• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Citat: 9A2JK  u 25. Ožujak 2009, 14:27:07
Koristim Mozilla Firefox v 3.0.6 na Windows XP sa svim najnovijim zakrpama.
Kao neregistriranom korisniku ova ''DEMOKRACIJA'' se otvara bez ikakvih problema (na žalost).
Jednako sa glavne stranice kao i sa foruma.

Kad se prijavim, onda ''DEMOKRACIJA'' u nekim momentima neće, ali na kraju ipak sve otvori.

Već duže vrijeme i ja imam problem sa dvostrukom prijavom, ali vjerujem da Marko to zna i da će
to srediti, kad za to dođe vrijeme. Čovjeku dobre volje nije nikakav problem dva puta upisati
korisničko ime i zaporku. Onima drugima ''ne pomaže ni sveta voda...''.

Ovih dana ću nadograditi ''vatrenu lisicu'' na najnoviju verziju.

73
Martin 9A2JK

P.S. Ovaj post sam sastavljao prije Markovog (ovog iznad moga).

Otprilike je slično i kod mene, ali ne vidim da je to baš nekakav osobit problem.

Meni se povremeno zna dogoditi da dobijem praznu stranicu kad klinken na broj prethodne stranice, ali ni to ne boli osobito.

Možda je nešto u mojim postavkama krivo, neko vrijeme se nisam mogao uopće logirati nigdje, jer sam podigao nivo zaštite od cookija pa kad sam to skužio, sve se vratilo na staro.

Meni se čini da unatoč ovim malim dekomoditetima stvar ipak radi bolje - ne ispada kao prije, a to je ipka neki napredak.

GG

9a6c

Izvinjavam se, moja greška.

GG

9A7WA

Ako me insekt ne vara slobodan sam primjetit da sve radi dobro.

73            de            9A7WA

9a6c

Citat: 9A7WA  u 25. Ožujak 2009, 20:32:30

Ako me insekt ne vara slobodan sam primjetit da sve radi dobro.

73            de            9A7WA

Baš tako...

NHF

GG

9A8DU

EM ti bile miševe.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 20:08:13Drago je sve sažeo u jednoj rečenici, i to je bit stvari, prosječan korisnik ne vidi boljitak s ovim programom.

Programi se ne ažuriraju samo da korisnik vidi boljitak, već i da se isprave sigurnosne rupe u dijelovima koji se možda uopće ne koriste. Često ažuriranje jednog paketa zahtjeva ažuriranje niza drugih paketa radi kompatibilnosti. Ukoliko jedana od tih komponenti šteka (što je ovdje slučaj), povratak natrag je najčešće teži od čekanja.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A2JG

Tako je Tihomire. 1941' smo bili na rubu ponora , i onda smo učinili sudbonosan korak naprijed.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 21:08:56Tako je Tihomire. 1941' smo bili na rubu ponora , i onda smo učinili sudbonosan korak naprijed.

Koki, skoncentriraj se na temu. Hvala unaprijed.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 25. Ožujak 2009, 20:08:13
Drago je sve sažeo u jednoj rečenici, i to je bit stvari, prosječan korisnik ne vidi boljitak s ovim programom.

Jedina stvar koja je poboljšana je sigurnost - verzija koja je bila prije nije bila nadograđivana oko godinu dana i glavni razlog tome je bio baš forum (nije bilo poveznice za novu verziju).

MM

9A8MM

Citat: 9a6c  u 25. Ožujak 2009, 20:19:20
Meni se povremeno zna dogoditi da dobijem praznu stranicu kad klinken na broj prethodne stranice, ali ni to ne boli osobito.

Još jednom napominjem: kada se postovi u forumu pregledavaju preko portala (www.hamradio.hr) događa se da se nekad otvori prazna stranica. Kada se postovi u forumu pregledavaju preko foruma (www.hamradio.hr/forum) onda se to ne događa.

Morat ću se još jednom ponoviti i reći da čekam novu verziju poveznice portala i foruma u kojoj se nadam da je ovaj problem riješen.

MM

9a6c

Ma je, tako je, ali nije ovo kisik da se bez toga ne može i da odmah dolazi do disfunkcije centralnog neuro sustava.

Iako, danas je sve moguće ;D

Treba s emalo disciplinirat i sve ide dalje.

GG

9A8MM

Citat: 9A8DU  u 25. Ožujak 2009, 19:48:18
...buni me recimo na oglasniku,pola je Engleski pola Hrvatski...

Hi Drago.

Istina, komponenta je na engleskom. Language pack za ovu verziju ne postoji, što znači da će je trebati prevesti. Thanks za opasku.

MM

9A8DU

Pozdravček,evo sada to besprijekorno radi,nisam nikada niti sumnjao da neće proraditi,naravno moja opaska oko jezika nikako nije zločaste prirode,problem je u mom neznanju Engleskog jezika,ali nekako se snalazim .možda čak nije ni loše ponešto sjedne u ovu moju glavu,mada moram priznati sve teže HI.
73 Drago 9a8du (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3VV

Za 9A8MM:

Neće mi browser Firefox v. 3.0.8 otvoriti stranicu 42 podforuma Ham spirit i demokracija ??? Bojim se da ću nešto važno propustiti ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9a6c

Ne vjerujem da će propuštanje ostaviti trajne posljedice - meni se ponekad ito dogodi da neke IE neke otvori, a neke neće, ali caka je - odjaviti se pa se ponovo prijaviti naforum i onda ide. izgleda da regsitracija ima rok trajanja.

Pa prijavi da li pomaže.

GG