• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9A0HQ

Autor 9A5ST, 25. Lipanj 2009, 16:47:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Više puta radio 9A0HQ niti jedne QSL-ke nisam dobio a sve poslao!
Čak sam unatrag nekoliko godina na ZGFESTU na Jarunu na nekoj polici našao "bianco"9A0HQ QSL kartice.
Da mi je ovo netko ispričao priznajem da bi teško povjerovao.
Samo se vi kontestirajte a za kartice nije važno.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5K

Sve QSL kartice (cca 8.000 kom) za 9A0HQ aktivnost za 2008. godinu su poslane preko biroa.
Naljepnice sam isprintao odavno, a deda Mark ih je nakon toga polijepio na QSL-ke te predao na QSL biro.
Mislim da je Mark i napisao informaciju na forumu kad su kartice poslane.

Također, tijekom jeseni će biti poslane i sve QSL kartice za 9A0HQ aktivnost ove godine, naravno automatski
preko biroa.

73,
Krešo - 9A5K

9A6ZT

Pozdrav !

9A0HQ QSL kartica stigla prije dva mjeseca via buro.

Hvala Kresi na dobro obavljenom poslu !

73,

Zdravko - 9A6ZT

9A3TA

Kartica 9AOHQ IARU 2008 uredno stigla prije nekoliko.

Ima uredan žig 9A8A...Zahvaljujem...

NAPRIJED, NAŠI!!!

SAME GASA...
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A6R

Je,stigle vam ove od zadnje aktivnosti a gdje su one od prijašnjih godina?

9A6R

9A1AA

Reni, za te QSL karte ćeš morati pitati "starog" KV managera i pretprošlog predsjednika HRS-a kojega spominjete u temi "Kako da im pomognemo".......
73, Ivo 9A1AA

9A6R

Za mene je nebitno ko je bio i je manager i predsjednik.Ja potražujem QSL-ke koje su vječne.Svi ostali likovi me ne zanimaju.Uspješno kontestiranje pod HQ.

9A6R

9A2D

Bogme, Ivo, koji si ti kombinator, kao da radiš u HV-u. Posade u našem kraju su spremne i napete, fali tu i tamo koja ženjska da smanji tu napetost ali počinjemo na vrijeme, i, što je najgore, sa voljom.

73 de 9a2d

9a6c

Prema neslužbenim podacmia jučer oko 20.00 UTC stanje na bojišnici bilo je sasvim pod kontrolom. Sve jedinice uredno su izvršavale borbene zadatke pa je i rezultat u skladu s tim po opsezima bio na prošlogodišnjem nivou ili bolji, što znači da bismo ove godine mogli očekivai i rezultat bolji nego prošle godine.

Stoga još jedan poziv svima da se uključe u contest, prilike nisu osobite, ali ima se što raditi i neće biti dosadno.

Ne zaboravite potražiti 9A0HQ, znate ono "Kupujmo hrvatsko" :D

GG

S54O

Citat: 9a6c  u 12. Srpanj 2009, 05:55:37

Ne zaboravite potražiti 9A0HQ, znate ono "Kupujmo hrvatsko" :D

GG

Upravio po"kupio" sve 9a0hq :-)

GL de Boris S54O

9a6c

Ja sam ih kupio samo 8, na 20/15 m nula bodova...

Izgleda da su momci solidno odradili, o brojevima je teško govoriti, još je rano i svi su još puni adrenalina...

Moram čestitat 9A2VR na dobrom sluhu - na 160 m SSB imam FD4 na cca 8 m visine i oko 10 W , a nemam tuner, hi.
SWR beskonačan.

Šta drugi kažu?

GG

9A2D

Citat: 9a6c  u 12. Srpanj 2009, 16:30:16
Šta drugi kažu?
GG

Drugi kažu da su te radili i na CW sa istim takvim signalom pa ih nitko ne hvali.

73 de 9a2d

9a6c

:D
Na CW sam bio puuno jači, hi.

A imam jako nježan glasić , nenavikao na ssb.

GG

9A2D

Ma da, tamo si prosto grmio, skoro da ti je signal bio u rangu 9A0HQ u tom trenutku. Bože, što jq taj TOP band ustvari čudan.

73 de 9a2d

9A5CY

A što mogu reći osim da sam se malo poigrao na KV-u ganjajući 9A0HQ sa 100w i WINDOM antenom(9m up)+tuner sa ''holiday'' lokacije s Pašmana. Bio sam QRV u subotu iza 22h do pola 1, te u nedjelju ujutro oko 1h. Najlakše je prošlo na 3.5 CW/SSB i 7 SSB (CW sam ih našao tek drugi dan ujutro). Na 14 CW glatko, SSB malo teže ali ipak......  Fora mi je bilo raditi ih na 160m jer je antena bila na granici mogučeg podešavanja SWRa ispod 3....hi.  Nakon nekoliko ponavljanja svoga znaka, prošlo je i CW i SSB. Na 28 SSB je prošlo ujutro, na CW ih nisam čuo. Dok me dečki na 21 SSB nisu čuli, a na 21 CW nisam ih čuo.

morski pozdrav

Dean, 9a5cy  (/p)