• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA

Autor 9A6R, 28. Prosinac 2008, 19:52:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Di si Mato,sunce ti žarko?Ovi nam bivši manager opet oće privatizirat IOCU !!
Moga bi se i ti malo raspisat ovdje a ne samo Branko.
Moramo čuvat stečevine ka zjenicu oka svog.
ŽIVOT DAMO IOCU NE DAMO !!!

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7WA

Ne brini six radio neće taj tako brzo nazad, osobno se nadam
  nikad, dosta je bilo muljanja i kako vjetar puše, sada će nadam se biti
  pošteno i tako nadalje.

73     de     9A7WA

9A6R

Eno čitam njegov post,kaže naš WEB,naš Forum,naš HRS...pa se pitam zar se godinama nije ponašao kao da je IOCA njegova privatna diploma.Kako ima obraza drugima išta spočitavati?Samo toliko

73,9A6R

9A2JG

Kako su Vas učili na satovima MPV-a : Gdje god ste slabi, neprijatelj prodire!
Di je IOCA HQ, stranica IOCA-e, predviđene (potencijalne, simboličke) nagrade za najboljeg aktivatora/lovca u kalendarskoj godini, nova knjižica..... ?
Nema love ? Čujen da su neki stranci još dužni, triba vidit je li istina, ako je , naplatit.
Ima još, puno lipih stvari.....
A di su oni šta u kuloarima govore da pišu novi IOCA pravilnik ?
A di su oni šta govore da je njima javio mailom taj i taj IOCA najavu, a on ga redirektirao sa foruma? Već viđeno ? Zna se.
A ekskluziva na pojedine lokacije u ime IOCA grupe ? Kako to da se ne tuču za Goli i Grgur?

Fala Mati 3SM i g-đi Ljilji u ime Radiokluba Milna 9A1CDO, za lijepo obavljeni posao i prispjeću trofeja prije Badnjaka, kako je i red. Za razliku od nekih QSL-ki.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7YY

Alo vas dva!
Parite mi ka ona dva šta su u Muppet show-u sidili na balaturu.  :)

Radi se, pomalo. Nikima je tribala cila decenija, nama će ipak malo manje.
Pacencija.

PS
A i ti Reni, da si bija aktivniji u IOCA komitetu svega ovoga nebi ni bilo. Ti si kriv, tribalo bi te obisit za bile bubrige.  ;D  ;D
Eto da te bar malo umirin Barbarinac će ti bit CI-938.
I ne zanovitaj više. Je si me čuja? Prijavit ću te.  ;)

9A2JG

Di, u prvu stanicu, u Bijankinijevu...?

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6R

Vidim ja da je vrag odnija šalu.Na kraju bi neko moga zbilja skupit bubrige u vrečicu.
Nisam ti ja dragovoljno bija u tom komitetu,meneje navuklo na to.Ništa ja nisam kriv niti sam ima ikakvog uvida u posal.Adio

9A6R

9A7YY

Citat: 9A2JG  u 28. Prosinac 2008, 20:57:10

Di, u prvu stanicu, u Bijankinijevu...?

Ispravak netočnog navoda. Prva je bila u Jonićevu iza Prokurativi. U Bijankinijevu je bila druga. Možda san i zabuca?

Reni ništa ti ne bacelaj, znan ja da si ti bija kolateralna žrtva ka i još neko.
Mola ća.  ;)

9A6R

Ne kupim u štumak ne boj se...ovo pišem da dignem broj postova jer volim u svemu bit pri vrhu.Sad kad se ne bavim aktivno IOCOM mogu ovdje do mile volje nabijat punte.Branko sustižem te ali imaj na umu da sam 2 miseca proveja u pržunu.60 kolpi da mu došlo !

73,9A6R

9A6AA

Citat: 9A6R  u 28. Prosinac 2008, 21:00:15
...Nisam ti ja dragovoljno bija u tom komitetu,meneje navuklo na to.Ništa ja nisam kriv ...

9A6R

A, ne, nisi dragovoljno bio u IOCA "komitetu". Bio si prisiljen!!! Možda i ucijenjen!
Samo ne znam tko te je, kako ti prizna, navukao.
Ne laprdaj! Sigurno smo te i prisilili da prenosiš što ti je tada 2JG u povjerenju govorio.
Toliko o tvome obrazu.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7WA

Eno raki zatvoreni, sad saznam da je i Reni bio delegat, o svašta
   će se čut još večeras, ali ja i dalje ne mjenjam mišljenje, nisam ja od
   onih kako vjetar puše.

73      de       9A7WA

9A4QV

I OCA i m.... i sve po spisku  ;D ;D ;D

Ajmeee što Vas "šamara" ovaj Emir, najprije je pobočnika ulovio u nekoj prepisivačini gled&unatoč Palagruže, pa sad i komitetliju po prisilnoj dužnosti .....

Sestro, jeli imamo one kreme za lice, ma dobro bit će im dobra i Nivea, jeli to moraju na recept ili kako, ma dajte im to do nove godine da ne placaju ove dodatne nove namete...

Sestro, pa šta je ovo, mi naručili iz štamparije uputnice a dobili neki časopis br.6 i rukometne diplome? Tko je to uostalom donio, pa poštar ne radi danas, kakooo neki teklič koji nosi QSL-ke, ma dajteeeee. Aj dobro, da vidimo kako je prošla ekipa u Kupu jadrana...

8)

9A7WA

Molim te ne spamaj temu, to je od tvog bivšeg prijatelja glavna
   preokupacija, napiši nešto u vezi IOCE ili u vezi sa njom, pretjerao si
   pazi da te ne bi Reni na kraju vozio.

73      de      9A7WA

9A4DB

Poznavajuci svu trojicu...dva covjeka i jednu spiju
moja prava i jedina misao je DDT

9A6R

Moj je sigurno čišći od tvoga,definitivno.Ali obećao sam ti da više neću s tobom ulaziti u rasprave.Ovo "ne laprdaj"si valjda pokupio dok si studirao tvoj fakultet S...m ti se na diplomu.Moš predavat na Sandžaku s njom.

73,9A6R

P.S.A ti Adame popij jedan Apaurin sa po litre pive da te smiri !