• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HAM SPIRIT ILI DEMOKRACIJA ?

Autor 9A8DU, 11. Veljača 2009, 15:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4EH

Moj Mirko, tko se maca laca, od maca i pogiba.

Ne daj se provocirati...budi qap.

9A8DU, o onome sto pises trebao bi se malo bolje raspitati...savjetnici su ti, na zalost losi.

Mirko, pisi o RA temama, ne spustaj se na nivo koji nije tvoj.

O Golom otoku cemo kada se vidimo.

73 de 9A4EH, Momo

9A2JG

Kad ti neko da' informaciju, i odmah nakon toga zaključa topic, pa onda taj postupak ponavlja, počmu se rojiti razne misli.
Prva , što mi pada na pamet je, kada sam išao u Tehničku školu kružio je vic : Kako počima Dnevnik na albanskoj TV ? Odgovor je bio : Dobra večer, gospodine Predsjedniče!
Dugo iza toga, bili smo svjedoci istosmjerne komunikacije Ceausecua.
Zadnjih godina, jednu varijantu toga zagovara venezuelanski predsjednik.

Dakle, ako jest forum, nije monolog. Ako ključar nemilice šara po svim otvorenim topicima, ovdje i na VHF-UHF forumu, a svoj ključa, demokracija je u defektu. Nije jedna guma probušena, nego svih pet (da, i rezervna) !

73, Koki 9A2JG

P.S. QSL-ke danas preuzete u štampariji, ne brini, Reni i ja ti šaljemo via 9A biro.  
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Citat: 9a4eh  u 12. Veljača 2009, 19:42:31
Moj Mirko, tko se maca laca, od maca i pogiba.

Ne daj se provocirati...budi qap.

9A8DU, o onome sto pises trebao bi se malo bolje raspitati...savjetnici su ti, na zalost losi.

Mirko, pisi o RA temama, ne spustaj se na nivo koji nije tvoj.

O Golom otoku cemo kada se vidimo.

73 de 9A4EH, Momo
GODINA DANA ZA PRIJEVARU OD POLA MILIONA KUNA
Momo pozdrav,nisam toliki nečovjek,da bih citirao cjeli tekst,sve ti je jasno,povuci ručnu,mani se suspendiranog policajca,uživaj na Jugu, tamo je puno toplije.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6AA

Citat: 9A2JG  u 13. Veljača 2009, 15:41:10
Kad ti neko da' informaciju, i odmah nakon toga zaključa topic, pa onda taj postupak ponavlja, počmu se rojiti razne misli.
Prva , što mi pada na pamet je, kada sam išao u Tehničku školu kružio je vic : Kako počima Dnevnik na albanskoj TV ? Odgovor je bio : Dobra večer, gospodine Predsjedniče!

Dakle, ako jest forum, nije monolog. Ako ključar nemilice šara po svim otvorenim topicima, ovdje i na VHF-UHF forumu, a svoj ključa, demokracija je u defektu. Nije jedna guma probušena, nego svih pet (da, i rezervna) !
...

Lupio pa ostao živ!

"DX never sleeps..."

9A8DU

Predsjedniče gdjesi? susjeda šalje puse.
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9a6c

Trebalo mi malo te misli dovesti u red, puno ih ima, a teško je uz masovnost postići i kvalitet. Nastradaće  vridni možđani...

Ako sam dobro shvatio, kad si ti išao u Tehničku školu kružili su razni vicevi, najbolje "baze" od svega bile su one sasvim ozbiljne.

Ako ništa, usporedba s Albanijom je neprimjerena, jer mi imamo i predsjednika i potpredsjednika.

Causescu nije bio iznimka u jednosmjernoj komunikaciji, ali ni to nije istina, jer je povratna veza išla linijom prisluškivanja.

Za Chaveza se to može reći samo u odnosu ne neke dalekomente sjeverne zemlje, nikako na vlastiti narod.

A šta se uostalom uzbuđuješ zbog časopisa? Činjenice iznesene u najavi broja su neoborive i ma šta bilo tko mislio o tome, tu se nema ništa za dodati ni oduzeti. Osim da je 9A2EU potpisao probni otisak, što se i podrazumijeva slijedom iznesenog.

Isto kao što se podrazumijeva i da je naredna skupština izborna, slijedom Statuta HRS izglasanog lani u Kraljevici i potvrđenog od organa uprave jesenas. Loše je to što ima onih koji su za njega i glasali, a sad se čude tim izborima. Da ih nema, e onda bi mogli udarit i na ham spirit i na demonkraciju i spominjat sve tri navedena DXCC entiteta.

Ali - niti stativa, ćorak.

A šta se može.

Iden nanit. Moran se odmorit za nove radne pobjede.

GG

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 13. Veljača 2009, 15:41:10

A jesi dugo izdržao... Koki, jel ti to imaš rojeve u glavi ? Ili ja to ne mogu shvatiti ::)

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A8DU

Momci ,nerazumite vi mog prisidnika,on samo vižba možđane,a možda nam šalje nike poruke,a mi bokci nemremo razmeti,evo susida javlja da je ona svog Kokija u potpumosti razmela,ponosna je na njega,voli ga cilog,sada se bavi mišlju da i ona kao neovisni promatrač dođe u Kraljevicu,nimi jasno kako neovisni a ide zbog prisidnika,ali Koki bu razmel, moje male možđane počele raditi,značili to ,da se Koki kandidira ,pa je ovo samo pušćanje baluna, e prisidniče i oni nekadašnju bi zavidija iz vremena Čaušeska.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Je moj Tihomire, uzdanice misli u Forumu, ne možeš ti shvatiti puno stvari, samo, drago mi je da si i ti to počeo shvaćati.

Kada neko piše, pa brzinom munje zaključa taj (svoj?) topic, normalnom čitatelju se prvo nameće misao da nije na forumu.
Prva iduća usporedba je da je riječ o osobnom Blogu. Kad se čitatelj uvjeri da nije, pomisli da mu je aktivista Fronte nešto izvuka na šapirograf.
Gleda dalje, da nije Benedikt 16, pa da šalje poruke Orbi et orbi. Nije, niti može bit, jer je ovi (po vlastitoj želji i izjavi!) uvjereni ateista.

Sve u svemu, jednosmjerna komunikacija. I, onda, meni sine. Njega su ka maloga, u pučku školu, vodili na izlet u Solin (Salonu). Tamo, u amfiteatru, ima jedno misto, di kad staneš, svi te moraju čut, i čuju svaku riječ, razgovjetno. Naš je Urednik zaminija to misto, sa forumom.
Te misli da ga svako čuje, može, i mora ćut.
To šta on ne čuje nas, nema veze.
To je i potvrdija svojom diskusijom na VHF-UHF forumu.

Poživija ti nama , GG, 100 godina, makar (ne nužno) i kao Urednik.
Ima se ko pobrinit za domaću Securitateu. Sa spamom dolaze i reklame za MP4. Ubila jeftinoća, idu ko alva. Ima i dodatnih 24 GB-a, za snimat od šototajeri (137 kHz), do centimetara.

73, Koki 9A2JG

P.S. U ponediljak ide paket na biro, ne brini sve su domaće veze poslane

9A8DU

Predsjedniče,zar samo sto godina,znaš kada je davne neke,Maršalu Josipu Brozu od milja zvanom TITO,netko od tadašnjih veliko dostojnika ,čestitao rođendan,dragi naš druže TITO,sretan rođendan , živio ti nama sto godina,a nezadovoljni TITO,zar samo sto,
valjda je mislio da je besmrtan.
73 predsjedniče i ostali Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4QV

Citat: 9A2JG  u 14. Veljača 2009, 12:53:36
I, onda, meni sine. Njega su ka maloga, u pučku školu, vodili na izlet u Solin (Salonu). Tamo, u amfiteatru, ima jedno misto, di kad staneš, svi te moraju čut, i čuju svaku riječ, razgovjetno. Naš je Urednik zaminija to misto, sa forumom.

E da...., nekoga su u školi vodili u Salonu, dok su druge vodili kod psihologa jer je već u začetku pokazivao ekscentrično ponašanje....

Koki, internet ti je čudo, ne bi vjerovao što se sve tamo nađe. Ne kažu uzalud, što nije na internetu - ne postoji.

QV

9A2JG

U pravu si Drago, nisam ja siguran da nam je Urednik zadovoljan mojim željama.
Adame, nije ti zaludu maskota linea, barum, barum,.....dok ne padne. I onda samo , buć !

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Prisidniče,ispade da ti jesi spoj onog najboljeg,
"BUNTOVNIK"
Ono što većini neuspjeva,uspjeva Kokiju,polazimu od ruke kao od šale jest to da u svakom trenutku i uvijek,Koki je neovisan o tuđem mišljenju,i prihvaćanju,predsjednik
spontano izražava svoju jedinstvenu osobnost sviđalo se to nekomu ili ne,sloboda koju predsjednik traži od sebe,istu slobodu daje i drugima,zato ga ja uvijek doživljavam kao predsjednika i prijatelja.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Neki dan,predsjednik Koki susjeda i ja šetamo Grubišinim poljem,razgledamo krovove,miris dima iz dimnjaka i poneke pušnice topise u zimsko sivilo,predsjednik pogledom traži RA antene po krovovima,susjeda sva zamišljena,a ja pogledom tražim bogate Grubišo poljske šljivike,po čemu su Grubišino poljci poznati po čuvenoj MAKSUZIJI,sve razmišljam kolikoće vrijedni Slavonci u ovoj godini MAKSUZIJE ispeći.
Razmišljam da se čovjek ponekada u životu spustiti na niži nivo da bi ostao na visini.
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9a6c

Kada neko piše, pa brzinom munje zaključa taj (svoj?) topic, normalnom čitatelju se prvo nameće misao da nije na forumu.

Meni se nameće pomisao da ti stvarno nemaš pojam o svim mogućnostima koje pruža forum.

Klikneš na Dodatne opcije... i tamo u izborniku odabereš zaključavanje teme, a to možeš jedino kad si na forumu, i onda klikneš na Pošalji.

I krene post!

A ostalo ti se samo pričinja.

GG