• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

ČLANARINA

Autor 9A4OE, 22. Studeni 2004, 20:57:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OE

9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A3NC

Evo oko clanarine nema promjena ni za slijedecu godinu.

Mislio sam i prije komentirati cijeli proslogodisnji sistem, koji je ostao nazalost isti i za slijedecu godinu.

Mislim da se ovi sistemom ipak dosta ljudi odlucilo da ne plati canarinu, bar ne onu najvecu.

na zalost nisma prije napisao taj osvrt, i nezma da li bi se sta njime promjenilo, ali odluka je vec ovdje.

Dakle htio sam reci umjesto sto se sve djeli na koristenje usluga, ovih ili onih, koristenje repetitora, e-mail domene ili casopisa, najbolje je bilo rjesenje staviti clanarinu na 120kn (za bivse vlasti) za sve.

Ponuditi bolje sadrzajei, koji se mozemo reci ipak vide, pa cak i spustiti clanarinu na 100kn za sve, te svima slati casopis i pruzati sve moguce usluge.

Krajnji rezultat bi po mome donio veci efekat (novac), jer promjene su ipak tu vidljive, znaci bolje je nago sa bivsim rukovodsrvom koje je ubiralo po 120kn, a manje je pruzalo.

Bila bi zanimljiva statistika clanstva po modelima za tekucu godinu, koja bi vec pokazala ima li sve to osnove???

Toliko po ovome topiku.

Jos bi bilo zanimljivo i jedno malo izvjesce o tome sta se sve postiglo a bilo je receno u programu na zadnjoj skupistini. od koje je proslo nekih 7 mjeseci. Dakle jedno semestralno izvjesce....

LP vy 73 de Fredi / 9A3NC (loc:JJ23rg)