• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tko sam, odnosno što sam?

Autor 9a6c, 25. Veljača 2007, 06:55:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

n1yu

Citat: "9A5AQA"Kristijane 9A3QN, ti si glup.

Branko 9A5AQA

Vjerovatno je to posljedica duzeg bivanja u Engleskoj pa misli da je KOS ptica pjevacica :-)  I ja sam imao problema u UK jos od 1970 godine...

73 de Mario, S56A, N1YU

9a6c

Marijane, nemoj se praviti blesav, jer nisi.

Jezično pitanje ticalo se svega osim navedenih kratica.

Da citiram autora:

"Također nsam zasledio (?) odgovor na 9A6C retoričko pitanje (??): ko je naš S53MV (???)?

P.S. Bio bi veseo zelja slusalaca za predvanje o radioamaterskim tehnologijama..."

O tome ti ja pričam pa ti sad okreni ploču kako ti drago.

A čak i ja znam što su DSP, DDS i SDR, ne bi vjerovao: ne da me zanima, ali tek da znam o čemu ljudi pričaju...

Ja znam da bit potajno zapravo i htio biti vanjski neprijatelj HRS-a, ali ništa od toga.. Izgleda da si prešao u unutrašnje...

I kako je netko najavio, situacija na webu je živnula dolaskom novog usera,  a o kvaliteti ne treba trošiti riječi. POznavajući ga, cilj je postgnut, piše se pa makar i gluposti. A diskusije po metodi "prst u oko, suze neka teku" tek će doći. Historia est magistra vitae, ali taj magisterij za tebe je još misterija, bez obzira na članstvo i utjecaj u ARRL (kojima se sigurno gaće tresu kad im navratiš na forum), majstorski stupanj iz elektrotehnike (samododijeljeni...) i sve ostale brojne zasluge.

LJudi predlažem da zaista sačekamo nekakvo razumno objašnjenje iz kancelarije HRS-a o ovom presedanu pa da vidimo tko je ovdje zaista lud, a tko se samo pravi pa makar i bezuspješno.

GG

PS - Izvnijavam se zbog čestih lapsus calami, još se nisam navikao na novu tipkovnicu pa izgleda kao da sam tek stigao iz ALO' ALO'... A prilično sam pismen, majke mi...

9A5AQA

Citat: "n1yu"

Branko 9A5AQA

Vjerovatno je to posljedica duzeg bivanja u Engleskoj pa misli da je KOS ptica pjevacica :-)  I ja sam imao problema u UK jos od 1970 godine...

73 de Mario, S56A, N1YU

Humor lijeci sve - Mario Marjane Mileticu, nasmejao si me do suza
i oprastam ti sto si ptica KOS i idem spavat i sve vas volim usprkos
svemu i Bracu u Becu i Marjana u Kraljevici i glupog K. za kojeg ne
znam odaklem je - ziveo novoreformirani samoregulirajuci forum,
uz pravu dozu humora i gluposti, to je sve sto nam treba.
Kaki uredjaji, kaki antene, kaki kontest, samo nam daj vaki forum.
73 Branko

9A6AA

Citat: "n1yu"Emire Mahmutovicu, ...

O, pobogu, zar si saznao i kako se prezivam, pa sad obznanjuješ cijelome puku? Kao ono: Evo Ti ga na! Pa dodaj onada, "od Ivanke r. Topić, iz Korušaca, "zadnja pošta Lećevica" kraj Splita.

Citat: "n1yu"... zahvalicu se IO HRS na poverenju.  Doci cu samo na skampe naravno o svom trosku...

Ne valjda da mom trošku. Na Murteru je to podmirio Hrane Milošević, zar ne?

Isprika, brale, isprika!

9A6AA
"DX never sleeps..."

n1yu

Pretrazivanje foruma oko S53MV nalazi dve relevantne reference od  9A3XZ u svezi Radio HRS.  Inicijativu je pokrenuo 9A6C, a ja verovatno opet zrtva policije :-)  

9A6C pristup sam upotrebio i oko identifikacije NN osobe 9A6AA.  On i dalje upotrebljava klasicne dezinformacije koje moze demantovati 9A3MR.  Sve se nekako vrti oko Splita...

I po treci puta ponavljam molbu za zeljom o nekom posebnom poglavlju za predavanje u Kraljevici.  Ja nisam glumac i ne zelim izvoditi monolog nego bi bio mnogo radosniji interaktivne diskusije.

73 de Mario, S56A, N1YU

P.S.  Branko, ja sam ti Banjalucka osnovna skola neizlecivog humora!

9A3QN

Branko 9A5AQA

Kad vidim od koga je, to mi dođe kao kompliment.

73
Kristijan
9A3QN