• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9A0HQ

Autor 9A5ST, 25. Lipanj 2009, 16:47:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Da, Deane, i ti si prosto grmio na 160 CW, kao i GG. Dobro je da sam pripremio čepiće za uši jer ne znam kako bih to sve preživio od tih signalčina.

73 de 9a2d

9A2D

Zli jezici govore da je sutra Dan žalosti u E7, povodom ovog kronjtesta.

73 de 9a2d

9A2D

Bogme, Ivo, nije da hvalim firmu, ali čini mi se da su ove naše crvene kockice bile dobro složene ove godine. Hvala na trudu.

73 de 9a2d

9A1AA

Kefa, znaš onu: "Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može"...........
Hvala svima članovima ovogodišnjeg 9A0HQ tima ali i svima ostalima koji su nam se javili u natjecanju ili na bilo koji način nam pomogli da ostvarimo što bolji rezultat.
Svaka veza s 9A postajom značila nam je puno........

O rezultatima i svim događanjima moći će te čitati ovdje li na CRO CC portalu dok se naspavamo i sredimo utiske ;)
73, Ivo 9A1AA

9A6AA

Pocijepao sam grlo zovući vas tamo gdje sam vas čuo - na 20m...

I taman kad sam pomislio da sam uspio - a ono veza s 9A5CY.

73 s Lošinja.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5CW

Pozdrav,
Deane hvala za QSO ja sam bio op na 14CW ;) Izvinjavam se svima koje nisam uspio primiti iz prve, namjerno sam drzao antenu u tom pravcu  da se odradi sto vise 9A postaja, kapali su polako 9A i ZL ;) Signali su bili dosta tihi i QRM velik od susjednih stanica udaljenih nekoliko 100Hz ;) s54o hvala za qso Borise, pratio sam tvoj rad dok si spotirao 9a stanice od 28 na nize i jedva cekao da nas odradis i spotiras ;) Nisu nas nesto posebno spotirali... Oprema je radila 100%, operatori nisu zakazali (barem se nadam)...

Propagacije cudne - W6/7 i JA isli u isto vrijeme, falila je jos jedna antena za pokrivanje drugog smjera.

73 i hvala svima koji su nam se javili
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4MF

Pozdrav svima
Ja sam podijelio svima koje sam čuo, ali na 20m na više nisam čuo, ili toliko slabo da sam odustao od zvanja. Ukupno sam podijelio 20 bodova, a kako to vam neću reći. Pomogao sam koliko sam mogao. Nadam se dobrom uspjehu naših  HQ postaja.
Lijepi pozdrav iz Lipika
73 de Miro

9A6NDD

Ja sam uspio ćuti i odraditi naše samo na 3,5. Nažalost, ništa više. Na 7 i 21 ih nisam čuo, a 28 nisam radio zbog antene (ostala dva banda nažalost nisam radio jer nesmijem  :-[ ).
Ukupno sam odradio 105 veza u rekreativnom stilu. Mislim da sam ukupno radio oko 5 sati s prekidima. Na 3,5 sam radio uglavnom po noći jer sam počeo smetati teveju pa sam morao biti obziran prema ukučanima i susjedima  :-\
Uglavnom zadovoljan, od meni zanimljivijih radio A71A, A61AB i LU1FDU ostalo stara dobra europa i bliža okolica.
Setup bio moj standardni  :) : icom 706 + dipol za 40 m (koji je radio i na 15 m) i dipol za 80 m.

S54O

Citat: 9A5CW  u 12. Srpanj 2009, 21:07:52
s54o hvala za qso Borise, pratio sam tvoj rad dok si spotirao 9a stanice od 28 na nize i jedva cekao da nas odradis i spotiras ;) Nisu nas nesto posebno spotirali...
Bilo mi je užitak Patrik!
Moram još pročitati šta se ove godine nudi za "worked all" 9a0hq :-)

CUL u IOTA, EUHFC i AA
kao 9a/s54o sa Lošinja

9A3MN

koji je očekivani rezultat naše 9A0HQ ekipe???

73! Zlaja 9A3MN

9A3AG

Očekivani je oko 25.000.000 e sad a kolko bude bumo vidli....  ::)

šala, čekaj da Krešo dobije sve logove (još mu nekaj fali)

73,

Saša, 9A3AG

9A0HQ 40m SSB

9A2TK

Ma nije uopće Šala Saško....sve kaj  je prek 20 milijunov ide nama zagorcima na dušu... ;D
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A2D

Šta, Tome, ove godine su kombajneri kod vas radili?

73 de 9a2d

9A2D

Pohvale svima sa plavim majicama i crvenim kockicama. Neki su se iza contest-a toliko najeli janjetine da još i sad leže u bolnici od upale žuči (a nisam ja, kako bi to nekima možda bilo i logično). No odlazim ja pajdi svaki dan, pozdravlja vas, čoporativno. Prvo su ga obilazile medicinske, a sada polako već i časne sestre.

73 de 9a2d

9A2D

Istinabog, ja na stranicama CCC baš ne vidim taj prijavljeni score, ali očito sam informatički (a i inače) nepismen pa ne znam to pronaći.

73 de 9a2d