• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9A0HQ

Autor 9A5ST, 25. Lipanj 2009, 16:47:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Kao da je to važno ???

Pa eto, reci nam ti da ne promašimo koje slovo, a?

GG

9A2D

Ne, možeš promašiti samo koji broj.

73 de 9a2d

9A1AA

Bojim se da Kefa barata bajatim (tj. starim) informacijama.
Pozivni znak će i ove godine biti 9A0HQ jer imao 25.000 QSL karata koje moramo potrošiti.
9A9HQ po ovome Pravilniku ne može koristiti Savez već pojedinac..............

Kefa, za svježije informacije prati cro-cc portal a ponekad pogledaj i svoju osobnu poštu (onu na vlado.zivk......)
73, Ivo 9A1AA

9A2D

Kefa je to znao odmah, ali nije se želio miješati u muške poslove. Očito je neinformiran jer nema čak ponekad niti vremena pročitati vlastitu poštu.

73 de 9a2d

9a6c

Odlično, znači da ipak nismo baš u banani ko što s epriča, hehehe...

GG

9A2D

Kefa je nekada sastavio drugi pravilnik vezan sa izdavanjem pozivnih oznaka u 9A. U međuvremenu su se pojavili neki novi klinci.

73 de 9a2d

9A3QB

Ma "Kefa" odlicno -ebes i pravilnik koji moze svako po svome..... Ako 99 % ljudi u HQ natjecanju radi pod brojem 0 tko smo to ma pa mi da izvodimo nesto sa 9A9HQ umjesto kao normalan svijet 9A0HQ (izvinjavam se ako su moje informacije "off")
                                                                              Mirko  9A3QB

9A2D

Citat: 9a3qb  u 26. Lipanj 2009, 22:45:28
Ma "Kefa" odlicno -ebes i pravilnik kji moze svako po svome..... Ako 99 % ljudi u HQ natjecanju radi pod brojem 0 tko smo to ma pa mi da izvodimo nesto sa 9A9HQ umjesto kao normalan svijet 9A0HQ (izvinjavam se ako su moje informacije "off")
                                                                             Mirko  9A3QB

Mirko, da li sam ja spomenuo neku drugu pozivnu oznaku? Nisam. Ovo sve dalje su čiste insinuacije.

Volim pod..... ali ovaj dio priče će tako i tako ići u koš, jelda, GG ?

73 de 9a2d

9A1AA

Što volim ove koji se jave samo kada treba nešto "popljuvati". Mirko 3QB, nemaš pojma u čemu je bila poanta s promjenom znaka pa onda nemoj ni iskakati.
Potpuno sam siguran da nisi bio u Brezovcu kada smo o tome razgovarali pa nemožeš imati informaciju iz prve ruke. Ono što dođe do tebe i drugih već je igra pokvarenih telefona >:(
Dokle god se ne promijeni Pravilnik mi ćemo koristiti ono što je legalno za akcije Saveza a to je 9A0......
73, Ivo 9A1AA

9A1AA

I samo još jedna informacija za neupućene. U prošlogodišnjem IARU HF C natjecanju od 10 postaja u top-ten plasmanu čak 6 ih je koristilo prefix bez broja nula a samo četiri je bilo s 0HQ.....bojim se da to nije 99% posto.
Ima ona stara narodna: ipseci pa reci  ::)
73, Ivo 9A1AA

9A3QB

Da nebude zabune nije 6 koristilo druge brojeve nego 5, obzirom da pobjednik apsolutno nije koristio HQ, a od postaja koje nisu koristile 0HQ  plasman je  ako izuzmemo pobjednika 2. 4. te 8. 9. 10. mjesto. Svaka čast za drugo i četvrto ali ostali su iza. Inače dužan sam ispriku jer stvarno samo je 50 % postaja u plasmanu koje koriste HQ sa brojem 0. Da ne bude nesporazuma radi se o HQ postajama a ne o onima koji su koristili znak svog saveza zbog promocije a ne zbog plasmana tj. postajama koje su koristile duži pozivni znak koji se sastoji od oznake saveza. Da se razumijemo ne zagovaram lošiju verziju kao 9A0HRS ili slično ali tko nam je kriv što smo zgodne natjecateljske pozivne oznake podjelili mimo interesa saveza. I da ne zaboravim interes HRS-a je i moj interes i nemojte me prozivati za tzv. "pljuvanje" jer jako je loše lošu politiku sa višeg nivoa spuštati kod nas. Izvinjavam se gospodinu Ivi i svima koji su se osjećali povređeni jednom običnom primjedbom jer sam imao info da se razmišlja o drugoj pozivnoj oznaci. ali sama primjedba koja govori o top ten govori sama po sebi (ostali nisu važni) . Eto vi iz top tena radite sami između sebe i ostvarite plasman bez nas običnih smrtnika. i nemam više namjeru raspravljati o ovome.
                 73! i laku noć svim radioamaterima
                                                                            Mirko  9A3QB

9a6c

Ni nula ni HQ u pozivnom znaku nisu uvjet za oglašavanje Saveza u IARU contestu. Čemu ova priča...

Da se mene pita ja bi gurao 9A0HRS i ulagao u taj brand. Osobito što sufiks olakšava prijem raporta, ali većina je za HQ. Zašto Coca Cola ne mijenja bocu...

Pa ne treba dvije vrste qsl karata...

Ali s brandovima u HRS još smo na izvinite.

Stay cool...

GG

9A2JG

Citat: 9a6c  u 29. Lipanj 2009, 06:58:20

Ali s brandovima u HRS još smo na izvinite.

Zar nismo čitali u službenim dokumentima HRS-a da sada imamo u kancelariji marketinškog stručnjaka ? Zar na moj službeni i javni upit na Skupštini u Kraljevici g-đa tajnica nije rekla da ona sve daje od sebe, ali da vjeruje da može i bolje ? Postoji tonski snimak, za one koji ne vjeruju. A marketing je marketing, brandiranje tek jedan njegov segment, a ima nas (da ne zvuči neskromno) koji smo radili 24 godine (timski , da ne bude zabune) da lokaciju sa 3 zvjezdice dovedemo na 5. Samo reci riječ, i.....

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

OE1EMS

Puno uspijeha 9A0HQ ekipi zeli E7HQ ekipa i bice nam cast i ove godine sa Vama izmjeriti snage!

Vise info o nasoj aktivnosti mozete pronaci na slijedecim linkovima:

http://www.bhcc.ba/e7hq_2009.php

http://www.bhcc.ba/e7hq_diploma.php

do slusanja u contestu

73 es best dx
de E77DX/OE1EMS
Braco
za E7HQ Team

9A2D

Braco, hvala na dobrim željama. I vama želimo puno sreće. Mene (nas) ćeš moći naći na 160m CW.

73 de 9a2d