• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Forum ,sloboda govora ili pretjerivanje ???

Autor 9A8DU, 09. Studeni 2009, 21:41:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Pozdrav,meni se čini da ponekada pomalo pretjerujemo,razmišljam o onome što napisa Branko ,prije stiskanja enter broj do pet,Branko dok ja nađem na mojoj tipkovnici ENTER mogao bih nabrojat do pedeset,ponekada mi se čini kao da mi fali neko slovo,na kraju ga ipak nekako nađem !
sav pun sebe kako sam pametan uspijevam ipak naći slovo,a onda razmišljam nedao Bog da sam Kinez,tko zna kako bih pronašao enter.
Sretan sam što naši moderatori nisu previše sebični inače nebi bilo pisanja,pisali bi oni sami,čitam tamo na   "Kokovrtolet" stranici samo se moderatori dopisuju,nema običnoj raji ni da bi,nedo Bog da mi zabrane pisanje na ostalim stranicama mogao bih tipkovnicu bacit,ovako razmišljam kako dalje ???
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

U pravu si Drago.Ovdje nije bajno jer neki ljudi žele da se piše samo što njima paše i što im odgovara.Međutim na onom blogeru je došlo do maksimalnog otkona od vertikale samo što ona 3 jadnička toga nisu svjesna.Toliko su zastranili da ne vide da su sami sebi postali svrha.Neka im je Bog na pomoći.Ja sam diga ruke...

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7YY

Ne uzimaj uzalud imena Jahve, Boga svoga, jer Jahve ne oprašta onome koji uzalud izgovara ime njegovo;)

9A6R

Nisam ga uzalud spomenija jer samo in on može pomoć,obični smrtnik nikako.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

Pozdrav,iskreno i mi smo im dosta pomogli....
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3GE

9A8DU

Pozdrav, tko je novi urednik HRS-vog Weba,tko će se prihvatiti te nezahvalne uloge,trpit objede ,a ponekada i uvrede na svoj račun? analizirajući sve ovo vrjeme provedeno na forumu,razmišljajući o svim papazjanijama koje sam napisao ja osobno o "drugima neželim govoriti",svatko neka govori u svoje ime,za očekivati je da će još kod nekih u ovo pred Božićno raspoloženje  proraditi zdrav razum i osjećaj za isprikom ??? ja sam osjetio potrebu da se ispričam svim onima koje sam povrjedio a posebno gospodinu Goranu Grubišiću,koji je po mom dubokom uvjerenju  korektno radio posao kako urednika i moderatora Weba,tako i urednika časopisa....
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JK

Zašto bi urednik web stranice morao biti i ''glavni'' moderator foruma?
Zapravo, zašto bi urednik web stranice uopće morao biti moderator na forumu?
To su dva potpuno različita ''posla''.

Najvažnije od svega, zašto bi itko trebao trpjeti objede i uvrede?
Ja mislim da možemo tolerantno raspravljati o svakoj temi, bez objeda i uvreda.
Naravno da se u svemu ne slažemo. Kad bi svi jednako mislili onda ne bi bilo
rasprave, niti boljitka. Samo ''sukob'' različitih mišljenja vodi napretku.

Žao mi je što Goran napušta uređivanje časopisa, jednostavno zato jer je on
taj posao radio odlično. To što uvijek nije bilo novaca za redovno izlaženje
časopisa nema nikakve veze sa Goranovim uređivanjem.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A6C

8)

Ajmo polako... što je bilo - bilo je, dolazi novi urednik koji nije od jučer svijet nije propao i život ide dalje.

Znam da s e ove teme teško držati, ali enivej...

GL G
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A8DU

Pozdrav,ostaje nam da poželimo novom uredniku da bar toliko dobro uređuje časopis kako je to radio njegov predhodnik G.G. !!! Štose tiče moderiranja mislim da se uspjelo dovesti pojedine forumaše ured,neki su shvatili da postoje pravila,neki drugi su isto shvatili ali nemaju hrabrosti priznati,neki to neće nikada shvatiti ali to je već drugi par postola.... 73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???