• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Moj Drago, 65 minuta pokušavam ući na Ham spirit, bez uspjeha. Na sve ostale naslove mogu. I onda mi još pričaju priče o programima, Jemencima, kompotima...Uskraćivanje prava na čitanje, i odgovor, u dvi riči.
73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 14:29:48
Moj Drago, 65 minuta pokušavam ući na Ham spirit, bez uspjeha. Na sve ostale naslove mogu. I onda mi još pričaju priče o programima, Jemencima, kompotima...Uskraćivanje prava na čitanje, i odgovor, u dvi riči.
73, Koki 9A2JG

Da te bar malo pokušam razuvjerit u "priče" reći ću ti da ako nisi prijavljen na stranicu, temu možeš pogledati. Ne, nema veze s nikakvim korisničkim imenom, niti nikakvim zabranama, ima samo veze s tim da je komponenta još uvijek bugovita, i da ima, eto, taj poznati bug.

No, dok se to ne riješi, mogu predložiti nešto drugo, a to je pristup forumu na sljedeći način
www.hamradio.hr/forum/
Koristeći ovaj link, zaobići ćeš komponentu koja povezuje Joomlu i SMF forum (a komponenta se zove jFusion), i moći ćeš gledati sve teme normalno.

Nadam se da će te uspjeti razuvjeriti da iza ove greške stvarno ne stoji ništa drugo nego programska pogreška čiji je ispravak u toku.

Marko, 9A8MM

9A2JG

Hvala na odgovoru. Da li znaš da zadnjih par dana ne možemo pregledati post prije slanja?
73, Koki 9A2JG

9A9L

Eto ja bas napisao nesto u navedenom topicu i radi koliko vidim.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

No output buffer was generated by this JFusion plugin. 

Dragi Marko, kada idem putem koji navodiš kao alternativni, onda se ispiše gornja rečenica.

Dragi Leone, vjerujem da ću moći uskoro čitati željeni topic, i adekvatno ti odgovoriti, ako treba.

73, Koki 9A2JG

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 14:40:58
No output buffer was generated by this JFusion plugin. 

Dragi Marko, kada idem putem koji navodiš kao alternativni, onda se ispiše gornja rečenica.

Dragi Leone, vjerujem da ću moći uskoro čitati željeni topic, i adekvatno ti odgovoriti, ako treba.

73, Koki 9A2JG

Imaš pravo. Utipkaj u address bar: www.hamradio.hr/forum/ - znači, ne kliknuti na link, nego izravno upisati.

Edit: ne radi ni meni više :)

Radim na tome.

Marko, 9A8MM

9A6XX

da li je moguće da taj 9A2JG bug preusmjeriš na mene? vjerujem da bi bilo još interesa... :-)

73,
Hrle - 9A6XX

9A2JG

Sve san proba , ali , jednostavno, ne ide. Nemoj shvatiti osobno, stvar je puno kompleksnija, jagoda na vrhu šlaga.
Čovjek nije kažnjen, a ne može određeni (najinteresantniji) topic ni čitat, ni odgovarat, u isto vrijeme ostali se nabacuju.
Jučer i danas ti je Drago pisa o istoj pojavi, na istom naslovu.

73, Koki 9A2JG

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 14:54:35
Nemoj shvatiti osobno, stvar je puno kompleksnija, jagoda na vrhu šlaga.

Pa upravo to ja cijelo vrijeme pokušavam reći. Da je stvar kompleksnija i da je programska greška, a ne stvar nečije zabrane ili onemogućavanju pristupa nekome.

Radim na tome, ali za sve treba vremena pa tako i za to.

Marko, 9A8MM

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 14:36:49
Hvala na odgovoru. Da li znaš da zadnjih par dana ne možemo pregledati post prije slanja?

Već kad smo kod problema, ajde mi probaj ovo malo detaljnije opisati. Meni uredno radi, pokušao sam sada nekoliko puta, i svaki put normalno imam pregled.
Kada ti to ne radi? Na kojim topicima? Dali ti sustav javi neku grešku? - Napisao sam i jučer da bi volio što više informacija oko takvih grešaka, lakše mi je za otkriti gdje je problem.

Marko, 9A8MM

9A2JG

Sustav ništa ne javlja, samo se pregled ne otvori. To se dešava na SVIM topicima.

Samo piše :  Pregled posta
                    Otvaranje pregleda

73, Koki 9A2JG

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 15:05:00
Samo piše :  Pregled posta
                    Otvaranje pregleda

Da, tako se i meni ponaša, i nakon 3 sekunde mi se pojavi pregled teksta koji sam napisao.

Ima li još netko ovaj problem?

Marko, 9A8MM

9A2JG

Mogu ja čekat i 333 sekunde, ništa se ne događa.

BTW, da li znaš da kada kliknemo na Plan rada HRS-a, vidimo naznačene planove od 2004. - 2008. , ali tih planova tamo - nema. Da li ga nisu stručne službe tamo stavile, ili je stvar u Programu ?

73, Koki 9A2JG

9A8MM

Citat: 9A2JG  u 08. Ožujak 2009, 15:14:50
BTW, da li znaš da kada kliknemo na Plan rada HRS-a, vidimo naznačene planove od 2004. - 2008. , ali tih planova tamo - nema. Da li ga nisu stručne službe tamo stavile, ili je stvar u Programu ?

Kako to misliš "nema"? Odeš na stranicu "Plan rada HRS-a"
http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1330&Itemid=668
na kojoj dobiješ popis planova od 2004. do 2008. godine.

Klikom na godinu otvara se PDF dokument s planom rada.

Marko, 9A8MM

9A2JG

Sada to s planovima radi, tks. Koki