   9A7WA

P.S. Znam i ja poslati e-mail, ali još malo čekamo.

9A2JG

Vlado, ja ne ludujem za kartama, ali (što smo stoput napisali ovdje) smatram da nisam završio vezu ako nisam poslao i primio kartu za QSO.
Neki dan mi  ovdje na HRS-ovu sajtu moj klupski kolega Zdenko 2WT, koji ima RA staža isto ko i Tom 2AA, napisa PM i PRVI put od 1979.g. me upita : A šta je sa kartama?
Kad je njemu škopjalo (prekipilo) onda je osobama poput mene odavno.
Bjelodano je jasno ko dobija karte cca svakih 15 dana, ko svaka 1,5 do 2 mjeseca, a sitna boranija da baca grah, pa kad bude...Divide et impera.
U situaciji kad Dalmacija nema svog predstavnika u Savezu već 1,5 desetljeće , jedina spona sa matičnim Savezom je QSL biro. E, ali sve su učinili da i to ne funkcionira.
Ima RA koji (vjerovali ili ne) nemaju kompjuter, ima ih koji ga imaju a ne znaju se njime služiti (jer im sve rade zaposlenici ) a ima ih koji ga imaju a ne žele se javiti. E kad bi 10% od tih sjelo i napisalo što stvarno misle o QSL saobraćaju u Hrvata, onda bi se rukovodna garnitura i prije izbora morala pokupit, da je morala i odgovornosti.
Ovako Vlado, ti i ja pišemo, nađe se par "pametnih" koji niti rade na opsegu, niti imaju QSL-ke, ali ih to ne spriječava da se do pojasa ne urone u "plodonosnu" diskusiju. A sve je odavna izmišljeno, uključivši i toplu vodu.

Žalosno, do zla Boga...

73. Koki 9A2JG

P.S. Zlaja, nek Emir pomogne sebi (a ne tebi) pa neka odgovori na direkte za Unije, Morovnik, 4O6AA...

9A2JG

Danas je 29. listopada, godine gospodnje 2007.
Ni danas još nismo primili ništa od NAŠEG QSL biroa.
A da se vežemo u lance u Dalmatinskoj ?
Ne bojte se, odma bi nas uhitili zbog ometanja prometa i remećenja javnog reda i mira.

A sada , zucker zu ende. Čujem na opsegu da se i Tom 2AA žali da mu "manje" dolazi.
Kako je teško u malome biti velik!

73, Koki 9A2JG

9A2JG

G-đa Danuta , SP9SX, mi je (po drugi put) vratila moj zahtjev za QSL sa 3B7SP na 18 MHz, CW i SSB.
I LOG-ovi "velikih" mogu pogriješiti, ali ti "veliki" nisu dovoljno veliki da priznaju grešku.

73, Koki 9A2JG

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 01. Studeni 2007, 11:55:20
G-đa Danuta , SP9SX, mi je (po drugi put) vratila moj zahtjev za QSL sa 3B7SP na 18 MHz, CW i SSB.
I LOG-ovi "velikih" mogu pogriješiti, ali ti "veliki" nisu dovoljno veliki da priznaju grešku.

73, Koki 9A2JG

Da si vezu održao, ne bi se to dogodilo. Ovako...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Opet turaš nos tamo gdje mu nije mjesto. Niti te je ko pitao za komentar, niti te vuče za jezik. Ali, zaludu...

Bilo bi ti bolje odgovoriti na direkte koje si dobio, nego (pokušavat) prosipat pamet po ovom forumu.

Imao bih desetine primjera iz programa IOCA, ali ću čitateljstvu podastrijeti samo jedan :
Kad je Tom 2AA bio na CI-???, ja sam prvi odradio vezu, on me nakon izmjene raporta zamoli da te nazovem mobitelom da mu daš broj, ti mi reče da je to CI-600, ja prenio njemu, on nastavi radit. Ja poslo direkt Tomu, on meni da sam NOT IN LOG. Ja se požalio tebi, ti doslovce reče: A šta ću ti ja...
Sreća moja da je poslije dosta vremena išao drugi koji je uredno poslao QSL za uredno odrađeni QSO.
Eto to je tvoje poimanje pravde i pravice u QSL-iranju.
Što bi rekli u Dalmaciji : Učini dobro, izi govno!

73, Koki 9A2JG

P.S. Ne moraš slat QSL-ku za 4O6AA, nisi ni za Unije ni Morovnik (drugima jesi). To ti je obrazac ponašanja.

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 01. Studeni 2007, 12:14:24
Opet turaš nos tamo gdje mu nije mjesto. Niti te je ko pitao za komentar, niti te vuče za jezik. Ali, zaludu...

Svaki puta kada se očešeš o mene sjeti se one: "Tko se mača laća..."
A to je bilo ovdje gdje ti, ničim izazvan lupi pa osta živ:

Citat: 9A2JG  u 01. Studeni 2007, 10:06:44
... Jer , webmastera i tajnicu plaćamo mi , a ne gospoda Miličić i Mahmutović iz njihova džepa...

Mani me se bivši savjetniče!

Glede te veze s Tomom (9A2AA), stvarno, a što sam ja tu mogao napraviti? Ako je u pitanju tvoja riječ protiv Tomove, sorry, njemu (više) vjerujem...

9A6AA
"DX never sleeps..."