• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QSL received...

Autor 9A3MN, 05. Lipanj 2007, 09:17:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

9A2KL

Danas stigle 3B7SP i BS7H. Obadvije na po 4 opsega. Napokon.
73's de Leon 9A9L

9A2JG

Jučer popodne me zove Tomo 4W i reče mi da mu je prije 7 dana QSL manager rekao da QSL-ke idu u ponedjeljak poštom. Uza svu (opravdanu) poviku na sporost hrvatskih pošta, mislim da taj paket nije ni poslat, jer da je išao na leđima one kornjače sa Galapagosa koja doživi 155 godina, mogao je već doći. Ovako nam samo ostaje da , poštujući legalitet jedine nam države, napišemo svoje opservacije svom delegatu u Skupštini HRS-a (onaj koji ga ima).

Leone, čestitam na obje karte.

Vlado znam da nisi mislio na mene za 160 m, kad sam ja rekao i javno napisao da neki ne mogu stat ispod svoje DXCC, onda mi se ne javljaju više na bandu. Ali neka, otvorićemo drugi topic, vjerodostojniji za tu materiju.

Emire, ti kao i Josip iz Amerike, zaboravljaš šta si napisao, a težina javno izgovorene riječi je upravo propocionalna sa količinom, i važnošću, funkcija, bez obzira da li je riječ o dobrovoljnoj ili profesionalnoj organizaciji. Dakle, ako već imaš amneziju, da te podsjetim, ti si napisao da se slažeš s nominacijom za nagradu, a niko te službeno nije ni predložio! Valjda i u ovoj zemlji ima put i način za predlaganje i nominaciju ! Toliko o proceduri. A što se tiče zasluga, žalosno je da ti meni spočitavaš forum, koji imaš par stotina postova više napisanih od mene. Samo bi notorna budala mislila da je pisanje (ili piskaranje) po forumu doprinos RA pokretu. Doprinos jest, ali razumijevanju ljudi međusobno. I na kraju, većina ljudi (navodno) vičnih peru što više pišu, izoštravaju pero. Ti, Boga mi, što god više pišeš, a pratim odavno, sve lošije. Ali to se ionako ne konta za nagradu, nema veze.
I, da ostanemo u topicu, ja još uvijek čekam svoje QSL-ke, ma koliko mi šutjeli o tome.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2JG

Stigla BS7H. Želim da sretno stigne i preostalima koji još nisu dobili.

73, Koki 9A2JG

P.S. Prije dođe iz Hradec Kralove (Češka rep.) nego iz Zagreba.

9A2JG

I još uvijek ništa od 9A QSL biroa! Ako je i od volontera, laganja je previše! Ako je od matične, nacionalne, krovne udruge, više je nego previše.

Običan, mali, čovjek nema instituciju, topic, ili ne daj Bože, forum, za požaliti se. Šta ti je kadija odrezo, odrezo.

Ali nisu Srbi zaludu rekli Turcima : Vi ste nas 400 godina, sad ćemo mi Vas 400 godina, a za onih trećih ćemo se dogovoriti!
Dotjerali ste cara do duvara! Sad je do Vas!

73, Koki 9A2JG

VE3ZIK

Danas je jedan clan mog kluba isao na IAA (Sajam automobila u Frankfurt) pa donio 50tak karata, izmedju ostalog, stigli do nas Australijanci (VK4BUI, VK6HD), ST0RM, T98A, T96Q i ST2A via T93Y, CU8/DJ2VO, 5B4AGC na 5 bandova. :)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

N5CRO

...

73,Josip  N5CRO

Laissez Le Bon Temps Roulez

9A2KL

Hm Hm Hm....

73's de Leon 9A9L

N5CRO

73,Josip  N5CRO

9A2KL

da
73's de Leon 9A9L

N5CRO

73,Josip  N5CRO

VE3ZIK

Zaboravih napisati da je R1MVC stigao preko biroa.

Ali, ko da je nekom to i stalo procitati. Trolovanje tema je vrlo uspjesno ovdje (na zalost).
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A2JG

I ovdje je on stigao davno preko biroa.Ima nas kojima je stalo.
73, Koki 9A2JG

9A6R

Leon je tu mirovinu i zaslužio kao invalid dom.rata.I ti bi je možda ostvario da nisi pobjegao kad je prva puška pukla.
Sorry.....

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

N5CRO

Citat: 9A6R  u 25. Rujan 2007, 14:07:21
Leon je tu mirovinu i zaslužio kao invalid dom.rata.I ti bi je možda ostvario da nisi pobjegao kad je prva puška pukla.
Sorry.....

9A6R
Reni,pa i tvoja  sestra je ovdje.Koliko se sjecam mi smo davno  zavrsili svaku pricu.OK?
73,Josip  N5CRO

9A6R

Da, ona je tamo u CA OD 2000 g.I nije otišla iz razloga zbog kojih si ti otišao.Konačno ona je žena,jel tako?Nije usporedivo.
I za kraj da se ruzumijemo,nemam ja ništa protiv da ste tamo.Meni je draže da su takvi što dalje od mene.
Adio
9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!