• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Citat: 9A7WA  u 05. Travanj 2009, 20:42:34

Rekao sam da neću pisati, ali moram dati na znanje:

Kažnjen sam nepravedno 29.03. na sedam dana   .....
          Do danas popodne kasno nisam mogao na forum a računat znam, i na dane i na sate
          Još uvijek na vrhu piše da sam kažnjen 29.03.,  na forumu mogu pisati kako se vidi
          Tko je kriv i zašto mi nakon isteka 7 dana nije omogućio pristup forumu ?
          Pisati više neću iz meni znanih razloga.

73          de          9A7WA

Mirko, sve što mogu reći je da ću pogledati s web masterom u čemu je kvaka.  Možda glupi program zabranu računa od sutra, a primjeni je odmah, ne znam.

Moderator samo popuni obrazac i dalje sve ide automatski.

Dobit češ odgovor.

Pisanje je slobodno.

GG

9A2JG

Dragi Gorane,
i floskulu o izbacivanju iz kluba, i prijetnje bejzbol palicom, si napisao nakon mog posta, a da prije ni poslije nije nikoga bilo kome si se obraćao, niti ko tebi, ni na puškomet. Nismo bedaci, ni ti, ni ja, a ni čitatelji.

Da završim kratko, ne ulizujem se biračkom tijelu jer mi to nije stil, ali (ponavljam se) da vi, moderatori, svojim postupcima pokušavate kanalizirati javno mijenje RA u Hrvata, očigledno je. Da li Vi to radite namjerno, svjesno ili nesvjesno, ne istražujem.

Jedan od dobrih primjera obrisanog posta (koji ću ponoviti) je na temu Kraljevice.

I ovim putem želim iskreno ponoviti svako dobro koje želim,

73, Koki 9A2JG

P.S. Ako je opet na djelu parcijalna amnezija, da te podsjetim, sagu o UDBI je počeo ADAM sa sjedištem Udbe u Đorđevićevoj ulici u Zagrebu, a tu istu sagu ste "obogaćivali" Ti i Tihomir, dok se nije pokazalo ono što sam tvrdio od početka da je to laž, te da se svjesno stavlja moje prezime u kontekst UDBE iz samo autoru znanih razloga.
Nakon toga ste ušutili, on bez kazne, niko nikome, ka da nije ni bilo. Right ?
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 06. Travanj 2009, 07:30:40sagu o UDBI je počeo ADAM sa sjedištem Udbe u Đorđevićevoj ulici u Zagrebu, a tu istu sagu ste "obogaćivali" Ti i Tihomir

Koki, pregledao sam navedenu temu, ako pročitaš što sam ja napisao, a ne što si ti htio pročitati, onda ćeš vidjeti da sam na tu temu samo jednom pisao i to da istu ulicu neki zovu Đorđićeva a neki Đorđevićeva, prihvati to ili ne, meni svejedno. Zar se više ne smije niti postati u "tvoje" teme ? A to što tebe akrobatska logika natjera na "obogaćivanje" je tvoj problem i protiv toga ja ne mogu baš ništa.

Zato MOLIM JAVNU ISPRIKU što dovodiš moje ime u vezi sa udbom. Za to nije kriv Adam, ti si taj koji je doveo moje ime u vezi sa udbom ! Kako je sada meni ? Kako se ja sada odjećam ? Teško mi je... Pliz, ispričaj mi se, bar jednom...

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Dragi Tihomire, da sam zločest, citirao bi ono što piše u fusnoti tvoga posta, ali nisam.
Upamti, jednom za svagda, da ulice imaju svoja IMENA, koja nisu podložna zvanju, kako ih ko zove.
Stoga ti se nemam za što ispričati, mogu samo ponoviti činjenicu da si (svjesno, ili nesvjesno) mutio vodu.

Tebi i obitelji želim sve najbolje za Uskrs,

73, Koki 9A2JG

9A2JG

Evo gledam jutros, s lijeve strane, zadnjih deset naslova. Od njih deset , 6 potpisuje Urednik. Da li je to forum, ili nešto drugo? Da citiram druge, ne sebe, nije zgodno, da li nas to vraća u jednoumlje? Već viđeno?

Pregledajte ovaj forum zadnja dva mjeseca, koliko su tema otvorili moderatori, a koliko svi ostali. Da li su oni dobili "zadatak" da nas usmjeravaju, "razigravaju" , ili da nas dovedu na "pravi put" ?

Prava tema za Veliki četvrtak.

73, Koki 9A2JG

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 07:02:06
Evo gledam jutros, s lijeve strane, zadnjih deset naslova. Od njih deset , 6 potpisuje Urednik. Da li je to forum, ili nešto drugo? Da citiram druge, ne sebe, nije zgodno, da li nas to vraća u jednoumlje? Već viđeno?

Piši i ti Koki. Da li ti netko brani? Otvori radioamatersku temu.
Evo ideje, predlažem da započneš temu: ''Kako napraviti prvih 100 IOCA?''.
Uvjeravam te da nas ima mnogo (starih i mladih) koje to zanima.
Naravno da možeš i o drugim radioamaterskim temama.
Molim te samo nemoj o kalendaru. Već viđeno.
Siguran sam da svi imaju kalendar, a TV kalendar mogu gledati svaki dan na HRT-u.

Da citiram druge, ne sebe, nije zgodno, da li nas to vraća u jednoumlje? Već viđeno?
Već viđeno? Naravno!

Pregledajte ovaj forum zadnja dva mjeseca, koliko su tema otvorili moderatori, a koliko svi ostali. Da li su oni dobili "zadatak" da nas usmjeravaju, "razigravaju" , ili da nas dovedu na "pravi put" ?
Zadatak kažeš?!? E, tu imaš 100% pravo. Moderatori su zaista dobili od IO HRS-a
''zadatak''. Više o tom ''zadatku'' možeš pogledati na početnoj web stranici HRS-a
i/ili u prvoj forumskoj kategoriji. Tamo gdje piše ''Dobro došli!''

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9a6c

Da citiram druge, ne sebe, nije zgodno, da li nas to vraća u jednoumlje? Već viđeno?

73, Koki 9A2JG

Da ne dužim puno, ali obzirom da sam prozvan i ne razumijem, molio bih pojašnjenje:

- je li otvaranje tema ograničeno bilo kome?
- koja bi praktična svrha bila tog "zadatka"?
- da li su registrirani korisnici u tolikoj nesvjesti da ih treba "voditi" za ruku po forumu?
- je li "pravi put" nužno i "krivi put"?
- o kakvom jednoumlju se radi?

Ukoliko je to ikome zanimjivo, može se vidjeti koliko je tko otvorio tema i koliko postova poslao  u karijeri. Svojedobno se pojedinim korisnicima zamjeralo javljanje pod pojedinim naslovima, a sad im se zamjera otvaranje naslova pa bi zlonamjeran netko mogao pomisliti da nas to vodi u jednoumlje, iliti pravi put u kojem bi "nepoćudnima" bilo najpametnije da zanemare forum. Što bi možda stvarno bilo "najpametnije" ;D

Na kraju jedno osobno pitanje - obzirom da nekolicina stalnih pretplatnika na forumu ima potrebu da me osim imenom, prezimenom , nadimkom ili pozivnom oznakom naziva kojekako, da li to predstavlja otvoren poziv na uzvratnu utaklmicu?

Na relaciji Urednik - Nerednik?

Predlažem da se zadržimo u okvirima.

NKZ

GG

9A2JG

Dva na jednoga, deset na jednoga, pravda je na našoj strani....
Drugovi i gospodo, zašto ne učinite statistiku druge vrste, koliki je postotak izbrisanih postova i zaključanih tema, koje ste Vi otvorili, a koliki  koje su otvorili neistomišljenici, ili "kažnjenici" ? Rezultat bi Vam začepio usta.

Uredniče, s tobom uvijek javan dijalog, ali poslije izbora, i pod jednakim uvjetima. Za sada su diskriminirajući po neistomišljenike. Ako je opet na djelu parcijalna amnezija, ponovit ću, dva puta sam javno, i jedanput u mailu pitao moderatora zašto sam kažnjen , nisam (kao što predobro znaš!) dobio odgovora od njega!
Tebe sam dvaput javno pitao kako to da sam za spominjanje (doslovce) vjerskih običaja u zemlji gdje je 94 % vjernika dobio kaznu od tebe, a tvoj moderator otvorio vjersku temu (svaka mu čast za to, iako sam ga ja i po tom pitanju bio, bez ikakove namjere, pretekao) , i kazne nema! A kleli ste se u poštenje, i retroaktivne kazne !

Dobio sam materijale za Skupštinu. Ima stvari koje su mi po volji, i koje nisu, kao kod svakoga od nas.
U planu i programu kandidata za predsjednika stoji, kada govori o forumu," treba postaviti jasno definirana pravila ponašanja, koja će biti transparentna i jednaka za sve, u skladu sa demokratskim normama".
Da bi čovek reč rekel.
Prvi sam, koji će ga, poslije izbora, javno podsjetiti na ponuđeno, ako pođe po krivu. Javnost ima isuviše materijalnih dokaza da će sa ovom ekipom moderatora i poći po krivu. Obrnutih , nažalost po HRS, nema.

Na kraju, ali vrlo važno, jer su to SVI psovači i vrijeđači poslije uzeli zdravo za gotovo, upravo si ti, dragi Gorane, a poslije tebe žurno nastavio, 6AA, "uveo" praksu oslovljavanja imenom i prezimenom na ovom forumu. I budala zna zašto, da bi sugovornika pokušao poniziti ili mu umanjiti poziciju, samim postojanjem njegovog imena i prezimena, takvo kakvo jest.

Zbog toga, i sijaset drugih razloga, ti si elementarna nepogoda usred demokracije, za ovaj forum.

Ostajte mi zdravo, i u miru,
Koki 9A2JG

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 09:27:00Zbog toga, i sijaset drugih razloga, ti si elementarna nepogoda usred demokracije, za ovaj forum.

Eto, ipak se može na jedan uljudan, fin i kulturan način vrijeđati, ne moraš imati niti argumente za svoje navode, cilj je osoba a ne sadržaj.
Kako znanost (logika) obrađuje ovakave rasprave možete pročitati na:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !

9A2JG

Dragi Tihomire,
osnovna uvreda, svakog tvog posta, se nalazi u fusnoti. Cilj je osoba, ali u njegovom pisanju, ne u mome.
Bojeći se za sudbinu (napisanih) argumenata, od predizbornih aktivnosti bivše Izborne Skupštine, do danas, sve je isprintano, sačuvano, i otrgnuto zaboravu. Da se ovakvi, kao ti ne bi čudili kad im podastremo dokaze za koje ti tvrdiš da ih nema.

Još jednom, sretan Uskrs Tebi i Tvojima,
Koki 9A2JG

P.S. Kad tvoja generacija ne može smisliti smislen odgovor, poziva se u pomoć Wikipedija. Bujrum !

9A6XX

Vrah je veli, triba čuvat dokaze!

No, činjenica je, R-2 ne radi!

73,
Hrle - 9A6XX

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 09:27:00

Dobio sam materijale za Skupštinu. Ima stvari koje su mi po volji, i koje nisu, kao kod svakoga od nas.
U planu i programu kandidata za predsjednika stoji, kada govori o forumu," treba postaviti jasno definirana pravila ponašanja, koja će biti transparentna i jednaka za sve, u skladu sa demokratskim normama".
Da bi čovek reč rekel.
Prvi sam, koji će ga, poslije izbora, javno podsjetiti na ponuđeno, ako pođe po krivu. Javnost ima isuviše materijalnih dokaza da će sa ovom ekipom moderatora i poći po krivu. Obrnutih , nažalost po HRS, nema.

Koki 9A2JG

Svatko tko želi može pogledati obrisane postove u kategoriji ''Koš''.
Od 01.04.2009. do danas, u ''Košu'' se nalazi više od 73 (slovima: sedamdesettri)
obrisana posta.

Koki, reci mi, koji od tih postova nije trebao biti obrisan?

Molim jednostavan odgovor na moje pitanje. Svekolika radioamaterska javnost
ima pravo i mora znati što o tome misli kandidat za IO HRS-a.

Ovo je tema o forumu HRS-a. Neobično je važno da kandidat za IO HRS-a
jasno kaže svoje mišljenje kako on vidi forum u budućnosti. Tim više što
stalno tvrdi da na forumu nešto nije dobro.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 12:17:48P.S. Kad tvoja generacija ne može smisliti smislen odgovor, poziva se u pomoć Wikipedija. Bujrum !

Etega, cijelu generaciju karakterizira.
Upravo ti o tome piše gornji link, ako ne voliš wikipediju, eto na

http://www.forum.hr/showthread.php?t=30255

čovjek je dobro objasnio ad hominem i druge pogreške u logičkoj argumentaciji.
Dobro štivo za svakoga za bolje argumentiranje.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------

9A2JG

Dragi Martine, kad ti mene javno pitaš, pri kandidaturi za neznatnu dužnost člana IO, mogu mislit koliko imaš spremljenih pitanja za kandidata za predsjednika.
Ja ću tebe, i tebi slične, pitati, jednostavnim jezikom, kada je ijedan aktuelni član IO odgovarao na IKAKVA pitanja o radu foruma ? Ne napreži mozak, ja ću ti šapnuti, NIKADA.

Vrlo je opasna teza "on stalno tvrdi", jer daje paušalne ocjene.
To je iskrivljavanje istine, a SVE što (po mom sudu) ne valja, to sam i napisao. Ako se ne sječaš, pošaljem ti, samo ima toga malo i poviše.

Tihomire, sve sam ti stoput rekao, ne ponavljaj se, nikoga ja ne ocjenjujem, nego zapažam tip ponašanja.

Na kraju, Martine, uvreda je nekome pisati crvenim slovima, i to još većim fontom.
Dokaz više da vas tri moderatora govorite i nastupate sa pozicija sile, i (nazovi) vlasti. To čini moju i Vašu diskusiju nemogućom.

Poslije Kraljevice, dragi Martine, 1:1, u svako doba, na mediju po tvom odabiru. Spremi argumente. Moji su i uvezani.

Sretan Uskrs, tebi i tvojima,
Koki 9A2JG

9A8DU

Citat: 9A2JK  u 09. Travanj 2009, 13:03:00
Citat: 9A2JG  u 09. Travanj 2009, 09:27:00

Da bi čovek reč rekel.

Koki 9A2JG

Svatko tko želi može pogledati obrisane postove u kategoriji ''Koš''.
Od 01.04.2009. do danas, u ''Košu'' se nalazi više od 73 (slovima: sedamdesettri)
obrisana posta.

Koki, reci mi, koji od tih postova nije trebao biti obrisan?

Molim jednostavan odgovor na moje pitanje. Svekolika radioamaterska javnost
ima pravo i mora znati što o tome misli kandidat za IO HRS-a.

Ovo je tema o forumu HRS-a. Neobično je važno da kandidat za IO HRS-a
jasno kaže svoje mišljenje kako on vidi forum u budućnosti. Tim više što
stalno tvrdi da na forumu nešto nije dobro.

73
Martin 9A2JK
Pozdrav,Martine čitajući tvoj tekst,podsjetime na Sarajevsko OSLOBOĐENJE ono prije ratno neznam dali sada postoji,nedao bog moderatorima gumene palice(PENDREK),nego reci štoti znače ta crvena slova?
73 Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???