• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

YJ0MM

Autor 9A6XX, 16. Prosinac 2009, 09:57:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6XX

Pozdrav svima,

konačno, dobili smo i potvrdu naših licenci i dogovorili da će znak ove ekspedicije biti YJ0MM po našem QSL manageru, članu tima, web adminu, jednom i jedinstvenom Marku, 9A8MM.

Postavili smo i PayPal za sve koji žele donirati koji eurić ovoj ekipici, a istim će načinom svi zainteresirani moći direktno zatražiti svoju QSLku, više na http://vanuatu.rkp.hr
Euriće skupljamo preko našeg PayPal blagajnika Fabiana Kurza, DJ1YFK preko vanuatu@telegraphy.de

73,
Hrle - 9A6XX

9A5CW

Cestitke cijeloj ekipi i GL na Dxpediciji. Dobro bi dosao dogovor za 9A stanice kako da Vas odrade u velikom pile-upu ;)
Moze i mala anketa o bandovima kojima treba posvetiti malo vise paznje.

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A6R

Srića Vanuatu nije neka ritka DXCC pa neće biti gužve ;D

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6AA

Kao znak podrške ovoj hrvatskoj ekspediciji, članovi IOCA Grupe (9A0CI), uplatiti će za koji dan svoj skromni prilog (vjerojatno preko PayPala).

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

Sretni smo da možemo potvrditi kako se ekipi pridružio Željko, VK6VY (brat Zlatka, 9A2BD) iz Pertha.

Ekipa se sastaje ujutro 21.1. u Sydneyu, a isti dan predvečer očekujemo raditi prve veze iz Port Ville. U dubokoj noći po 9A vremenu.

Za sada nosimo sa sobom gotovo 100 kg opreme iz 9A, a skoro 50 kg opreme je već u VK te na našoj YJ lokaciji (tnx 9A4DU&9A6DX).

73,
Hrle - 9A6XX

9A2D

Hoće li biti kakva stranica, on-line log? Ako ne uradite bar 10 stanica iz Daruvara na 160 m onda vam je ekspedicija propala, totalno. Razmislite.

73 de 9a2d

9A7YY

Citat: 9a2d  u 22. Prosinac 2009, 17:59:38

Ako ne uradite bar 10 stanica iz Daruvara na 160 m onda vam je ekspedicija propala, totalno.

Valjda si mislio 10 pozivnih oznaka sa iste postaje i istom rukom.  

Ako sam u krivu, posipam se pepelom.  :P

Edit: Izbacio modulaciju.  ;)

9A2D

Ma to se u pravilu radi CW, kakve modulacije. Šibaju veze svakih 20 sekundi. Ja prvo tebe radim pa onda ja radim tebe.

73 de 9a2d

9A3VV

Citat: 9a2d  u 22. Prosinac 2009, 18:35:57
...Ja prvo tebe radim pa onda ja radim tebe...
;D ;D ;D ;D ;D
I tako u krug, svi rade svakoga...

Ekspediciji želim uspješan rad i siguran povratak doma, ali i da oslušne i slabe signale iz 9A 8)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A5CW

Hrle stavi me tamo na 6m qso listu ;)
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A8MM

Citat: 9a2d  u 22. Prosinac 2009, 17:59:38
Hoće li biti kakva stranica, on-line log?

Stranica je http://vanuatu.rkp.hr. On-line log je također u planu, ali ovisi o mogućnosti spajanja na internet.

Marko, 9A8MM

9A6XX

ušli smo u zadnji tjedan priprema, još nekoliko eksperimenata i sve bi trebalo biti u redu.
Neke fotke sa priprema možete vidjeti ovdje:
http://www.rkp.hr/active/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=92&Itemid=103

Hvala pojedincima koji su dosada uplatili euriće, kune i dolare na naš račun i time podržali našu aktivnost :-)
9A2MF, 9A2NO, 9A2WJ, 9A3KB, 9A3MR, 9A3TA, 9A5CW, 9A6AA, 9A6JRZ, DE0MST, J28AA, S56A

73,
Hrle - 9A6XX

9A6XX

Pozdrav,

eto i posljednje javljanje na forumu prije polaska. Krećemo sutra sa Marca Pola u Veneciji via A6, HS, VK... i nadamo se čim manjim problemima.

Nadamo se velikom broju 9A stanica u logu.

Velika zahvala svima koji su nam dali potporu na bilo koji način.

Iznenađuje nas i zanimanje novinara, koji u većini slučajeva nemogu vjerovat da se radioamateri bave ovakvim avanturističkim stvarima.... vjerujemo da ćete informaciju o ovoj aktivnosti imati prilike pročitati u mnogim tiskanim i internet izdanjima ovih dana...

73,
Hrle - 9A6XX

9A4W

Puno sreće i da bude sve  uredu 
73 Toma 9a4w

9A2EU

Sretan put i čujemo se.
73
Zlatko, 9A2EU