• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5CW

Odlicno Markić... super Markić ;)
Kaj se ne bu viorila zastava?  :P

73

ps. stavi nam kozu u banner  ;D
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4QV

Marko, koji si to k.... za.... ?
Malo vidim neke postove sa strane, pa malo ih nema, pa sat je pomaknut, pa nije pomaknut, nemam blage veze??

Počelo me to nervirat, a kad je tako ja zatvorin stanicu u ovome slučaju izbrišem u potpunosti hamradio adresu iz računala...

QV

9A2JK

Glasam ''ZA'' ovakav prikaz posljednjih postova na forumu.

Hvala za povratak SARC News Feed-a.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A8MM

Citat: 9a4qv  u 03. Ožujak 2009, 19:51:26
Marko, koji si to k.... za.... ?

:)
Nu, pomalo... znan za grešku, i čekan odgovor od likova koji su napravili ovu komponentu za spajanje. Valjda ćemo brzo riješit, oni ili ja, tko prije :)

Marko, 9A8MM

9A9L

Marko, Ima li sanse da se stavi neki gumbek za povratak na pocetnu stranu iliti na naslovnicu.
Kad se napise odgovor vraca na forum i onda je problem otici na pocetnu stranu. I nemogu citat staviti u odgovor. Na klik ne reagira..

Hvala
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A9L

Cini mi se da nema. Da je nekom drugom odgovoriti onda bi valjda bar neku recenicu napisao. Naravoucenije....moras pljuvati da bi ti se neko udostojio odgovoriti.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A8MM

Citat: 9A9L  u 07. Ožujak 2009, 11:32:42
Cini mi se da nema. Da je nekom drugom odgovoriti onda bi valjda bar neku recenicu napisao. Naravoucenije....moras pljuvati da bi ti se neko udostojio odgovoriti.

Hi Leon.

Ispričavam se što nisam prije odgovorio na tvoje pitanje. Je, moguće je da se to napravi. To nije jedini upit, i rješavam ih kako dolaze. Također, ne želim da se ovo protumači na način: "da je netko drugi pitao, riješio bi odmah". Bit će...

Marko, 9A8MM

9A9L

Pa vidim da kad Koki ili Drago nesto izkomentiraju odmah se skace....valjda strah???!! I vidis da nisam poslao pozurnicu jos bi cekao na bilo kakav odgovor.  Stvarno na zivce ide ovo kad se iz foruma nemoze vratiti na pocetnu stranu.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A8MM

Citat: 9A9L  u 07. Ožujak 2009, 12:13:07
Stvarno na zivce ide ovo kad se iz foruma nemoze vratiti na pocetnu stranu.

Evo, sada se može. Na vrhu stranice foruma, lijevo gore, piše: "Hrvatski Radioamaterski Savez". Klikom na taj tekst ide se na naslovnicu portala Hrvatskog Radioamaterskog Saveza.

Citat: 9A9L  u 07. Ožujak 2009, 12:13:07
Pa vidim da kad Koki ili Drago nesto izkomentiraju odmah se skace....valjda strah???!!

Trebam li ovo komentirati? Bolje ne...

Marko, 9A8MM

9A9L

Hvala Marko.
I nemoj komentirati jer bvi nas to odvelo daleko.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A9L

Marko...
ajd mi molim te objasni zasto nemogu umetnuti citat. Jel ja nesto grijesim ili je to neka djecja bolest..???

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A8MM

Citat: 9A9L  u 07. Ožujak 2009, 12:44:01
ajd mi molim te objasni zasto nemogu umetnuti citat. Jel ja nesto grijesim ili je to neka djecja bolest..???

Citat radi odlično u zadnje vrijeme, pa mislim da je nešto kod tebe. Probaj ponovno učitati stranicu, ili se odlogirati i logirati ponovno. Javlja li ti se neka greška?

Ovo vrijedi za svih:
- kada mi prijavljujete greške, probajte mi javiti što više podataka (koji citat, koja stranica, koji web preglednik koristite, ...)
- situacije u kojima se događa (uvijek, samo kad se logiram, ...)
- javi li vam sustav neku grešku?

Tako lakše mogu reproducirati i grešku i pokušati je otkloniti.

Tnx!

Marko, 9A8MM

9A6AA

Citat: 9A9L  u 07. Ožujak 2009, 12:44:01
Marko...

Jel' to to?

Leone mijenjaj taj preglednik...

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2JG

Leone ne širi neistine. Danas je prvi put reagirao Marko na nešto što sam uočio u zadnja dva dana, i to napisao. Jedan jedini put sam ga zvao telefonom, prošli mjesec, i to da namjestim postavke u drugog operatora na kompjutoru. Je li to "skakanje" na svaku moju riječ? Svašta !

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A9L

Marko....Nikakvu gresku mi ne prikazuje, probao sam i odlogirati sebe, probao sam izaci iz programa i ponovo uci.
Browser je Mozila firefox 3.07. I dalje 0...zero nista

Koki... ne pricaj bez veze....ako ti je pamcenje slabo probaj sa antisklerinom ili necim slicnim. Ili idi unazad pa si citaj. Dozvoljavam da od silnog jurenja po blogovima i po topicima vise neznas sta si gdje pisao.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM