• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

IOCA

Autor 9A6R, 28. Prosinac 2008, 19:52:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Znači, sad znan ko me snima, ko je priča, još samo da saznam ko mi je pisa CV, i radija portret.
Moj Branko, atroke kolateralna žrtva !
A kad smo već ovdi, jel' blagajna HRS-a prima rublje i marke ? Pay-pal, morti?

73, Koki 9A2JG

P.S. Vidin, zaključali topic KJ II , puno se napisalo za jednu večer, triba na deke, ka poslin rata, stariji će se sitit...
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4QV

Hm, sestro, dajte malo tih apaurina, jel ima koja piva u frizideru? Nema? Dajte skočite u ambulantu ravnatelja, maznite mu nešto iz bara da probamo i ovaj recept uvaženog komitetlije po prisilnoj dužnosti.

Eh, sestro, šta mi bacili pod nos ovaj bilten zdrastvene organizacije. Aha, kažete da bi se DDT mogao korisno upotrijebiti na IOCI. Pa da imate pravo, ako ima komaraca koji grizu, to bi moglo pomoci, pogotovo na  ovim pješčanim otocima gdje ima tih komarčina....

Svjetska zdravstvena organizacija objavljuje da će ponovno preporučiti uporabu kontroverznog pesticida DDT-ja za borbu protiv malarije. Gotovo 30 godina uporaba DDT-ja je bila zabranjena zbog njegovih štetnih posljedica po okoliš. No, Svjetska zdravstvena organizacija kaže da će preporučiti uporabu tog pesticida na ograničeni način – za prekrivanje zidova u unutrašnjosti kuća. Kada se mala količina DDT-ja naštrca po zidovima, komarci koji već jesu u kući budu ubijeni, a oni izvana ne ulaze.

Ma vidiš ti, ma sestro jeli to ona stara poslovica, sve se plaća - sve se vraća

;D ;D ;D

9A6AA

Citat: 9A6R  u 28. Prosinac 2008, 21:46:10
...Ovo "ne laprdaj"si valjda pokupio dok si studirao tvoj fakultet S...m ti se na diplomu...

Kaže se, "kakim" ti se na diplomu. Taj izraz rabe u Saboru.
OK. Slažem se. Ti se meni imaš na što pokakiti a ja tebi nemam na što.
;D

Da li još uvijek šalješ one QSL-ke na kojoj je slika Palagruže koju sam ja osobno snimio, i tebi, kao vrijednom članu i suradniku IOCA "komiteta" poklonio? Pretpostavljam da se ponosiš njome.
I još si me zamolio da Romildu kažem koju dobru riječ o tebi kako bi pripremu napravio.
I tako bi...
U novu IOCA knjižicu staviti ću podatak da si bio član prvog IOCA "komiteta". Do not worry. Ipak, stvarao si IOCA povijest...

9A6AA

Adame, zovi sestru!
"DX never sleeps..."

9A9L

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Vidiš Branko, ko piše novu knjižicu ! Je li to besposlen pop i jariće krsti, ili, šta se babi tilo , to joj se i snilo, pokazat će bliska budućnost.

Moj Reni, priprema - sat rada, u našega štampadura mukte, ovako, nabija ti na nos gori od tebe. Ali, škola je škola, valja.

Vidi Leon, Adam spama, šta ne bi i on da ruku. Nazdravlje, ma tako se ne ponašate, drugovi, na topicima koje Vi otvorite.

73, Koki 9A2JG

9A6R

O ljudi moji pa di se ovaj gasi?Ja Romilda poznam prije tebe.Pa i sad bi mi kreirao kartu da ga zamolim.Da, dao si mi fotku za kartu,lijepa je i što sad?
Jel moram platiti neke penale,što?
Uhvatio si se mene kao da sam te ja rušio u svezi managerstva.Pa ja živim daleko od metropole.Nemam ti ja nikakve veze s tim kao što nisam imao utjecaja ni u IOCA komitetu.Pa sve si ti radio sam,jesi li bio manager ili nisi?
Ajde pobogu Emire pusti me na miru.Eno kažu neki da se radi paralelna diploma pa se pokušaj tamo ubacit ako te prime.Ja sam ti DX-er nisam političar.OK?
Nadam se da smo s ovim apsolvirali temu i da prestanemo zamarati čitateljstvo.
Imaš piće kad se vidimo.Bogati što ga ti zajuni......

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JG

666 , nije to sa božje strane. Ka i to piće. S apaurinom.

73, Koki 9A2JG

9A4QV

A Leone, dobra ti je ova šveste, samo ne vidimo jo IOCE...

Jel, se to meni učinilo, ili je već neko rekao uvaženom Kokiju da se baš pravi javlja, pa sestro dajte pustite ljude u ambulanti da spamaju, ma neka pričaju šta hoće, ionako ih ne čujemo, pojačajte taj radio, me ne taj, onaj drugi , da taj na R2 da čujemo što je novoga ....

A Reni, dobar ti je recept, pucaaaaa

9A7WA

Ma sam je dao otkaz u IOCA i onda se pokajao, e ne može to
 tako.Ne možeš bit i .....  i pošten. Igro je na kartu ma ne može to niko osim
 mene radit, ja sam bog IOC-e i nema drugih bogova osim mene, ja znam
 sve, ali prevario se, sad mu je bolje da šuti i da se ne mješa u to područje
 osim ako mu netko iz HRS-a ne da te ovlasti.Iskreno po ponašanju nije
 ni zaslužio.

73       de       9A7WA

9A6AA

Leone,
opasna ti je ta sestra... Adamovu još nismo vidjeli.

U međuvremenu, dok ne objavi njenu sličicu, pogodi o kojem se otoku radi na donjoj raritetnoj fotki. Koliko ja znam, to je jedina fotografija snimjena na tom zanimljivom otoku.
Ajd' pogađaj. Barem kontinent.

9A6AA

9A6R: Pravo zboriš. Ne izazivaj i ne insinuiraj. Znam da si poznavao Romilda dulje od mene ali očigledno ne dovoljno dobro. Ma, imam sve e-mailove iz tog vremena.
Ipak, ostani u miru.
9A7WA: Polako. Doči ćeš i ti na red.
"DX never sleeps..."

9A6R

Smatram da je najbolje da se više ne gadimo tu po forumu,nije to ugodno ni drugima čitati.Ja se i tako više ne bavim IOCOM,ti nisi manager,što je bilo bilo je i šlus.Ja bi s ovim završio ovo poglavlje(ako nemaš ništa protiv).

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4QV

Emire, ovo mora da je neki otok blizu neke Arapske zemlje.... tako mi to liči....

A moja sestra je anđeo, sve me sluša

A upravo mi je javila da ne trebam klikati na svoje slikice, da imam u racunalu software koji bombardira istu sdresu i nabija posjete, a sta bi ja bez moje šveste, ajde sestro pakuj, idemo kući, prošla je i ova, 23.00...

9A6AA

Adame, šokirao si me! Source? Nije valjda moja brzopletost preko e-maila?

I ti Reni isto. Eto prilike da 2JG nauči nešto od tebe.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7WA

Jedva čekam da ispovjedim sve svoje grijehe koje sam počinio
  na temu IOCA. Amen!!

73      de      9A7WA

9A7YY

Reni otvorio si ovaj topic pa ga možeš i zatvoriti ako te volja.
Po mom skromnom mišljenju ipak sve ovo prelazi granice dobrog ukusa. Upotrebljeni rječnik nije primjeren civiliziranom komuniciranju dviju suprotstavljenih strana. Ajde budite dobri pa se prestanite "častiti".

Što je bilo, bilo je. Ne može se vratiti, niti se itko treba čuditi što je 10 godina neartikuliranog vođenja IOCE dovelo do ovoga gdje smo sada. Bivši manager nema razloga na nama "trenirati strogoću" jer kako reče Mirko nismo ga mi ni otjerali. Sam je ponudio ostavku, ostavka je prihvaćena..........et voila.