• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

"Natječaj za otvoreno prvenstvo Hrvatske u ARG-u 2005&q

Autor 9A4OP, 29. Studeni 2004, 23:52:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OP

Pozdravi

na zadnjoj sjednici IO HRS-a 19.11.2004. izglasan je tekst natječaja za "Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ARG-u 2005", za kojeg je rečeno da je prekasno donesen za objavljvanje u časopisu no da će se objaviti na WEB stranicama HRS-a, što do danas 10 dana nakon donošenja odluke nije napravljeno.
Sve materijale u elektronskom pisanom obliku i tiskaom obliku dao sam na sjednici te nevidim zbog čega još nije na WEB-u, pogotovo što je stvar dosta hitna. Također u razgovoru s klubovima koji su trebai dobiti i tiskane materijale saznao sam da ih još nisu dobili.
Zamolio bih predsjednika HRS-a i WEB mastera da pod H I T N O taj tekst stave na WEB, po mogučnosti da i banner upozorava na taj tekst, da bi na vrijeme radna grupa mogla izabrati najboljeg ponuđača.
Također bih zamolio stručne službe HRS-a da H I T N O pošalju pismene materijale oko tog natječaja.

Oto Predanić 9A4OP, ARG menager

9A6AA

Oto,
da si mi prekjučer, tijekom našeg telefonskog razgovora, rekao barem ovaj dio koji se odnosi na web, ja bih Te tada obavijestio da je to već objavljeno u rubrici ARG -> Vijesti, gdje se nalaze linkovi na Prijavu kao i na Natječaj (http://www.hamradio.hr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=346
Tvoj e-mail s navedenim materijalima dobio sam 24. studenoga u 00:05 sati (a nisi mi ih dao na sjednici IO kako navodiš), a na web sam ih stavio 24. studenoga u 01:00 sat.
Slažem se: kada je o baneru riječ, prema našim internim dogovorima on nije u mojoj nadležnosti, ali se stigne staviti tijekom narednih dana, jer natjecanje je za 6 mjeseci.

Ovako ...

9A6AA

Ovo dodajem nakon što sam post već poslao na web:
Sjednica IO je bila 19. studenoga. Tebi je trebalo 5 dana da mi pošalješ file-ove o kojima govoriš. Dakle, poslo si mi ih 24. studenoga. Danas je 30. studenoga, 01:10 sati. Čak ako i pretpostavimo (kao što si Ti mislio) da to još nije stavljeno, proteklo je 6 dana od primitka tih materijala, pa se čudim kako možeš tako burno reagirati: razlika je samo u jednom danu. S obzirom da sam te materijale stavio na web nepun SAT vremena od kada sam ih od Tebe dobio, jasno Ti je zbog čega smatram da je Tvoja rekcija ishitrena.
No, to nas ne bi trebalo spriječiti da se sutra nađemo i razmijenimo materijalna dobra, kako smo se i dogovorili prije dva-tri dana.
"DX never sleeps..."