• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Pozicija sile. Verbalni degenek. Još 8 dana.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A3VV

I što nakon osam dana? Što će nam se to dogoditi? ???
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9a6c

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 19:59:18
Pozicija sile. Verbalni degenek. Još 8 dana.

73, Koki 9A2JG

Ajde Koki, kakav degenek...

Martin ti samo po tko zna koji put pokušava bojom i veličinom slova ukazat na ono bitno u postu što tebi non-stop promiče.

Ako misliš da si odgovorio na to, evo pokušaj i ti uzvratiti istom mjerom, samo bez izviđača i sličnih poijesnih reminiscencija.

Imaš u izborniku iznad okvira za odgovor velik izbor alata za to.

Pa i ti malo izvršiš nasilje nad forumom.

NKZ

GG

9A2JG

Neću mu ja odgovorit, sve mu je Drago rekao.
Ja bio i prije tri dana u Ghetaldusa, a Vas tri ?

Evo vidin da se na vrhu stranice vrti Happy Easter - HRS. Koga ćete sad kaznit. Ja bi ga nagradija.

Pisa bi još, ali trčen na bakalar, oću i ja bit nesvisno dite, šta je reka pokojni Dino.

73, Koki 9A2JG

P.S. Još 7 dana.

9A3TA

Sorry, društvo, moram...

Koki, znaš kaj se meni vidi problem...

Sad bum ti ja napisal da je rekel: "Nazadno dite", za kaj je fasoval šamar...

A ti buš:

a) ignoriral ispravak netočnog navoda

b) okrenul priču na nekaj čist trećega

c) Tihomir bu ti kriv za krivi citat

d) predal buš kandidaturu za izbore 2015.g. i već sad počel skupljat potpise

e) sve od navedenoga

Alo, baba, nisi tiho odvalila, moraš hitno po baterije za slušni aparat...

A ak zamerite, a kaj vam ja morem.

Pozz Dado
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A2JG

Tako je Dado, ispravak netočnog navoda, ima sve na (svemoćnom) You tube, a i Reni ima snimljeno...

Sretan Uskrs, Tebi i obitelji.

73, Koki 9A2JG

9A2JK

Idemo ponovno. Martin 9A2JK, je moderator na forumu samo onda kada djeluje kao moderator.
Dakle, kada upozori na ponašanje protivno Pravilima ponašanja, kada obriše nečiji post i ''kazni''
zbog pisanja. Sve ostalo što 9A2JK piše, ima pravo kao i svi drugi članovi foruma, bio moderator ili ne.

Kao moderator želim samo napisati da neki postovi u ovoj temi nisu obrisani samo zato
da bi pokazao kako se na forumu ne raspravlja.

Ostatak ovog posta pišem kao običan član foruma.

Podsjetimo se, tema ovog posta je: Forum. Dakle ovdje možemo raspravljati i o tome kako se
piše na forumu HRS-a. Naravno da to uključuje i raspravu o tome da li moderatori dobro rade.

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 09:27:00
Dva na jednoga, deset na jednoga, pravda je na našoj strani....
...
Koki 9A2JG
Svaki član foruma ima pravo komentirati bilo čiji post. Kad zoveš CQ može ti se javiti svatko tko želi. Može te istovremeno
zvati jedan ili deset. Na Internetskom forumu se raspravlja tematski, ideja protiv ideje, mišljenje protiv mišljenja,
nevažno tko je rekao i kakav je taj koji je to rekao. Na 99,99 % foruma članovi su anonimni i ne prijavljuju se pod pravim
imenom. Na forumu HRS-a nismo anonimci i to je možda jedina razlika od drugih foruma. Na niti jednom forumu, bez obzira
što su članovi anonimni, nisu dopuštene nikakve osobne kvalifikacije radi izrečenog mišljenja ili stava
(ti si takav i takav i sl). Može se samo izreći protivno mišljenje u okviru teme. U protivnom moderator briše post i poduzima
akcije opisane u Pravilima svakog foruma.

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 12:17:48
...
osnovna uvreda, svakog tvog posta, se nalazi u fusnoti.
...
Koki 9A2JG
Na forumu ne postoji nešto što se zove ''fusnota''. To je potpis. Koki, tvoj potpis je ''Nulla dies sine linea'' -
Ni jedan dan bez poteza. Da li je pristojno to komentirati? Potpis je osobna stvar svakog pojedinca.
Mislim da je time sve rečeno.

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 12:17:48
...
P.S. Kad tvoja generacija ne može smisliti smislen odgovor, poziva se u pomoć Wikipedija. Bujrum !
Ovo se jednostavno ne radi. Da li je zaista ovome potreban komentar?

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 17:10:21
Dragi Martine, kad ti mene javno pitaš, pri kandidaturi za neznatnu dužnost člana IO, mogu mislit koliko
imaš spremljenih pitanja za kandidata za predsjednika.

Koki 9A2JG
Ne pitam ja tebe sve što ne valja. Pitanje je jednostavno. Svi registrirani članovi mogu vidjeti ''Koš'' u kojem su
sve obrisane poruke u ovom mjesecu. Pitanje je vrlo jednostavno:
Koja od tih poruka nije trebala biti obrisana? Pitanje sam posebno naglasio da se jasno vidi.

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 17:10:21
....
Poslije Kraljevice, dragi Martine, 1:1, u svako doba, na mediju po tvom odabiru. Spremi argumente. Moji su i uvezani.

Koki 9A2JG
Poslije Kraljevice ti više nećeš biti kandidat za IO HRS-a. Pitam o forumu u forumskoj temi.

Citat: 9A8DU  u 09. Travanj 2009, 19:08:33
...
,nego reci štoti znače ta crvena slova?
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
Velikim slovima i/ili drugom bojom u forumskim raspravama želimo naglasiti dio teksta za koji mislimo da je u
našem postu posebno važan.

Citat: 9A2JG  u 10. Travanj 2009, 07:06:24
...
Evo vidin da se na vrhu stranice vrti Happy Easter - HRS. Koga ćete sad kaznit. Ja bi ga nagradija.
...
Što sad pak tu ne valja? Molim nemojte komentirati. Hvala. Martin, običan član foruma.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JG

Dragi Martine, totalno si me razočarao. Minimalni kulturološki nivo, da ne rečem i civilizacijski, jest ne vrijeđati druge. Ako ti radiš advokaturu za Tihomira, koji u potpisu stalno drži Sa budalama se ne raspravlja, onda ja i ti NEMAMO što razgovarati.

Nosim naočale, pri zdravoj sam pameti, bez opijatnih sredstava, i NE MORAŠ nikome, pa ni meni stavljati VEĆI FONT i CRVENA slova. To je toliko uvredljivo, da te je i hoch moderator odma uzeo u zaštitu, i dao svoj prilog u tvoju obranu.

Ne jednom sam te pozvao na dijalog, čak i u Kraljevicu, odbio si, što još hočeš? Da se s tobom prepucavam preko foruma? Ne, hvala lijepo, to nije moj stil, ni manira ponašanja.

Točno je da poslije Kraljevice neću biti više kandidat za člana IO, samo ostat ću isti Koki, kao i do sada.
Točno je i to, da ste se više bavili mojom kandidaturom, nego za sve predsjedničke kandidature u samostalnoj Hrvatskoj ! Šta sve niste secirali, od mjesta rođenja, do broja (napisanih) diploma, i završenih škola. Sve vam uzalud. Jer upamtite, više nisam napisao, nego što jesam.

I na kraju, meni je osobno veoma drago što se vrti Sretan Uskrs na vrhu. Tu ZAISTA nije potreban komentar.

73, Koki 9A2JG

9A3VV

Citat: 9A2JG  u 10. Travanj 2009, 09:33:03
...pri zdravoj sam pameti, bez opijatnih sredstava...
:o
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A8MM

Citat: 9a4qv  u 03. Ožujak 2009, 19:51:26
Malo vidim neke postove sa strane, pa malo ih nema, pa sat je pomaknut, pa nije pomaknut, nemam blage veze??

Pozdrav svima.

Upgrade jFusiona je stigao, i od pred par minuta je aktivan na hamradio.hr. Please javite ako primjetite neka nelogična ponašanja (na primjer, kao što je prije bio slučaj s ne-prikazivanjem pojedinih stranica) da na pravi način reagiram :)
Ja sam ga malo testirao, i koliko sam ja uspio primjetiti, radi u redu. Ali ja sigurno nisam mogao proći sve kombinacije, pa očekujem vaš feedback.

Marko, 9A8MM

9A8A

Citat: 9A8MM  u 15. Travanj 2009, 17:11:29
Citat: 9a4qv  u 03. Ožujak 2009, 19:51:26
Malo vidim neke postove sa strane, pa malo ih nema, pa sat je pomaknut, pa nije pomaknut, nemam blage veze??

Pozdrav svima.

Upgrade jFusiona je stigao, i od pred par minuta je aktivan na hamradio.hr. Please javite ako primjetite neka nelogična ponašanja (na primjer, kao što je prije bio slučaj s ne-prikazivanjem pojedinih stranica) da na pravi način reagiram :)
Ja sam ga malo testirao, i koliko sam ja uspio primjetiti, radi u redu. Ali ja sigurno nisam mogao proći sve kombinacije, pa očekujem vaš feedback.

Marko, 9A8MM

Pozdrav !

Ja vidim slijedeće:

- dodjem na početnu stranu, logiram se, udem u FORUM, želim li nešto napisati moram se ponovno logirati ?
- otvorim npr. u forumu WEB sa lijeve strane ispod izbornika nestanu aktuelne teme ?
- dodjem na početnu stranicu, idem nešto čitati, ekran se proširi i želim li vijeti cijeli red moram onim "kursorom" šetati   lijevo-desno da vidim cijeli red ?
- ne radi više ono da klikneš na Hrvatski radioamaterski SAvez pa da dodješ na početnu stranicu?

Neznam da li to mora tako raditi ?

Dovidjenja u Kraljevici !

73's Mark

9A4MF

Kliknem za zadnji forum od Marka, ono mi izbaci profil od Marka ??? Vratim na početnu te ponovno ista stvar, tek u trećem pokušaju sam uspio otvoriti forum gdje sam želio ::) no to nije strašno samo da ne bude i grih stvari

Lijepi pozdrav iz Lipika

73 Miro ;)

9A8MM

Citat: 9A8A  u 16. Travanj 2009, 06:37:43
- dodjem na početnu stranu, logiram se, udem u FORUM, želim li nešto napisati moram se ponovno logirati ?

Dali se to događa svaki put ili se to dogodilo samo prvi put nakon upgradea?

- otvorim npr. u forumu WEB sa lijeve strane ispod izbornika nestanu aktuelne teme ?

Tako je, i prije tema nje bilo. Teme su prisutne samo na naslovnoj stranici.

- dodjem na početnu stranicu, idem nešto čitati, ekran se proširi i želim li vijeti cijeli red moram onim "kursorom" šetati   lijevo-desno da vidim cijeli red ?

Daj mi please link na stranicu/stranice gdje ti se to događa, da mogu pogledat i isprobat.

- ne radi više ono da klikneš na Hrvatski radioamaterski SAvez pa da dodješ na početnu stranicu?

To sam maknuo, jer ako forumu pristupaš direktno (www.hamradio.hr/forum/) znači da si namjerno išao baš na forum, a ako ideš preko naslovne stranice, uvijek imaš link "Početna stranica" vidljiv na ekranu.

Marko, 9A8MM

9A8MM

Citat: 9A4MF  u 16. Travanj 2009, 07:46:18
Kliknem za zadnji forum od Marka, ono mi izbaci profil od Marka ??? Vratim na početnu te ponovno ista stvar, tek u trećem pokušaju sam uspio otvoriti forum gdje sam želio ::)

Hi Miro.

Za ovaj konkretan slučaj: ako klikneš na "9A8MM" dobit ćeš moj profil, a ako klikneš na "forum" dobit će post koji tražiš. Klik na topic vodi na topic, klik na autora vodi na profil.

Marko, 9A8MM

9A8A

Citat: 9A8MM  u 16. Travanj 2009, 07:49:42

Dali se to događa svaki put ili se to dogodilo samo prvi put nakon upgradea?

Sada se dogadja svaki puta ?

Daj mi please link na stranicu/stranice gdje ti se to događa, da mogu pogledat i isprobat.

Meni se to dogadja na svakoj stranici, možda je kod mene greška ?

Marko, 9A8MM

73's Mark