• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

XV2DLH

Autor VE3ZIK, 11. Prosinac 2012, 19:24:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

VE3ZIK

Clanovi Radio Cluba "Lufthansa" Frankfurt DL0DLH pojacani sa mnom ce biti aktivni iz Vijetnama od 14.02. do 26.02.2013. kao XV2DLH.
QTH: Mui Ne, loc OK40CW na obali Juznokineskog mora.
U planu je 2 TX sa jednim PA 500W (pretpostavljam da ce druga stanica aktivno raditi DIGI ali to trebamo jos dogovoriti).
Jeste da necemo imati pile up kao Clipperton :-), ali bice prilike da da se cujemo na sto vise bandova. Na gornjim bandovima planiran je vjerovatno spiderbeam dok ce za nize bandove pretpostavljam u igri biti GP antene.

QSL za 9A STN bice poslane cim prije via bureau.
QSL manager: DK8ZZ.

73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A1IW

Citat: VE3ZIK  u 11. Prosinac 2012, 19:24:33
Clanovi Radio Cluba "Lufthansa" Frankfurt DL0DLH pojacani sa mnom ce biti aktivni iz Vijetnama od 14.02. do 26.02.2013. kao XV2DLH.

S velikom radošću prihvaćam svaki oblik američke militarije na koju nabasate, izuzevši mine :-)
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

DK8ZZ

Polako se i priblizava D Day :)
Ekipa u sastavu: DD8ZX, DH6ICE, DH0RAK, DK7TF i DK8ZZ u cetvrtak vece leti za Ho Chi Min, pa onda jos 250 km dalje na obalu.
Iako finalni dogovor jos nije pao (13.2.), mislim da ce 2 STN biti QRV: jedna koja ce raditi DIGI (ponajvise PSK) i druga za SSB, odnosno kad ja sjednem za STN bice i CW. :) Za gornje bandove sigurno ce biti Spiderbeam, donji bandovi pretpostavljam L/4 GP.
Za one koji me imaju na skype, mozemo se dogovoriti za sked; za one koji me nemaju za skype mogu me dodati na zik-ve3zik .
Trudicu se da obratim paznju na sve stanice sa ex YU prostora, ako bude mogucnosti bice i zvanja na drugoj freq od one gdje svi zovu (3-5 KHz DOLJE!) ... Uglavnom, trudicu se da na CW budem QRV na donjim bandovima; 40/30m ce 100% ici, za 80m cem ojos vidjeti, nadam se da moj 16.2m stap ima mjesta u prtljagi za jednu lijepu L/4 GP za 80m. :)

QSL via DK8ZZ; za SVE 9A STN bice poslane via bureau via 9A3MR u 7. mjesecu (nasravno, QSLke ce biti poslane i SVIM ostalim S5/E7/YU/4O/Z3 stanicama)... ili ako budem dolazio u Friedrichshafen bice predano na 9A standu.

Online log ce biti postavljen na Clublog.org stranici.
C U :-)

Zik DK8ZZ
73, Zrinko (Zik) DK8ZZ, VE3ZIK, YT3ZZ

9A9L

Oprosti jel ide preko biroa ili treba 3,5 us $ preko PAY-PAL-a. Pitam dali da radim ili ne radim.

NHF
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

DK8ZZ

Fino pise: sve 9A STN ce dobiti moju QSL via bureua, ili u FHN ili u 7. mjesecu kad stignem u Bilice.  8)
73, Zrinko (Zik) DK8ZZ, VE3ZIK, YT3ZZ