Naši osobni odnosi i znanje telegrafije za sticanje amaterskih zvanja u USA nemaju ama baš nikakve veze s pitanjima koja sam postavio na početku ove teme.
Pitanje je konačno bilo postavljeno ljudima kojima imaju neke nadležnosti na HRS webu, a što , nadam se, nije i slučaj s N1YU, iako, sve je moguće pa se izvinjavam, ako nisam znao.
Napomena u vezi jezika vezana je uz jednu drugu temu pa molim da ne lutamo, jer je to odnedavno zabranjeno. a zaista i zamara. Ukoliko N1YU, aka S56A, postovi nisu u međuvremenu editirani, svatko dobronamjeran može provjeriti na što sam mislio.
Ako se ne varam, amaterski put S56A, aka N1YU, nije ni bio sporan u nijednom mom postu, pače je i bio uzrokom mojih davnih zabluda, jer sam, mlad i naivan kakav već jesam, prihvaćao velike radioamatere i dobre operatore kao i jednako dobre u svakom pogledu. Razočaranja su u tom pogledu moja posve osobna stvar i ne mislim ih dijeliti s bilo kime preko ovog foruma.
Naravno, ne mislim odricati bilo kome pravo da iznese na ovom forumu svoje mišljenje o bilo čemu ili bilo kome, bez obzira na članski status u HRS. Nije koji put zgorega poslušati i dobronamjeran savjet sa strane.
Spuštati ovo na razinu osobnog malo je prejeftino i prepojednostavljeno, a zaista me ne zanima pozadina pojavljivanja S56A, aka N1YU , u Kraljevici. Jasno da bi bilo zanimljivo o tome nešto saznati i od vlastitog rukovodtstva, ali to je već neka druga priča.
Ako sam dobro zapazio, N1YU, aka S56A, i dalje između redaka podgrijava svoje stare loše navike koje u konačnici, kad se malo zaigra znaju kulminirati i posve neugodnim stvarima koje su i dovele do njegovog uklanjanja s weba HRS prije koju godinu.
Kakve veze s bilo čim imaju njegovi policajci? Jedino ako nije možda mislio na neke druge policajce koji su jednom zgodom pomogli malo pregrijanom momčiću u najboljim pedestima da se ohladi glede jedne malo mlađe osobe? Ako ne griješim, ti su momci imali S5 uniforme, a teško da su ikad navraćali na ovaj forum, a i na bilo koji drugi...
Spočitavati nekom posao kojim se bavi u uređenoj državi malo je ispod nivoa pa makar i magistra znanosti i ljubitelja putovanja s radioamaterskim predznakom.
Pitanje koje sam postavio bilo je i još uvijek je samo principijelne naravi, a odgovor očekujem od ljudi koji su ga zaista sposobni i nadležni dati, u što svakako ne ubrajam i N1YU, aka S56A.
Pa neka tako do daljnjeg i ostane, a svako dobronamjerno mišljenje dobro je, naravno, došlo.
Zahvaljujem kolegi iz bračke zavjetrine na komplimentu glede ucidnosti koji mi je uljepšao ovu radnu nedjelju,a svima skupa dobru zabavu na bandovima i posebno HRS forumu želi
Onaj koji također misli da nam jadnima kakvi već jesmo najmanje od svega trebaju IARU parade po Murteru, Cavtatu, Zagrebu ili već gdje jesu i ako sam dobro primjetio, iz tih se rečenica poštovanog 9A2JG iščitavaju i moje misli i razmišljanja.
Jasno, ne moramo se svi s tim složiti, ali da sam ja predsjednik HRS-a , poslao bih u tri prekrasna prikrajka svu tu IARU bratiju i njihove izlete i bavio se onim o čemu govori Koki. A poslao bi im i Peru dam održi kakav govorna dobrom talijanskom ili kakvo predavanje u POWER POINTU... Ma i s dnevnicama.
Nije u tom Bolu tako loše, izgleda, ima tamo dobrih ideja...
S poštovanjem
gg