• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

POKUPLJE 2009 - SRAMOTA

Autor 9A9L, 18. Lipanj 2009, 00:38:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9L

Ja mislim da nije nespretno odabran, cak stavise namjerno je odabran. A za tvoju informaciju ja nikad ne pisemm u afektu. Pisem uvijek bazirano na cinjenicama i dokazima. 
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1WW

Za Kraj

Ja i dalje mislim da Je "Pokuplje" jako dobro takmicenje. Organizator od organizatora moze se razlikovati a koliko sad vidim tu su u igri i neki stari nerascisceni racuni. Ko je kome i zasto ukrao takmicenje i puno drugih pitanja. Mislim da ne trebamo dalje zamarati citatelje ovog foruma s nasim komentarima, zato sam podvukao u svom postu za kraj.

S tobom i ostalim kolegama mogu i dalje razmjenjivati misljenja o ovoj temi putem osobnog maila.
vy 73 de Zeljko

9A9L

Citat: 9A1WW  u 19. Lipanj 2009, 16:48:45
Za Kraj

Organizator od organizatora moze se razlikovati a koliko sad vidim tu su u igri i neki stari nerascisceni racuni. Ko je kome i zasto ukrao takmicenje i puno drugih pitanja.

Ako si primjetio na pocetku, uopce nije problem u natjecanju nego u povredi i nepridrzavanju Pravilnika koji su sami objavili. I to odmah u nekoliko tocaka. Toliko ocito krsenje pocevsi od objave Pravilnika u kojemm nema navedeno tko je u natjecateljskoj komisiji pa sve do NEobjavljivanja NESLUZBENIH rezultata. I na kraju TAJNO objavljivanje SLUZBENIH rezultata. Toliko o regularnosti natjecanja. I bas me zanima tko je potpisao krajnje rezultate?? No posto je prijava poslana na IO, nadam se da ce bar IO imati mogucnost uvida tko je u Natjecateljskoj komisiji i tko je potpisnik. A tebe Zeljko ako jos nesto posebno zanima slobodno se javi na moje E-mail. 9a9l@hamradio.hr.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9a6c

Citat: 9A9L  u 20. Lipanj 2009, 03:39:26
I na kraju TAJNO objavljivanje SLUZBENIH rezultata..

Kako TAJNO objavljivanje kad su dostupni na VHF portalu?

GG

9A3GJ

Pozivni znakovi u log-u 17.05.2009.

Contest name:          

Tko je
radio znak:           dio    

Rezultati su službeni

Tko je

Znak 9A1WW nije pronađen !

Tko je

Znak 9A6C nije pronađen !

9A1WW

Citat: 9A3GJ  u 20. Lipanj 2009, 12:24:24
Pozivni znakovi u log-u 17.05.2009.

Tko je

Znak 9A1WW nije pronađen !

Ne razumijem sto zelis reci s ovim postom ?
Sto se tice "Pokuplja " i znaka 9A1WW njega nemozes nigdje pronaci osim u timu 9A1CVW.
vy 73 de Zeljko

9A1WW

Citat: 9A9L  u 20. Lipanj 2009, 03:39:26
slobodno se javi na moje E-mail. 9a9l@hamradio.hr.

na navedenu adresu saljem mail vise puta ali bezuspjesno.
vy 73 de Zeljko

9a6c

Unatoč očekivanju da se konačno i obznane nekakvi argumenti i dokazi koji bi bar malo oprali neukusan naslov ove teme i teške kvalifikacije iz prvog posta, to se nije dogodilo.

Kao što je pokretač i sam naglasio, unutar HRS postoje tijela koja se tim mogu baviti, a to svakako nije forum ove web stranice, i osobito ne uz ovakvu retoriku.

Nazvati nekog lopovom tek tako, to ovdje za sada ne prolazi.

Tema je out.

GG