• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8MM

Citat: 9A3VV  u 30. Ožujak 2009, 00:01:02
Za 9A8MM:

Neće mi browser Firefox v. 3.0.8 otvoriti stranicu 42 podforuma Ham spirit i demokracija ??? Bojim se da ću nešto važno propustiti ;D

Forumu pristupaš preko www.hamradio.hr ili www.hamradio.hr/forum? :)

MM

9A3VV

Bog me ubio ako znam kojim sam od ta dva puta sinoć pristupio na forum ??? Uglavnom, sada sam ušao preko glavne stranice, sa nje ušao u forum i iz cuga otvorio 42. stranicu znamenite nam trakavice bez problema. Je li u pitanju pristupni put ili neki gremlin - ne znam, uglavnom sada radi. I, što je najvažnije, vidim da ništa važno niti pametno nisam propustio ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6XX

i tako su meni jučer skinuli post, a ja sam mislio ozbiljno.

nekima je dozvoljeno pisanje gluposti, a ja ne mogu napisati jedan konstruktivan prijedlog. eh

73,
Hrle - 9A6XX

9A8DU

Citat: 9A8MM  u 30. Ožujak 2009, 07:40:38
Citat: 9A3VV  u 30. Ožujak 2009, 00:01:02
Za 9A8MM:

Neće mi browser Firefox v. 3.0.8 otvoriti stranicu 42 podforuma Ham spirit i demokracija ??? Bojim se da ću nešto važno propustiti ;D

Forumu pristupaš preko www.hamradio.hr ili www.hamradio.hr/forum? :)

MM
Marko pozdrav,kako meni neuspjeva odjaviti se,evo napravim odjavu a ono ni da bi.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8MM

Citat: 9A8DU  u 31. Ožujak 2009, 09:41:11
Marko pozdrav,kako meni neuspjeva odjaviti se,evo napravim odjavu a ono ni da bi.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)

Pozdrav.

Ako se želiš odjaviti, trebaš to napraviti s glavne stranice (www.hamradio.hr). S nje se ujedno i prijavljuješ, i to je jedinstveni login za portal i forum.

Marko, 9A8MM

9a6c

Mala napomena korisnicima.

Kako bi svim posjetiteljima foruma olakšali snalaženje i komunikaciju, savjetujem korištenje smajlića za izražavanje skrivenih misli ili aluzija, kako se napisano ne bi shvaćalo doslovno.

Ako treba smonitirat ćemo pun kontejner novih smajlića :D

GG

9A2Y

Kad sam ja jutros pitao:"Gdje je #4 srtanica teme "Izbor novog Predsjednika",moj post je svršio u Koš.Ali ovo prolazi,za čudo.Svašta,,,
      9A2Y

9A9L

Gospodine Glavni....
Mislim da je to sa smajlicima u redu ali isto tako mislim da bi trebao upozoriti svoje "moderatore" da prijetnje tipa nabavit cu veci kontejner nisu prikmjerene. No svako svoje zna, samo sto postoji ona tko bi gori sad je doli.......nista nije dovjeka. Neki ce trebati pogledati u oci nekoga i kad se situacija izmjeni. Sto se mene tice ja sam vec jednom izletio zato sto sam jednoj webmasterici rekao sta je ide i to vrlo fino.....Kao sto se vidi ja sam jos uvijek ovdje ali nje vise nema. I koliko sam vidio u pravilima, moderatori nebi trebali sudjelovati u prepucavanjima. Pogledaj samo postove gje se moderator raspravlja na forumu. I cak sam sebi ne napise OFF TOPIC. Zalosno ali istinito. Kako je lijepo dobiti vlast u ruke.....!!??
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A7YY

Citat: 9A2Y  u 03. Travanj 2009, 15:36:39
  Kad sam ja jutros pitao:"Gdje je #4 srtanica teme "Izbor novog Predsjednika",moj post je svršio u Koš.Ali ovo prolazi,za čudo.Svašta,,,
      9A2Y

Nije svašta Milane, pročitaj par postova poviše što je napisao Marko (ne jednom) pa ćeš vidjeti zašto ne možeš otvoriti stranicu xyz.

Moramo se svi naučiti koristiti forum, a prvi koraci su najteži.

PS.
Leone zar moderator mora otići u samostan?  ;)

9A2JG

I koliko sam vidio u pravilima, moderatori nebi trebali sudjelovati u prepucavanjima. Pogledaj samo postove gje se moderator raspravlja na forumu. I cak sam sebi ne napise OFF TOPIC. Zalosno ali istinito. Kako je lijepo dobiti vlast u ruke.....!!??

Prvo Leone, pozlatila ti se ruka, drugo , imaš piće od mene, treće, najvažnije, ovakvi su jer je neko postavio vukove da janjad čuvaju, to smo ja i Mirko odmah konstatirali, ali zaludu, nemaš kome reć. Do Kraljevice.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A9L

Citat: 9A7YY  u 03. Travanj 2009, 16:23:52

PS.
Leone zar moderator mora otići u samostan?  ;)
Netreba u samnostan, ali ne i prijetiti. Uvijek postoji pristojan nacin da se upozori a ne prijeti.
Kod nas se kaze ...u jednom selu se groze u drugom se ne boje.

Moderator bi trebao biti taj koji upozori na lijep nacin a ne da prodaje strahovladu. To smo imali nekad. Vise ne. A i vlast nikad nije dovijeka.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A7YY

Leone ne doživljavam ja ovo kao vlast već kao nemilu obavezu koju netko treba napraviti. Jadna ti je ovo vlast, ma što neki mislili o tome. A ako si ono o većem kontejneru shvatio kao prijetnju onda...........nemam komentara.
Zar je prijetnja kad forumaše pozovem da poštuju pravila foruma koja su prihvatili samim činom pristupanja forumu?

No hard feelings.  ;)

9A2JK

Citat: 9A9L  u 03. Travanj 2009, 15:53:40
Gospodine Glavni....
Mislim da je to sa smajlicima u redu ali isto tako mislim da bi trebao upozoriti svoje "moderatore" da prijetnje tipa nabavit cu veci kontejner nisu prikmjerene.

Leone, lave, moram malo komentirati tvoj post. Ovo što ću napisati nije odgovor
tebi, nego komentar svima koji čitaju i imaju dobre namjere uključiti se u raspravu.

Načelno, moderatori ne bi trebali sudjelovati u prepucavanjima (namjerno pišem
riječ prepucavanjima). U posljednjih par godina pojedinci ovaj forum iskorištavaju
za osobna prepucavanja i tu je problem. Ne u moderatorima. Moderatori samo pokušavaju
napraviti red. Nismo mi svemogući, nismo pjesnici pa da svaku riječ možemo napisati
bez mogućnosti pogrešnog shvaćanja. Da se razumijemo, prepucavanja na forumu nisu
dozvoljena. Rasprave da, neslaganje u raspravama definitivno da! Ako se svi u svemu
slažemo nema rasprave niti napretka. Nije ovo nikakva prijetnja. Pogledajte Pravila ponašanja.

Čemu tolika halabuka oko moderatora?
Svi Internetski forumi imaju moderatore koji se tu da se rasprave na forumima
održavaju u okviru pravila ponašanja pojedinog foruma. Pravila ponašanja na
forumu HRS-a su jako jednostavna i javno objavljena.
Uostalom, u posljednjih nekoliko mjeseci mnogi su tražili aktivnije i učinkovitije djelovanje
moderatora, ali jedan čovjek to nije mogao obavljati.

Ako je nečiji post obrisan, molim pogledajte kategoriju Koš, pa sami prosudite.
Osim toga, moderator ima pravo i dužnost upozoravati. Naravno da se to uvijek
može shvatiti kao prijetnja. Samo ako se želi.

I konačno, zašto i moderator ne bi mogao sudjelovati u nekim raspravama?

Lijepo vas molim, uključite se u raspravu, ali konkretno. Nemojte razvlačiti ofucane izraze
kao npr. vlast i slično. To su takve bedastoće da više nisu ni smiješne.

73
Martin 9A2JK

P.S. Leone, molim te nemoj se ljutiti što malo ''iskorištavam'' baš tvoje postove.
To je zato, jer te osobno poznam, pa će mi biti lakše, (ako to ikad bude potrebno),
razjasniti ''situaciju'' u osobnom razgovoru.

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A9L

Martine, slazem se potpuno sa tim sto si napisao. Neznam dali si vidio u cemu je bio problem ali recenica

ja bih molio po treći jubilarni put da se držite teme.

U protivnom morati ću naručiti veći kontejner. 

uzasno me je pogodila. Jedan moderator si takve rjeci nesmije dozvoliti. Sto se mene tice da je obrisao OK....da je samo napisao da se drzi teme i to je OK ali ovaj nastavak je totalno deplasiran. Ja nisam protiv reda ali da se odrzava na kulturan nacin a ne prijetnjama. I onda jos udje u moj post i doda u njemu svoj komentar. Sve u redu....ovlasti to dozvoljavaju. Ali jel to bilo potrebno., Ja sam to shvatio kao direktno izazivanje i treniranje vlasti. A na to sam alergican uzasno. Takvu skolu sam vec prolazio i bogami ucinkovito odgovorio na nju. Ja nisam balavac ni idiot da mi se treba prijetiti. I onda jos i No Hard Feeling. Ti to ne shvacas kao provokaciju. Ja da.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A3GE

Ovaj imenjak sa kišobranom....organ vlasti ...šta...milicijoner....taman fino krenulo a on ko redar u razredu...zapisat ću te na ploču i t. d. Znači ćudoređe i moral...na amaterski način...bah...! M.