• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Radio HRS

Autor 9A7WA, 23. Prosinac 2008, 17:43:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Pa dobro je zelje, šta fali zelju? Sami C vitamin, a zdravo  i za probavu, poboljšava prohodnost dišnih puteva, sve...

Ma Mirko , nemoj tako, evo dolazim u Kraljevicu pa ćemo čitat zajedno...

GG

PS - I ja očekujem koješta glede 9A FD, he he... I općenito... Dobra stvar je taj FD, friški zrak, zelenilo, svega ima... Kad je to bilo?

9A4QV

Što se tiče pretplate ni ja se nisam pretplatio jer mi ne odgovara ovo kašnjenje časopisa...
A što se rupe i informacija tiče, vrijedi stara poslovica iz susjedne nam države: "para vrti gdje burgija neće" samo moraš znati odabrati valutu  ;D ;D

QV

9A3VV

Možda je pitanje deplasirano ali se ne mogu sjetiti je li izašao Radio HRS broj 6/2010? Jučer mi je stigao QST broj 2/2011 pa ga upravo listam i tiho patim... ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

E pa sad Damire....i ti ga moraš...hmmm ;)
Budi ozbiljan...molim te!

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Ali ja samo pitam ;) Tko pita ne skita ;D
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Postavljaš nezgodna pitanja. ;)
NHF

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

73 Damir 9A3VV

9A3VV

I, što sad? Ušli smo prije par minuta u sedamnaesti dan mjeseca ožujka ljeta Gospodnjeg 2011 a da još uvijek nitko od mjerodavnih ne spominje prvi ovogodišnji broj časopisa Radio HRS :o Odlučeno je da će u ovoj godini Radio HRS izaći četiri puta. OK, nije baš nešto ali... Ni situacija u zemlji nije baš nešto pa je normalno da se to odrazi i na nas. Ali, zar ne bi netko odgovoran za komunikaciju HRS-a s članstvom mogao svekolikom hrvatskom radioamaterskom puku prišapnuti: Radio HRS broj 1/2011 je u pripremi, očekuje se da će do svojih čitatelja stići ... (neki orijentacijski datum, plus/minust tjedan dana)?

A zašto, a to je već negdje spomenuto, časopis ne bi izlazio u elektroničkom formatu (PDF)?
73 Damir 9A3VV

9A6AA

Citat: 9A3VV  u 17. Ožujak 2011, 00:09:33
... Radio HRS broj 1/2011 je u pripremi, očekuje se da će do svojih čitatelja stići ... (neki orijentacijski datum, plus/minust tjedan dana)?

Nije valjda da ga još nisi dobio?

9A6AA
www.9aff.com
"DX never sleeps..."

9A9L

9A6AA
www.9aff.com

Jel na lektoriranje i verificiranje????
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A3VV

Citat: 9A6AA  u 17. Ožujak 2011, 02:49:06
...
...
Po drugi puta ti odgovaram na pitanje (prvi je odgovor, nemam pojma zašto, završio u košu ::)) - nisam! I sad moje pitanje tebi jer od tebe se nadam odgovoru: A kada je distribuiran?
73 Damir 9A3VV

9A1AA

Časopis broj 1/2011 tek ovih dana ide u tiskaru. Sve ostalo je šala  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A3VV

Hvala Ivo! :) A ja povjerovao Emiru ::) Emire, Emire, sutra za kaznu plaćaš kavu! ;)

Znači, časopisa će ipak biti 8)
73 Damir 9A3VV

9A4W

Izgleda da ćemo časopis dobijati  jednom godišnje :P

73 Toma 9a4w

9A3VV

Da podgrijem temu ;) Danas mi je poštar, gle čuda, donio Radio HRS broj 1/2012. Broj dva će u distribuciju, ako se zvijezde poslože, vjerojatno koncem godine, ove nadam se. Broju tri se ne nadam :-\
73 Damir 9A3VV