Pozdrav Damir.
Hvala na sugestijama i komentarima.
NE RADI. NE RADI. NE RADI. Prijavim se, uredno mi napiše da RK Zagreb ali ne piše da sam platio članarinu i kad pokušam preuzeti potvrdu o članstvu samo se pojavi bijeli ekran
Ispričavam se što ću te ispraviti, ali nije točno da ne radi. S obzirom na ovo što si napisao, radi kako treba. Ako ti ne piše da si platio članarinu, tada aplikacija za evidenciju članstva ne zna da si ti platio članarinu, i ne možeš preuzeti potvrdu o članstvu. Ako si ipak platio članarinu, a ovdje to ne piše, tada je to upit za stručnu službu (Mariju i Marinu). One ažuriraju podatke u aplikaciji, temeljem izvoda i informacija koje dobiju iz radioklubova. Nemam razloga sumnjati u tvoju iskrenost, pa te molim da se javiš Mariji ili Marini, odnosno osobi u tvom radioklubu koja prijavljuje popis uplaćenih članskih doprinosa savezu da provjere o čemu se radi i zašto je došlo do greške.
Pitanje: Ako si stručnjak kako je moguće da nisi istestirao to što radiš? Ako je tridesetak članova već preuzelo potvrdu zašto ne radi i meni?
Ponovo se ispričavam na ispravci, ali istestirao sam aplikaciju. Sigurno da ima bugova, zbog čega sam i zamolio da mi se stvari javljaju na webmaster@hamradio.hr. U recima iznad odgovorio sam zašto tebi "ne radi".
Zašto uopće ne piše da sam platio članarinu a plaćena je prije 31.03?
Ovo je pitanje za stručnu službu: za Mariju i Marinu. Ne želim odgovarati u njihovo ime, ali mogu pretpostaviti nekoliko mogućih razloga (ne prejudiciram niti jedan, samo pokušavam pronaći problem i moguće rješenje): osoba iz tvog kluba koja HRS-u dostavlja popis plaćenih članskih doprinosa nije navela tvoj znak/ime, izvod nije u potpunosti obrađen, zabunom nije ažuriran podatak za tebe u aplikaciji, ...
Da li to znači da me niste stigli ubaciti u bazu? Ili znači da RKZ nije poslao novce u HRS? Ili to znači da uopće nisi provjerio što i kako radi?
Ponavljam, ja ne ubacujem u bazu. Stručna služba (Marija i Marina) ažuriraju podatke. Nemam dostup do podataka je li RKZ poslao novce u HRS. Te podatke ima računovodstvo (vjerujem da je to HZTK) i stručna služba (Marija i Marina). Za koji dio me točno pitaš dali sam provjerio "što i kako radi"?
Nadam se da ćeš se obratiti na navedene adrese (ponavljam: stručna služba: Marija i Marina) i da ćete uspješno otkloniti problem.
Također, ispričavam se ako ti nisam odgovorio na neko pitanje. Ako je pitanje u mojoj domeni, stojim na raspolaganju.
Marko, 9A8MM