• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QSL received...

Autor 9A3MN, 05. Lipanj 2007, 09:17:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Čudno kako kod Ive, 9A2GF, "zbog greške u koracima" ne "kasne u fazi":

http://www.3b7c.com/logsearch/find.php?searchType=findCall&hisCall=9a2gf

Mora da je neka urota.

9a6aa
"DX never sleeps..."

9A2JG

Jednostavno zato što je sve veze imao prije vremena 12.09. u 03:57, a ja poslije.
Toliko o teoriji, ne zavjere, nego konačnih cijelih brojeva.
BTW, meni nikad nije palo na pamet da  gledam šta drugi radi.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Evo sad san doša iz pošte sa BS7H kartom u ruci.Došla iz Češke Republike a ne iz Amerike?
Ni Amerika nije ka ča je nekad bila....

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2D

Ja nisam gledao što drugi rade, ali sam danas slušao a ca, a ca, sta kazu Bracanina dva

7052 / SSB (13.09.2007.)

16.25 9A1CDO
16.29 9A2Y
16.31 9A2VQ

...da ne kažem prije i poslije.

73 de 9a2d

P.S.  a kada uđemo u analizu veza na 160 metara, ispada da sam ja čista budala što sam dizao antenu a nisam se učlanio u pravi klub!

73 de 9a2d

9A2JG

Da bi čovek reč rekel! Svak za se travu pase. Ako ima takvi imitator na kugli zemaljskoj, ne može imitirat čovjeka sa govornom manom. Toliko o tome.
Kad sam se prije par godina stvarno debelo zagrijao za IOCA-u, pa kad sam počeo pitat slične stvari, ispao sam , u najmanju ruku - nepoželjan element.
Pošto sam bio i ostao u manjini, rekoh sam sebi : Čkomi, Draž!
Za laku noć, dosta. Ja uvijek mirno i pošteno spavam.

73, Koki 9A2JG

P.S. 13. , a tek od ponoći petak.

9A2JG

Da je osobne kulture i instituta kajanja i isprike, sad bi opet zalepršao koji link na 3b7c.logsearch itd...
laku noć svirači,
73 Koki 9A2JG

9A3MN

koga briga za 3B7C...
hoću kartu od 1A4A  >:( >:( >:(

73! 9A3MN

9A2JG

Prijatelju, dozvoli mogućnost i da je izgubljena, u ma kojem smjeru. Savjetujem ti da učiniš što sam ja učinio sa XX9C, poslao još jedan direkt!
Nastranu to što ja ni nakon dva direkta i jedan put preko biroa još nisam dobio ništa (u zadnjih deset mjeseci). Valjda češ ti biti bolje sreće.

73, Koki 9A2JG

9A6XX

Emire, to mora da je neka teška urota protiv 9A stanica.. 9A2JG od 13 pojavi se na 7 band slotova jutros..  9A6XX 0 band slotova.. a siguran sam da sam ga uradio jedno 10ak puta...

73,
Hrle - 9A6XX

9A6AA

Ma, ne bih komentirao, jer bi se 9A2JG odmah okomio na moju (ne)kulturu te opet u meni pokušao probuditi "institut kajanja i isprike".

Internet je vražja stvar. Tko ga samo izmisli!
Neću više gledat tko što (od DX-ova) radi, i gotovo!

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Urota, zavjera, konspiracija, i ostale imenice iz sjene.
Pogledajte malo, čitaoci foruma, tko rabi te riječi u zadnje dvije godine. Ja ne.
Koliko znam, nijedan log search nije interaktivan. Znači šta, brinemo tuđu brigu.
Javili se odlikovani i potencijalno odlikovani , čitaj : (skoro, samo-) predloženi.
Ja mislim da su već i Mato i Vlado zažalili na prijedlogu i podršci.

73, Koki 9A2JG

P.S. Vlado ja od 1978 "gostujem" kad nešto treba odradit na 7 , 3,5 ili 1,8. Znači, prvo pitam predsjednika kluba, pa šefa PPS-a, pa pitam operatore, da ne bi smetao... Počelo je sa Klipertonom, a zadnji je bio BS7H. Valjda ću iduće godine gostovati za Ducie. Toliko, ako nisam bio preopširan.

9A6AA

Na svu sreću priznanja se ne dodjeljuju po aktivnostima na Forumu. Čitaj: dobili bi ih i oni koji ih ne zaslužuju.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

imaš pravo, nećemo o urotama... taj njihov log je jednostavno pun rupa.. jer i ja znam da sam ih odradio.. desetak puta..

Koki, da nisi bio i demonstrator psihologije da ovako iz puške znaš ko za čime žali?!

73,
Hrle - 9A6XX

9A2D

Koki, za 160 metara nisam mislio na tebe, već na one koji od antena na kući imaju samo TV antenu, a rade sve ekspedicije.

73 de 9a2d

VE3ZIK

Biro karte koje su stigle u poslednja 3 mjeseca, paket mi stigao juce od DL3PS:

V25WY
UE2FGE (fin PFX, via OE3GEA)
YB0WWW
LZ05KM
CU34DI
UA0FO (30m Reteteipsilon :) )
RP9RZ
7Z1UG
ZA/Z35M
FM/IV3IYH
TA2RX/QRP (TA kartice nisu bas preceste, HI)
EA8AH, 2006 WW RTTY
9K2HN RTTY
SV9/SV1AVD
SV9AHZ
9M6/SM5GMZ
C6AKA
3A2MG
9M2CNC
CU3W

Znam da ima ovdje dosta karata koje nekima nisu interesantne, ali sam napisao ko je ok za rad i slanje QSL via bureau.

Da, dobih i nekoliko 9A stn:

9A4RC
9A7PLS 80m PSK
9A2HQ
9A8W
9A0CI Lastovo via DE0MST

Treba sad odgovoriti na 2 kg karata, HI.
Za 2 3 dana i to je gotovo.

Zik

ps. 3B7C samo na 20m CW... Zadnji dan rada iz 9A.
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ