Pa Emire, šta je ovo pobogu?
Šalim se naravno, ali žalim što se sad ne nađe netko da ovo razbacivanje svim i svačim ne dovede malo u red, ne nužno kao prije 15-tak dana.
Žalim što još nitko od mjerodavnih u HRS nije smislio kakav odgovor na pianje s početka priče, koje je posve principijelne naravi i nema veze s bilo čim drugim osim s temeljnim odnosom HRS-a prema svim korisnicima foruma.
Slažem se sa svim što je Emir napisao - upravo u tom je i bit problema koji sam nastojao staviti na dnevni red, ali bez uspjeha.
Umjesto toga , kolege drage, počeli ste s neumjesnim komentarima o rodu i porijeklu, izvlače se domovnice, registri poduzeća i slične stvari.
Nije problem u tome što netko ovdje na piše nešto obako ili onako i to nam ne smije smetati, jer i na bandu govorimo nogama i rukama.
Moja opaska vezana uz jezk nešto je drugo - ako pogledate malo bolje pod temom Kraljevica 2007 možda ćete shvatiti zašto, jer ja to nisam uspio.
A kako se radi o vrlo stručlnom predavanju, dozvolite - mislim da je jezik bitan, jer bi cilj trebao biti da se shvati izneseno ili da se unaprijed nagovijeste pomagala u tom smislu. To je izrečen bez ikakve pakosti i zločestoće.
Dobro je Emir napisao, kroz štivo o predavanjim i novim tehnologijama, u starom se MMM stilu provlače male pakosne napomene o nekakvim policajcima u HRS-u i sličnim stvarima.
Istina je i ono o vuku i dlaci, staro drvo teško se savija.
Jednako kao Emir, mislim da je prije svega trebala uslijediti javna isprika, potom odluka nadležnog tijela, a tek onda come back. Izgled ada će redoslijed biti obrnut.
U nekim stvarima ne slažem se s Emirom, ali potpuno stojim iza svega što je ovdje napisao, jer ovo s N1YU/S56A/W1BCD i svima ostalima pljuska je i njemu i njegovom radu u počecima stvaranja ovog web prostora.
Žao mi je samo što nisam sačuvalo sve one bljuvotinaste mailove koje sam dobio od S56A u znak zahvalosti za inicijativu za njegovo sklanjanje u zavjetrinu, a onih naknadnih riješio sam se uz pomoć SPAM filtera kiji još uvijek dejstvuje. Možda bi onda bilo jasnije o čemu je bila riječ, a možda se i ja zainatim pa sa starog HDD-a to pokušam spasiti za buduća pokoljenja.
Žao mi je što sam bio ovako opširan, ali ne mogu si pomoći.
GG