• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

forum

Autor 9A3AG, 04. Prosinac 2008, 07:05:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Bok Dino,
to je bila i moja glazbena želja. Nadam se da će nam je Marko uslišiti...

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6JRZ

Pogledao sam tri različita foruma koja sam našao uz portal rađen u Joomli i niti jedan nije imao to kao mogućnost. Vjerojatno bi to Marko morao isprogramirati, a ne uključiti kao modul/komponentu
73 de 9a6jrz

9A8MM

Citat: 9A2NO  u 02. Ožujak 2009, 15:47:21
Bok društvo!
Pitanje glede preglednosti postova i topica: Može li se lijevo pokazati samo zadnji spot po temi?

Koga zanima neka tema otvoriti će je i pročitati. Tako više ne bi imali pokazane samo spotove po jednoj temi nego sve teme koje su u zadnje vrijeme bile aktualne.

73 Dino

Ovo je već drugi put da se ovo pitanje postavlja na forumu, a ja ću po drugi put isto odgovoriti (nadam se da će ovaj put netko i odgovoriti) :) -> dogovorite se kako želite imati prikaz, i ja ću tako napraviti. Ako želite, mogu napraviti takav prikaz i pustiti par dana, pa će se vidjeti što je bolje.

Marko, 9A8MM

9A8MM

Citat: 9A6JRZ  u 02. Ožujak 2009, 16:56:29
Pogledao sam tri različita foruma koja sam našao uz portal rađen u Joomli i niti jedan nije imao to kao mogućnost. Vjerojatno bi to Marko morao isprogramirati, a ne uključiti kao modul/komponentu

Samo da te malo ispravim. hamradio.hr portal je baziran na Joomli, a forum je SMF. Ova dva sustava istovremeno rade zajedno i svaki za sebe.Povezuje ih jFusion komponenta (Joomla komponenta). Znači, nije štos u forumu, nego u modulu koji to prikazuje.

Marko, 9A8MM

9A1AA

U potpunosti podržavam ideju koju je zadnji iznio Dino..........znači da se u lijevom stupcu vide posljednje teme u kojima ima najsvježijih postova a ne svi postovi ::)
73, Ivo 9A1AA

9A6JRZ

Citat: 9A8MM  u 02. Ožujak 2009, 19:34:56
Citat: 9A6JRZ  u 02. Ožujak 2009, 16:56:29

Samo da te malo ispravim. hamradio.hr portal je baziran na Joomli, a forum je SMF. Ova dva sustava istovremeno rade zajedno i svaki za sebe.Povezuje ih jFusion komponenta (Joomla komponenta). Znači, nije štos u forumu, nego u modulu koji to prikazuje.

Marko, 9A8MM

Znam, zato sam napisao uz portal rađen u Joomli. SAmo ti pokaži da to znaš doraditi taj modul da te preporučimo dalje ;)
73 de 9a6jrz

9A8MM

Citat: 9A6JRZ  u 02. Ožujak 2009, 19:59:02
Znam, zato sam napisao uz portal rađen u Joomli. SAmo ti pokaži da to znaš doraditi taj modul da te preporučimo dalje ;)

Imaš pravo, my bad :)

Evo, isprogramiram nešto uskoro... jer ste vi to tražili :)

Marko, 9A8MM

9A1AA

Mislim da je ovo sada OK 8)
73, Ivo 9A1AA

9A8MM

Citat: 9A1AA  u 02. Ožujak 2009, 20:14:55
Mislim da je ovo sada OK 8)

Brz si :)

Ostali, što kažete? Da pustim ovako?

Marko, 9A8MM

9A2Y

Super Marko
   Sad imamo puno HAMA i vrlo malo DEMOKRACIJE.Po meni ostavi tako !
       73 Milan 9A2Y

9A8DU

Marko ,kada bi barjak bio malo razgovjetniji kao nekada prije,bilo bi čista desetka,odličan uradak.
73 Drago 9a8du(život damo zastavu nedamo)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6NNS

Marko, čestitke !!!

To je ono pravo, hvala ti.

Dubravko, 9A6NNS

9A6AA

Da se zoveš Mario, bio bi Super-Mario, a ovako si Super-Marko :)

'Ajd' vidi za ono:
http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_jfusion&Itemid=787&topic=4205.0
To ne otvara ni IE7 ni Chrome...

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6JRZ

Citat: 9A6AA  u 02. Ožujak 2009, 21:33:58
Da se zoveš Mario, bio bi Super-Mario, a ovako si Super-Marko :)

'Ajd' vidi za ono:
http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_jfusion&Itemid=787&topic=4205.0
To ne otvara ni IE7 ni Chrome...

73

9A6AA
Kod mene otvara IE6 (nisam dopustio nadogradnju)
73 de 9a6jrz

9A2NO

Yes Marko. To sada bitno smanjuje spam spotova. Tko želi otvoriti njemu zanimljivi topic...može vidjeti zadnji spot---i to je to. Sada je barem više topica na vidjelu. A ne samo ono...

73 Dino