• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Nova knjiga

Autor 9A6AA, 10. Rujan 2012, 19:46:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Bio on sljedeći predsjednik HRS-a ili ne, Vinceku treba čestitati.

U HZTK su već odredili tko će nazočiti. Ne sumnjam da će doći i netko u ime HRS-a.
Naslov koji obećaje. U ovo je trebalo uložiti puno truda i vremena.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9a6c

Napisati knjigu, dobru ili lošu, svakako je vrijedno pažnje, jer nije ni lako ni jednostavno...bez obzira da li se radi o budućem možebitnom predsjedniku HRS.

I ja se nadam da je HRS dobio pozivnicu, ne vjerujem da je ova iz Stručne službe.

I lijepo je je da ZTK KZ županije podupire ovakve poduhvate, kamo sreće da su i druge tako široke ruke.

GG

9A6XX

dobro da znamo da nam je wanna be predsjednik pismen. ima već godinu dana lijepu želju, a nikako da vidimo program i ekipu, ili može proći i bez toga? netreba trošit na tisak, može i u PDF formatu.

vezano na knjigu, čestitke, nadam se da će pronaći čitatelje.

73,
Hrle - 9A6XX

9A6AA

Bili na promociji Vincekove knjige.
Zanimljivo predstavljanje.
Ugodno društvo.
Prikazana radioamaterska povijest kroz radioamaterska glasila.
Opuštena atmosfera.
Glazbene točke učenika Glazbene škole iz Pregrade.

Četrdesetak nazočnih, a među njima dopredsjednik Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije, članovi IO i Skupštine ZTK KZŽ-a (kažu, bio kvorum), izaslanik predsjednika Hrvatske zajednice tehničke kulture prof. dr. Ante Markotića, ravnateljica OŠ Pregrada...
... prijatelji radioamateri (9A2Y, 9A3EH, 9A3AAS, 9A3SM, 9A3ZO, 9A6AA, 9A6DTP, 9A6JSN, 9A6NDA, 9A7PCD. Sorry ak' sam negdje fulao).

Bila Ljilja. U ime HRS-a? Varate se. U svoje ime.

U ovom telegrafskom izvješću još da pohvalim domjenak a posebno graševinu, berba 2010, s obiteljskog gospodarstva Zdolc...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

Čestitke.

Koji je 9A3Z od ove trojice?

73,
Hrle - 9A6XX

9A7DCK

Sad još imenjaka moramo upitat za autorska prava malog djelića knjige :D

Čestitke Denisu na uspješnom izdavanju knjige u ova ne baš sjajna vremena za takve korake.
-- 73 de 9A7DCK, Denis -- http://9a7dck.atspace.eu
RK BELIŠĆE; CroCC; CTC; 9AQRP; LZO-CC; RCWC; FP; NAQCC; EPC; DMC; CDG; IFTC; 30MDG; WCAG#; WSC
http://44hr.atspace.eu

9a6c

Citat: 9A6AA  u 13. Rujan 2012, 22:42:40
Bili na promociji Vincekove knjige.

Bila Ljilja. U ime HRS-a? Varate se. U svoje ime.

U ovom telegrafskom izvješću još da pohvalim domjenak a posebno graševinu, berba 2010, s obiteljskog gospodarstva Zdolc...

9A6AA

Emire, nemoj se praviti nevješt... Normalno da je Ljilja došla privatno.

Ako potežeš vraga za rep - je li Savez uopće dobio pozivnicu? Da li ju je itko od članova IO dobio osobno? Tajnica?

Čak i da jest, nakon one orkestrirane pljuvačnice kojoj je "njihov" savez svakodnevna i omiljena tema&meta i u tome osobnih doprinosa perjanica jedinog slobodnomislećeg foruma na kugli zemaljskoj, a u čemu i sam autor promovirane knjige ima svoju malu dionicu, ne vjerujem da bi itko i došao.

Ajde, ti si momak do iskustva, reci tko je i zašto u ime HRS trebao doći?

GG

PS - drago mi je da je domjenak zadovoljio, a posebno spomenuta graševina. Ne znam što bismo bez te male reklamne minijature...

9A1IW

Da malo smanjimo svađalačku atmosferu - kako do knjige? Malo sam u frci s vremenom, tako da nisam mogao doći na prezentaciju i kupiti ju na licu mjesta, no naručio bih ju poštom i uplatio avansno putem Neta. Kome, kako, šta? Naravno, do informacija mogu doći i sam, no htio bih da se podaci objave na forumu jer sigurno ima još interesenata koji bi kupili novi "pupoljak na radioamaterskom nakladničkom stablu". :-)

A sad da se vratimo prepucavanju!  ;)

Citat: 9a6c  u 14. Rujan 2012, 08:44:54
Ako potežeš vraga za rep - je li Savez uopće dobio pozivnicu? Da li ju je itko od članova IO dobio osobno? Tajnica?

Čak i da jest, nakon one orkestrirane pljuvačnice kojoj je "njihov" savez svakodnevna i omiljena tema&meta i u tome osobnih doprinosa perjanica jedinog slobodnomislećeg foruma na kugli zemaljskoj, a u čemu i sam autor promovirane knjige ima svoju malu dionicu, ne vjerujem da bi itko i došao.

Ajde, ti si momak do iskustva, reci tko je i zašto u ime HRS trebao doći?

Zato jer Savez nije sam sebi svrhom, zato što se u Savezu nalaze ljudi na funkcijama, ne po vlastitom nahođenju, zato što se ljudi na funkcijama trebaju ponašati profesionalno, a ne u skladu sa svojim osobnim animozitetima, zato jer je red da se Savez pojavljuje na radioamaterskim događanjima, itd. Ima još tih "zato", no glupo mi je nabrajati nešto što je samo po sebi jasno.

Možda naredna izjava nekog zaboli, no bivši saziv vrha Saveza je bio daleko aktivniji i puno više "među ljudima", od ovog postojećeg, pa se očito stvorila atmosfera zaborava u kojem je normalno ne dolaziti na hamfeste ili radioamaterske manifestacije. Namjerno stavljam hamfeste na prvo mjesto, jer ako netko ne želi doći na jelo/piće/druženje, šta da očekujemo od drugih aktivnosti koje nisu toliko primamljive?
I to nije samo moja kritika, već kritika većine publike koja naše manifestacije redovito pohodi.

PS - drago mi je da je domjenak zadovoljio, a posebno spomenuta graševina. Ne znam što bismo bez te male reklamne minijature...

Ti zaista u svemu vidiš teoriju zavjere. Šta misliš, koliko je hiljada Eura dobio Emir za "reklamu", ziher se obogatio?
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A6AA

Ni ti se ne pravi nevješt.
Za nazočiti ovakom događaju potrebno je imati malo više od pozivnice: Neću reći političkog, već radioamaterskog sluha.
Kako sam mogao svjedočiti, na promociju Vincekove knjige svatko je bio dobrodošao ako je došao bez figa u džepu.
I Ljilja je došla samoinicijativno.
Kao i ja.
I svi smo dobili knjigu s autorovom posvetom.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A1IW

Citat: 9A6AA  u 14. Rujan 2012, 19:25:49
Ni ti se ne pravi nevješt.

Svejedno nisi odgovorio koliko si dobio za reklamu?  :D
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A6R

Kako nije korektno pljuvati po pokojnom koji se ne može braniti na optužbe tako nije ljudski ni humano spominjati ljude koji su isključeni sa ovog Foruma te se nemaju prilike oglasiti.
Bez obzira tko to bio,drag nam ili mrzak.To jednostavno nije civilizirano ponašanje.Kolega sa završenim fakultetom još nije usvojio pravila lijepog ponašanja i bontona.PRESTAŠNO!

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8A

Cestitam Denis !
Nadam se da cu jednog dana i ja procitati Tvoj prvijenac ?

73
Mark

9A3Z

Mark, doniraš izdavaču, Radioklubu "August Cesarec" Pregrada, 10 kuna za poštarinu i omotnicu s mjehurićima u kojoj šaljemo knjigu, i to je to. Radioamaterima knjigu šaljemo na dar.

9A6XX

9A2JG:
Citat:Od njih tri, dvojica dobiše nagrade, priznanja i novce HZTK. I to te nimalo ne tangira, a Denis ?

Pa naravno da to Denisa ne tangira. Malo mi je smiješno vidjeti 9A2JG s koliko žustrine priča kako svi mi uživamo državnu sisu, a svim se žilama bori za svog kandidata koji je i sam uživatelj mnogih nagrada... i plaćenih vlastitih projekata (da ne kažem hirova)...

Odmah mi sine i ta "Denisova knjiga", iza koje stoji Radioklub August Cesarec (kao izdavač), isto kao što iza Vanuatua također stoji Radioklub, a autori su operatori koji su tamo bili. No, sada dolazimo do druge strane, po meni u najmanju ruku malo čudnije. 5.000kn "državne sise" (zvane HRS) čini negdje oko 5% ukupnih troškova ekspedicije (ne računamo osobni angažman operatora) - koju je dodjelio tada HRS-ov IO (u kojem nijedan član ekspedicije nije imao nikakvu ulogu). Mene zanima, s koliko je posto u troškovima izdavanja te knjige sudjelovala Zajednica tehničke kulture Krapinsko-zagorske županije (državna sisa), na čijem je čelu kao predsjednik (zamislite) sam autor knjige.

Ne treba meni ovaj odgovor, sumnjam da će ga 9A3Z iznijeti, ali možda da se 9A2JG informira o državnoj sisi svojih suradnika...

O čitanosti nećemo... Denis se voli hvaliti čitanošću svojih radova, kada je on autor i urednik, sigurno je velika...

Radioklub Pazin i svi njegovi članovi su na račun svojih projekata i nagrada od HRS primili (14.000kn) i HZTK (22.000kn) u zadnjih 20 godina.

73,
Hrle - 9A6XX

9A3TY

Citat: 9A6XX  u 05. Listopad 2012, 13:15:28
Radioklub Pazin i svi njegovi članovi su na račun svojih projekata i nagrada od HRS primili (14.000kn) i HZTK (22.000kn) u zadnjih 20 godina.

Pretpostavljam da od Grada Pazina i Istarske županije niste dobili ni kune u 20 godina.

I ...? Što to dokazuje? Samo to da ako članovi nekog kluba imaju bogatu obitelj ili su sami bogati, taj klub može uspješno funkcionirati.
73 de Ivo, 9A3TY