• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

POKUPLJE 2009 - SRAMOTA

Autor 9A9L, 18. Lipanj 2009, 00:38:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9L

Kao sto se moze vidjeti rezultati Pokuplja su proglaseni SLUZBENIM. Nigdje nisam vidio ni da su bili nesluzbeni. Na moju zalbu koju su organizatori uredno zaprimili nisam dobio nikakav odgovor. Kao prvo smatram da je time povredjen Pravilnik kojega su sami objavili, kao drugo smatram da su kriomice i na jedan lopovski nacin rezultate objavili a da nisu ni jednim slovom obavjestili da su ti rezultati objavljeni. Koliko mi je poznato ovo nije prvi put da se organizatori Pokuplja ponasaju na takav nacin. Zalosno. No u Statutu HRS postoji nacin da se i takve stvari sankcioniraju. A sto se tice samog natjecanja cini mi se da svaki puta ima sve manje i manje natjecatelja. Sramota gospodo iz Organizacijskog odbora Pokuplja. I ovaj puta ste pljunuli sebi u usta.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A9L

Profil Email Privatna Poruka (Online)

Odg: POKUPLJE 2009 - SRAMOTA
« : Danas u 05:40:35 »

Citat: 9A9L - Danas u 00:38:15
Kao sto se moze vidjeti rezultati Pokuplja su proglaseni SLUZBENIM.

A di to?

GG

DSragi moj visoko sjedeci gospodine.
Prvo skoci pa kazi HOP da nemoras svoje vlastite papazjanije bacati u koš. Rezultati sigurno nemogu vidjeti u apoteci ili na pazaru nego tamo gdje se i objavljuju.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1WW

Leone Leone mozda imas pravo za nezadovoljstvo,  ako si u pravu slazem se da to istjeras do kraja na legalan nacin.
Nije dobro da generaliziras stvari, poput organizacije "Pokuplja".  Podsjetit cu te u organizaciju "Pokuplja" je ukljuceno 10 radioklubova koji se svake godine izmjenjuju. Zelim reci da svako "Pokuplje ima svog organizatora i svoje pohvale i pokude ako ih imas uputi na tocnu adresu.

Sto se tice ocjene da svaki puta ima sve manje i manje natjecatelja mislim da je prilicno subjektivna, da pogledas moj log mislim da bi izvukao drugaciji zakljucak.
vy 73 de Zeljko

9A1AA

Na web stranici http://www.hamradio.hr/pokuplje/ piše da su to službeni rezultati a piše i da cijele službene rezultate možete pogledati na na http://www.hamradio.hr/pokuplje/rezultati/77-2008  ;)

Upsss......oprostite.......linkovi su na rezultate iz 2008. godine  :-[

73, Ivo 9A1AA

9A9L

Citat: 9A1WW  u 18. Lipanj 2009, 12:38:51
Leone Leone mozda imas pravo za nezadovoljstvo,  ako si u pravu slazem se da to istjeras do kraja na legalan nacin.
Nije dobro da generaliziras stvari, poput organizacije "Pokuplja".  Podsjetit cu te u organizaciju "Pokuplja" je ukljuceno 10 radioklubova koji se svake godine izmjenjuju. Zelim reci da svako "Pokuplje ima svog organizatora i svoje pohvale i pokude ako ih imas uputi na tocnu adresu.

Sto se tice ocjene da svaki puta ima sve manje i manje natjecatelja mislim da je prilicno subjektivna, da pogledas moj log mislim da bi izvukao drugaciji zakljucak.

Pogledaj log i pogledaj poslane logove za natjecanje. Poanta je u activity i po tome ima puno stanica "u zraku" a koliko ih je poslalo natjecateljski log. No ni je cak i to bitno, bitno je da se propozicije pisu ali se po njima ne postupa ili postupa tendeciozno. A sto se tice samih propozicija zato je napisano Pokuplje 2009. a sa tim je receno na koga se odnosi. Vidjet cemo sta ce HRS i IO reci na to jer je prijava protiv organizatora Pokuplje 2009. poslana. Unace da je za svaki period drugi organizator meni je jako dobro poznata, to natjecanje je godinama prije rata vodio 9A1CFR RK Velika gorica, i dok nije ukradeno natjecanje, ovakve stvari sa nepostivanjem Pravilnika se nikad nisu mogle dogoditi.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9a6c

U rezultatima prošle godine vidim u dlaku isto broj dnevnika kao i ove godine, s tim da je broj veza ove godine kudikamo veći, pa me ipak zanima odakle je uvaženi kolega Leon izvukao zaključak o padu broja natjecatelja? Predlažem da ne idemo u redefiniciju pojma natjecatelj...

Naravno da to nećemo nazvati papazjanijom ;)

S osobitim uvažavanjem,

GG

9A9L

Da nebi uvazeni kolega Goran ostao bez odgovora samo da ga podsjetim....ako idemo u dlaku onda je moj log taj koji je za isti broj kao prosle godine. Jer mene prosle godine nije bilo u natjecanju. A i jos ponekih koji su ove godine prvi puta poslali logove. Ta je statistika bitna uvazeni kolega. A temeljem saznanja iz ostalih natjecanja u kojima se u ovoj godiniu pojavljuje puno postaja sa subvencioniranim stanicama broj je daleko veci.
I lijepo je uvazeni  kolega da ste ipak uspjeli pronaci SLUZBENE rezultate za 2009. i godine prije da nemorate pitati GDJE se nalaze.

Sa poštovanjem

LK
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2US

googlajući po netu našao sam link gdje su bili i neslužbeni i službeni rezultati Pokuplja 2009 ako koga zanima  ;D
http://www.hrvhf.net/contest.php

9A9L

Citat: 9A2US  u 18. Lipanj 2009, 14:14:10
googlajući po netu našao sam link gdje su bili i neslužbeni i službeni rezultati Pokuplja 2009 ako koga zanima  ;D
http://www.hrvhf.net/contest.php

Tamo su samo SLUZBENI rezultati. Ono drugo su PRIJAVLJENI. Pojam NESLUŽBENI za organizatore postoji samo u Pravilniku. Drugdje nigdje nije objavljen a trebao bi biti.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1WW

Citat: 9A9L  u 18. Lipanj 2009, 13:09:24

to natjecanje je godinama prije rata vodio 9A1CFR RK Velika gorica, i dok nije ukradeno natjecanje, ovakve stvari sa nepostivanjem Pravilnika se nikad nisu mogle dogoditi.

Tko je ukrao natjecanje ?
vy 73 de Zeljko

9A9L

Priupitaj za to sadasnjeg UKV managera.  Jos uvijek postoji prepiska izmedju Predsjednika RK Velika gorica i Mate, a i aktuelni Predsjednik HRS-a zna podosta o tim dogadjajima.
No sve ce to polako isplivati na povrsinu. Sa ovakvim nacinom vodjenja tog natjecanja nikada to nece postati onakvo kakvo je bilo prije 1990. godine.
No, trenutno nije poanta u natjecanju nego u nakaradnom pokusaju izigravanja Pravilnika.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1WW

Jasno mi je sad u cemu je poanta problema ali ne mjesam se u to.

Bit mog post je da trenutno u organizaciji "Pokuplja" sudjeluje deset radio klubova i da svaki klub ima svoju  natjecateljsku komisiju koja je odgovorna za provodjenje natjecanja. To znaci ne pucaj iz sacmarice po svima nego uzmi kuglu i naciljaj koga smatras odgovornim.

OK. necu vise daviti osim ako ne napucas 9a1cvw, posto shvacam da je problem dosta slozen.
vy 73 de Zeljko

9A9L

Zeljko, ako procitas kako pise vidi se da se ovo odnosi na Organizatora Pokuplje 2009. A tko je to lijepo se vidi iz Pravilnika natjecanja.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2QF

Žao mi je da je ponovo na tapeti natjecanje kojemu je osnivač,tj prvi organizator moj radioklub Velika Gorica.iako mi kao pokretači tog natjecanja nemamo sa organizacijom i učeščem u njemu veze od početka domovinskog rata,kada nismo imali moralne snage organizirati natjecanja sa linija obrane domovine,jer nam je to ipak bio prioritet ispred natjecanja.
O svemu tome koga interesira može pogledati rezime i tok zbivanja pod nazivom Pokuplje sa mojim komentarom od 2.veljaće 2007 godine u 11,39,42 minute.
Nismo sretni što se sve događalo ili događa sa natjecanjem Pokuplje,ali smo zadovoljni što nemamo udjela u svemu onome što je uslijedilo po našem odustajanju od suorganizacije i učešča na samom natjecanju.
Odgovor na našu pritužbu nismo nikada od nikoga dobili,ali nije ni važno.Mene osobno je uvrijedio jedan odgovor koji se provukao kroz diskusiju DA SMO JUGONOSTALGIČARI, jer je prvo natjecanje organizirano pod pokroviteljstvom ondašnjih organa vlasti i države pod nazivom " po šumama i gorama "a večina naših članova na prvim linijama obrane domovine Hrvatske.
Dok smo bili organizatori ili suorganizatori naše obaveze smo uredno izvršavali i ne sramimo se ni jednog natjecanja ili organiziranog hamfesta iz tog vremena.

73 de 9a2qf Zdenko za radioklub 9A1CFR Velika Gorica

9A1WW

Citat: 9a2qf  u 18. Lipanj 2009, 23:45:12

O svemu tome koga interesira može pogledati rezime i tok zbivanja pod nazivom Pokuplje sa mojim komentarom od 2.veljaće 2007 godine u 11,39,42 minute.

Ja imam malo drugacija razmisljanja o ovom za mene dobrom takmicenju, cak mislim da je i naslov teme malo nespretno odabran ali to je vjerojatno u afektu. Postoji mogucnost da ja nemam dovoljno kvalitetnih informacija pa bih rado procitao i tvoje komentare ako mi das neki link, 9a1ww@hamradio.hr .
vy 73 de Zeljko